aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerjetek másnaposok 3. cuccokat! Zalaba_Ferenc
2013. május 27. 20:04:00

Kategória: film 2 komment

A Farkasfalka az amerikai mozikba már bevetette magát, de már csak néhány nap, és minden bizonnyal rendet teremt a hazai filmszínházakban is. Ezúttal nem lesz se esküvő, se legénybúcsú, csak slamasztika, méghozzá jókora, ugyanis Dougot (ezúttal tényleg) elrabolják, és ha a banda nem találja meg gyorsan Mr. Chow-t, annak súlyos következményei lesznek.

the_hangover3_620.jpg

A Másnaposok 3. május 30-án startol Magyarországon, és a bemutató alkalmából az AE és a MoziCom közös játékot hirdet, melynek keretében Másnaposok 3. ajándékokat. A részvételhez nem kell mást tennetek, mint válaszolni a következő kérdésekre.

A Másnaposok 3.-nak már az előzetesében is mindenki elmebeteg. Az egyik főszereplő, Alan például vesz magának egy otthon ritkán tartott állatot, és az utánfutójában próbálja hazafuvarozni. Mit vett?

a) Tigrist
b) Elefántot
c) Zsiráfot

A filmbeli Stu, a fogorvos az első részben csak egy fogát veszítette el, a másodikban viszont sokkal rosszabbul járt. Hogyan?

a) Az összes fogát kihúzták.
b) Tetoválták az arcát.
c) Kitették egyedül egy mentőcsónakban a Csendes-óceánra.

A válaszok betűjelét teljes neved és címed feltüntetésével e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) várjuk. A tárgy legyen Másnaposok 3.! A helyes megfejtést beküldők között 3 db ajándékcsomagot sorsolunk ki. A játék június 5-e, éjfélig tart. A nyerteseket a rá következő héten értesítjük. Figyelem: csak teljes névvel, címmel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz sok szerencsét, és ne feledjétek, ha egy excentrikus szakállas fazon piát kínál, ne fogadjátok el!

the_hangover3_jatek1.jpg

the_hangover3_jatek3.jpg

Úgy hívják magukat: Farkasfalka. Nem mintha bármi közük volna a farkasokhoz. Nem vadak, nem veszélyesek, a prérin egy napig sem bírnák ki. Csak jó barátok, akik nagyon szeretnek bulizni, és nincs szerencséjük. Először egy Las Vegas-i, azután egy thaiföldi lagzi ürügyén ütötték ki magukat úgy, hogy teljesen elfelejtették mindazt az őrült, lehetetlen, felfoghatatlan és életveszélyes kalandot, amin egy éjszaka alatt keresztülmentek. Most nincs esküvő. Nincs legénybúcsú. Nem történhet semmi baj… elvileg. Mert ha a Farkasfalka beindul, jó eséllyel követi őket a katasztrófa is…

poster_thehangover3_hun.jpg

Címkék

jatek comedy intercom zach galifianakis john goodman bradley cooper tpdd phillips

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr215321013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nekromanta4 2013.05.27. 20:21:12

Akkor lájkoljak meg osszak is meg, vagy elég csak e-mailezni? (előbbi kettőt nemigazán tudjátok ellenőrizni, de azért szeretem, ha nem egyértelmű a nyereményjáték :))

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.05.27. 20:25:37

Küldd csak el szépen a megfejtést! :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása