aeon flux

ready for the action now, danger boy?

beszéljük meg: másnaposok 3. [the hangover part III] (2013) Zalaba_Ferenc
2013. június 01. 16:44:00

Kategória: film 20 komment

Próbálunk minden fontosabb filmet megnézni és kivesézni, aztán fogni a kezeteket, hogy nehogy rossz helyre tévedjetek a gyéren megvilágított multiplexek kacskaringós folyosóin. De most az történt, hogy a Másnaposok 3-at nem láttuk. Kérlek, őrizzétek meg a nyugalmatokat, nem történt komolyabb tragédia! A filmből nem volt sajtóvetítés, a premier előttire meg nem fértünk be. Személy szerint nem is nagyon pedáloztam, hogy bejussak, mert a második rész akkora törést okozott, hogy jóformán teljesen elment a kedvem a Farkasfalka további szűkölésétől. Pedig engem aztán nem nagyon szokott elriasztani az, ha egy filmnek rossz a híre, rezüméje, meg aztán maga is. De mindennek van határa.

Viszont a ti véleményetek érdekel. Valószínűleg az év egyik legnagyobb sikeréről lesz szó (érdeklődésemre a forgalmazó pontos számadatot ugyan nem mondott, de annyit elárult, hogy a film bitang jól nyitott csütörtökön), hisz itt, Magyarországon ez a humor nagyon fekszik, főleg szinkronizáltan. Szóval nem szabad szó nélkül elmenni a Másnaposok 3. mellett: ha voltál oly bátor, hogy megnézted ezt a filmet, akkor kommentek formájában oszd meg velünk a meglátásaidat!

Címkék

comedy zach galifianakis sequel john goodman todd phillips bradley cooper the hangover ed helms kibeszelo

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr145339120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.01. 17:01:49

holnapra már megvan a jegyem, remélem, hogy kijavítják a 2essel okozott károkat.

Wintermoots (törölt) 2013.06.01. 18:08:30

Magyarországon ez a humor nagyon fekszik,"

hurrá!!!

TomPowell25 2013.06.01. 18:18:25

Én azok közé tartozok, akik az elsőtől se voltak olyan nagyon elhalva (legalábbis nekem az a szükséges plusz hiányzott), viszont szerethetőek voltak a karakterek, és jól kihasználta az alapszituációban rejlő lehetőségeket.
A második elmesélte ugyanazt pepitában, csak explicitebb, durvább stílusban (a transzvesztitákkal erősen túl lőttek a célon).
Itt meg elhagyták a jól bevált stílust, hogy egy olcsó krimit hozzanak gyenge poénokkal, a szerepben feszengő karakterekkel (Helms és Cooper néha mintha kínosnak érezné, hogy ezt is bevállalta), köztük minden eddiginél nagyobb szerepet adva a széria legidegesítőbb karakterének. Egyedül az utolsó (utáni) jelenet ér valamit a filmben, de azért a két percért ki kell bírni másik 90-et.

A rövid tanulság: egy viccet nem lehet háromszor elmesélni.

lisztes · http://www.facebook.com/LisztesMegmondjaATutit 2013.06.01. 18:34:43

Én már láttam, írtam is róla itt két napja. Az az én kis véleményem is egyben. Linkelni nem linkelek, de aki akarja, megtalálja :)

MasterTom 2013.06.01. 19:00:15

Próbáltam pozitívan hozzáállni a filmhez, egyébként azon kevesek közé tartozok, akiknek a második rész is bejött. (Megismételt poén, de egy nagyon jó viccen tudok kétszer röhögni) Ennek ellenére is nagyon izzadtságszagú lett ez a Part III, az egész sztori erőltetett, de akad benne néhány tényleg vicces jelenet, amiért... nem biztos, hogy érdemes volt érte moziba menni, de nem is bántam meg.
A második részt támadóknak kifejezetten ajánlom, mert ugyan nem kapnak hahotázós vígjátékot, de olyannyira nem akar önismétlő lenni, hogy még másnaposság sincs benne.
(Azért Alan karakterét tényleg túlságosan megnyomják, igazából a többiek csak mellékszereplők lettek sajnos.)

NorthopViggo 2013.06.01. 19:17:37

Egyszerűen borzalmas volt a Part III. Még a Part II is jobb volt. Az állatgyilkolós jelenetek meg aztán tényleg ocsmányak.

Robert Horvath · http://bowl.hu/ 2013.06.01. 22:13:55

@TomPowell25: de el lehet, ahogy a jegybevételek is mutatják. Elvonatkoztatva a szubjektív kritikámtól (már az elsőt is képtelen voltam megnézni), szerintem ez az igazán szomorú. Ha van egy kasszasiker nyitó részed, arra minden megerőltetés nélkül trilógiát tudsz építeni, és ez tényleg a nézők igénytelenségéről árulkodik

Dean6 2013.06.01. 22:20:24

2* nevettem el magam az egész film alatt,poénok alig vannak benne,a történet nagyon gyenge.A karakterek szerintem még mindig jók,de ez nagyon unalmas volt így.Sokkal jobb lett volna,ha megismétlik inkább megint az első két rész "történetét".Van + jelenet,ami talán a legviccesebb rész az egész filmben,jobb lett volna,ha úgy kezdődött volna a film,és ezt is vitte volna tovább.Jah és semmi másnaposság nincs benne.Az egész olyan megfáradt,ötlettelen és unalmas volt.Nagyon csalódott vagyok,ennek így sok értelme volt...

Lavmitendor 2013.06.02. 14:55:26

Nem tudom mennyire kaszál a mozikban a harmadik rész, de én az első után megfogadtam, hogy soha többé nem nézek meg egyetlen egy részt sem ezekből (már akkor tudtam, hogy 500. részt fognak belőle csinálni). Végtelenül túl hypeolt, igénytelen megfáradt sablonkarakterekre, sablontörténetre épülő semmiség. Az meg külön öröm, hogy már a nézők is belátják ezt, csak kár, hogy ehhez még két filmet kellett leforgatni.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.02. 15:21:59

@Lavmitendor: Az első rész megfáradt sablonkeretre, sablontörténetre épülne? Csak mert épp ellenkezőleg.

Lavmitendor 2013.06.02. 15:27:29

@Zalaba_Ferenc: Nem értem miért vannak tőle elájulva. 3 srác berúg, elfelejtik mi történt, mindenféle extrém dolog történik velük, aztán végül megtalálják és happy end. Ennyi. Nekem nem volt valami formabontó formula, de természetesen nem is kell annak lennie, viszont (és ez természetesen ízlés kérdése) rettenetesen megfáradt poénok voltak benne amiket a trailerekben rendre lelőttek 50x. Összesen ha 2x felnevettem rajta és életem legrosszabbul elköltött 650 forintjának tartom most is. A karakterek meg teljesen sablonosak, mert minden tinivígjátékban benne van a macsó irányító, a félénk és kicsit balfék szemüveges okostojás és a dagadt idióta.

És mielőtt prűdnek tartanátok vagy akármi, imádom az altesi humort és semmi bajom nincsen a politikailag inkorrekt poénokkal és egyáltalán nem érdekelne ez a film, ha úton útfélen nem azzal szembesülnék, hogy én vagyok a karótnyelt idióta, mert szerintem végtelenül lapos, sablonos ez a Másnaposok.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.02. 15:30:43

@Lavmitendor: Az összes partifilm magáról a partiról szól. Ennek a filmnek az ötletében az volt a zseniális, hogy a nyomokból próbálták összerakni, rekonstruálni azt, ami előző éjjel történhetett velük. Nem egyszerű vígjáték volt, hanem egy fordulatos krimi is egyben. Mementó, csak több humorral. :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.03. 08:28:41

@Zalaba_Ferenc: azért mementót csak nyomokban tartalmazott. :D

3ik rész: soooookal jobb a kettesnél, és jó zárása a trilógiának.Én nem folytatnám, de tudom a pénz nagy úr.

SPOILER:

Tyson hiányzott.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.03. 08:40:32

@doggfather: Ez nem igaz. Egy az egyben arra épült a cselekmény.

HaPLeX 2013.06.03. 10:03:10

Én azok táborába tartozom, akik szerint az egész Másnaposok sorozat borzalmas. Én még csak az 1-2-t láttam, de nekem bőven elég volt. Tele van erőltetett gyenge poénokkal az egész. Semmi olyan, valóban jó poén nincs benne, amin igazán jót lehetne nevetni. Szerintem nagyon szégyenletes, hogy ma ezt nevezik vígjátéknak (és az olyan társait, mint pl. Nagyfiúk).

frmn 2013.06.03. 10:12:52

@Zalaba_Ferenc: Értem én, hogy miért meg hogyan, de a Mementót ne keverjük ide, egyszerűen sértő :)

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.03. 10:16:23

@frmn: Ugyan már. Kicsit lejjebb azzal az orral! :) Vígjátékot írni az egyik legnehezebb dolog a világon (azért is van belőlük olyan kevés jó), és a Másnaposok első része azon kevés komédiák közé tartozik, melyek kritikai és nézői oldalon is rendkívül pozitív visszhangra leltek.

Pedig nem is Apatow. ;)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.03. 10:39:19

@HaPLeX: azért a nagyfiúknál klasszisokkal jobb.

part 3 kérdés: miért nem csináltak semmit azzal a szállal, mikor Stu-ra gyanakodnak a gyógyszerészek?!

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.03. 15:09:05

Elképesztően brutálisan nyitott itthon a Másnaposok 3. Hamarosan jelentkezünk a részletekkel.

szekőcei 2013.06.04. 12:53:10

a harmadik rész után a második már nem is tűnik olyan rossznak.

Egyébként egy igen gyenge film.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása