aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerjetek a föld után cuccokat! Zalaba_Ferenc
2013. június 03. 21:15:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Nincs kétségünk afelől, hogy Will Smith és Jaden Smith futurisztikus kalandja itthon jobban szerepel majd, mint az amerikai mozikban, hisz a hazai közönség mindig is vevő volt a látványos sci-fikre, főleg IMAX-ben! A film melyben a Smith család 50%-a 1.000 év után visszalátogat (no nem önszántukból, hanem egy űrhajótörés révén) az elvadult Földre, június 6-án érkezik meg a hazai mozikba, és ennek örömére közös játékot hirdetünk a MozICommal, melynek keretében filmes ajándékokat nyerhettek.

afterearth620_2.jpg

A részvételhez nem kell mást tennetek, mint megnézni a filmet, aztán e-mailben válaszolni a következő kérdésekre:

Melyik filmben alakította Will Smith a Föld (látszólag) utolsó túlélőjét?

A) A randiguru
B) Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk
C) Legenda vagyok

Melyik mozifilm remakejével vált ismertté Jaden Smith?

A) Kung fu – A legenda folytatódik
B) Karate kölyök
C) Az utazó

A filmben milyen színűre vált Kitai ruhája, ha veszélyt érzékel?

A) vörös
B) sárga
C) fekete

A válaszok betűjelét teljes neved és címed feltüntetésével e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) várjuk. A tárgy legyen A Föld után! A helyes megfejtést beküldők között filmes ajándékokat sorsolunk ki (pólókat és pendrive-os karkötőket). A játék június 16-a, vasárnap éjfélig tart. A nyerteseket a rá következő héten értesítjük. Figyelem: csak teljes névvel, címmel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz sok szerencsét, és ne feledjétek, Földünk csak egy van, vigyázzunk rá!

Az emberiség ezer évvel ezelőtt elmenekült a lakhatatlan Földről, és új otthonra talált egy másik bolygón. De egy apa és egy fia visszasodródik a pusztasággá vált vidékre. Cypher Raige parancsnok (Will Smith) és fia (Jaden Smith) csak egy családi kirándulást terveztek kettesben, azután, hogy a férfi hosszú, távoli szolgálat után végre hazaért, és rájött: túl régen nem látta kamaszodó fiát, és már alig köti hozzá valami. Az űrhajójukat baleset éri, Cypher súlyosan megsebesül, és ők az emberiség régi otthonában hajtanak végre kényszerleszállást. Kitai már nem számíthat senkire, csak magára. Ha segíteni akar a sebesültön, és haza szeretne jutni végül, akkor atalmas távolságot kell megtennie az ellenséges pusztaságban, ismeretlen fajokkal kell megküzdenie, és túl kell élnie azt az idegen lényt, aki az űrhajójuk pusztulásakor szabadult ki. Világ életében csodálta az apját, és remélte, egyszer ő is hozzá hasonlóan férfias feladatot kap: most itt az alkalom, hogy kipróbálja, mire képes – de a tét hatalmas.

poster_afterearth_hun.jpg

Címkék

jatek sci fi will smith intercom shyamalan post apocalyptic

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr895342586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása