aeon flux

ready for the action now, danger boy?

az acélember: innen hova tovább? Zalaba_Ferenc
2013. június 01. 08:15:00

Kategória: film 23 komment

Igaz, hogy a Vasember 3. különösebb erőlködés nélkül foglalta el helyét minden idők legsikeresebb filmjeinek listáján (egészen pontosan annak ötödik helyén), de ez nem jelenti azt, hogy Tony Stark harmadik egótúrájából lehet a nyár filmje: az előjelek szerint Az acélember igazi epikus műnek ígérkezik, melyre már most kígyóznának a sorok, ha manapság még léteznének kígyózó sorok (mindenki a neten vásárol). Szóval nem csoda, hogy a Warner már a folytatáson dolgozik, illetve ha jobban belegondolunk, itt a Warnerről és a DC Comicsról van szó, szóval igenis csoda... mindenesetre a napokban megtartott sajtótájékoztatón a film zenéjét szerző Hans Zimmer és Zack Snyder rendező már pedzegetett pár dolgot, mi több, a direktor úr egy, a filmben látható easter eggre is felhívta a figyelmet.

Ezek spoileres infók lehetnek, szóval csak saját felelősségre olvassatok tovább!

Konkrét dolgokról még senki sem beszélt, csak tervekről, ami a Superman visszatér csalódást okozó teljesítménye után teljesen érthető, ám úgy tűnik, Snyder & Tsai elég nagyra törő álmokat szövögetnek: Hans Zimmer bevallotta, hogy a rendező már több későbbi filmzenét is bevésetett vele a naptárába, míg maga a rendező arra mutatott rá, hogy lehet, hogy ebben a filmben nincs se kriptonit, se Lex Luthor (habár a LexCorp logója már a film előzeteseiben is kiszúrható, lásd alant!), de ez nem jelenti azt, hogy az új Superman univerzumában se léteznének. Azaz, további filmekben mindkét tényező előkerülhet.

És ez nem minden: a filmben Zod tábornok elpusztít egy műholdat, melyen... dobpergés... a Wayne Industries logója látható. Természetesen ez lehet egy szimpla húsvéti tojás, de inkább szeretném azt hinni, hogy végre elkezdődik Superman univerzumának tágítása, amely egyszer csak egy Justice League-filmbe torkollik majd. Henry Cavill benne lenne egy Superman/Batman-moziban, a Warner illetékesei szöszögtek arról, hogy Az acélember hangnemében további filmeket is el tudnak képzelni, szóval minden jel arra mutat, hogy valami végre elindult.

Az acélember június 20-án nyit Magyarországon. A film zenéje június 11-én jelenik meg.

manofsteel_lexcorp.jpg

Címkék

spoiler superman batman zack snyder justice league superhero hans zimmer dc comics man of steel henry cavill

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr735338479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NorthopViggo 2013.06.01. 08:29:07

Ez mind szép és jó, de nincs Batman-ünk, Bale-t ebben a természetfeletti univerzumban nem szívesen látnám. Aztán: ha 2015-re jön a JL, akkor addig még kéne 2014-ben egy Flash, vagy egy Aquaman, és ezeken már dolgozni kéne. Valamit csinálniuk kéne, hogy utolérjék a lemaradást. Talán a JL elhalasztása 2016- jó ötlet lenne, kicsivel több időt kapnának, hogy valahogy felépítsék ezt az univerzumot.

batboy 2013.06.01. 09:55:51

engem már 95-ben átvert a Warner, amikor a Batman Foreverben Dick Grayson cirkusza elhagyta Gothamet és Alfred szerint már félúton volt Metropolis felé. ezek után inkább nem látnék bele semmit a Wayne műholdba.

A Batman Begins bemutatója előtt nem áradoztak arról hogy lesz folytatás, mégis lett és sikerében messze felülmúlta azt. nem kell előre inni a medve bőrére, mert néhány Warner executive azt mondja hogy "epikus mű" lesz. de mi történik ha worldwide a felét hozza a Vasember 3-nak? van contingency plan? mert Wonder Woman, Flash és a többiek továbbra sincsenek sehol.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.01. 09:58:36

nyugtával a napot, ki tudja nem lesz e bukta a végén a film...

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.01. 10:01:07

@NorthopViggo: @batboy: Szerintem a Warner fordítva akarja megközelíteni a JLA-t: előbb megcsinálná az össznépi filmet, aztán jöhetnének a spinoffok.

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.06.01. 14:50:23

@doggfather: Csodálkoznék ha bukta lenne ez a film. Manapság minden hülyeségre vevők az emberek, ez meg egy minőségi képregényfilm lesz. Nehogy már erre ne menjenek el az emberek..

NorthopViggo 2013.06.01. 15:42:22

@Zalaba_Ferenc: Az viszont elég kockázatos. Egy ekkora film, mint a JL biztos lesz akkora büzsdéje, mint a MoS-nek, ráadásul a Warner mostani költekezési mániája alapján (Jack the Giant Slayer-re 195 milliót épeszű ember nem költ el) alapján még több is lesz. Ha az bejön, akkor az önálló filmek is kasszát robbantanak, de ha a JL bukik...irgalom.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.01. 15:56:23

@REMY: de ma már a buktát se úgy mérik mint régen.

Ha sokkal a batman alatt marad akkor buktának fogják elkönyvelni (tapasztalataim szerint), még akkor is ha a batman kiugró volt.

MasterTom 2013.06.01. 19:06:05

Egy ilyen minőségi produktum nem bukhat meg. :) Persze ez nem igaz, és minek ilyet kijelenteni, amikor még nem is láttuk a filmet, de ez a film nem lesz bukás, a 250 M garantált az amerikai bevételi oldalon. Az más kérdés, hogy legalább ekkora a költségvetés is, de inkább 300...

Sütemény1975 2013.06.01. 20:14:22

Remelem Zimmer vmi korrekt nagyzenekarral all elo, nem ilyen szintis hangzasvilaga lesz.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2013.06.02. 16:39:02

Jaj már, lássuk egyszer azt a filmet, mielőtt kijelentjük, hogy minőségi... a Sucker Punch-ból panelektől is oda-vissza voltak az emberek anno több Comic-Conon is. Most komolyan, "a stúdió emberei szerint nagyon jó, sőt, az év filmje lesz", ne már, biztos nem hazudnának. :D

Mielőtt elkezdünk azon sírni előre, hogy "mi lesz, ha megbukik egy ilyen jó film???", először várjuk már meg, hogy tényleg jó-e. Hype-hype-hype... mondjuk ahogy a Star Trek Into Darkness-nél a hype elfedte a méretes plot hole-okat és az ötlettelenséggel kevert izzadtságszagbűzt, úgy lehet itt is az lesz, ha mégsem sikerül olyan jól...

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2013.06.02. 16:41:14

Másik kedvencem, amikor újságíróknak levetítenek akciószekvenciákat, aztán megírják, hogy hű, ez a film aztán tényleg jó lesz... jó, én még oldszkúl vagyok, én még a történet központú akciófilmeket szeretem (ezért is imádtam pl. a Vasember 3-at, és örülök mérhetetlenül Shane Black rehabilitálásának).

Grabbe · http://www.hirstart.hu/ 2013.06.02. 17:19:18

A Bosszúállókat ha valaki végignézte, volt valami még a stáblista előtt nem sokkal - vagy utána (?).

Ennek a filmnek lett volna a beharangozója, vagy az új Thor-nak? Mivel ugye jön majd az is.

progvog 2013.06.02. 18:35:32

@Grabbe: a bosszúállók végén extra jelenet, mint egy superman-film beharangozója, kérlek?
thanos szerepelt amúgy a végén, aki halál szeretője volt, szóval biztos kemény arc, ezért még nem tudni biztosan, hogy a bosszúállól, vagy a guardians of the galaxy-é (vagy esetleg lehetne a kettőé együtt, és akkor tony beléphetne a guardiansbe, mint a mostani képregénysorozatban, szép álom)

Kemencés Szittya Buci 2013.06.02. 18:53:59

Ha egy botegyszerű akciózásra annyi ember beül, mint amennyien a Vasember 3-ra, akkor nem hiszem, hogy pont a Superman bukik majd meg Snyder rendezésében.
Többet várok ettől, mint az IM3-tól, sokkal többet.

vargatom 2013.06.02. 22:19:42

Ki legyen az új Batman?

(JGL-ről tudom hogy sokaknak tetszene itt, de sztem meg inkább ne, alacsony, kölyökképű, ráadásul egy ilyen univerzumba larger than life figura kéne, szóval még Bale se lenne alkalmas)

batboy 2013.06.03. 08:55:39

@Zalaba_Ferenc: egy, az Acélember után a semmibe belelőtt JL film kábé mekkora non-USA bevételre számíthat?

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.03. 09:22:17

@batboy: Ha úgy reklámozzák majd, hogy Batman és Superman és Tsai, akkor szerintem elég sokra. :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.03. 09:57:12

@Zalaba_Ferenc: szerintem is. főleg ha a nolan meg snyder neveket is mellé teszik.

batboy 2013.06.03. 10:25:32

@doggfather: @Zalaba_Ferenc: ...vagy Wolfgang Petersent. :D

Batmant legközelebb mellékszereplőként látni a vásznon, úgy hogy nem Bale vagy Lewitt játssza, az franchisegyilkos. ha új színész és karakter lesz és a JL előtt nem kap önálló filmet, akkor szerintem Kevin Feige után másodikként fogok röhögni rajtuk.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.03. 10:38:36

@batboy: Szerinted a figura és a név nem annyira established, hogy megint be kelljen ruházni egy "begins" filmre? Nem mondom, én szívesen megnéznék egyet, de nem lennék meglepve, ha előbb jönne a liga, és utána a szóló filmek. Már csak a "csináljunk mindent másképp, mint a Marvel" jegyében is. :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.06.03. 10:41:13

@batboy: a bosszúállókban se lett senki mellékszereplő, valami hasonlót meg lehetne oldani a ligával is, nem?

REMY · http://supernaturalmovies.blog.hu/ 2013.06.03. 11:12:05

@vargatom: JGL egy tökéletes Nightwing megtestesítő lenne. Simán lehetne tovább vinni a Nolanas filmet JGL-el. Deathstrokeot meg be lehetne tenni főgonosznak, és kész is a film.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása