aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nézd meg premier előtt imaxben a föld utánt! Zalaba_Ferenc
2013. május 27. 12:29:00

Kategória: film 1 komment

Sokak szerint a Föld már manapság is nehezen élhető hely, mert teszem azt, nincs 5 megabites Wi-Fi minden sarkon, illetve 100%-os UPC-lefedettség. Ugyan ez utóbbi engem is dühít kissé, de mindez kutyafüle ahhoz a jövőképhez képest, mellyel M Night Shyamalan új filmjében szembesülhet a bátor néző: Földünk 1.000 év múlva mutáns vadállatok és kegyetlen természeti anomáliák meleg(esetenként pedig hideg)ágya lesz: ezen a csöppet sem barátságos helyen kell túlélnie Jaden Smithnek, aki egyes-egyedül saját tudására, és a hajótörést szenvedett űrhajújukban várakozó sebesült apja (Will Smith) tanácsaira hagyatkozhat.

Az igen csak izginek ígérkező filmet június 6-tól vetítik a mozik (2D-ben, 3D-ben, sőt, IMAX 3D-ben is), a blog.hu-nak, a filmet itthon forgalmazó InterComnak és AE-nek hála három szerencsés nyertes viszont már premier előtt megnézheti azt másodmagával, méghozzá az ország legnagyobb vásznán. Ehhez nem kell mást tennetek, mint válaszolni az alábbi, nagyon egyszerű kérdésre!

afterearth620_2.jpg

Jaden Smith A karate kölyök nagy sikerű újrájában kung-fuzni tanul, no de ki az oktatója?

A) Jet Li
B) Jackie Chan
C) Pat Morita

A válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) címre várjuk. A tárgy legyen A Föld után! A helyes megfejtést beküldők között 3 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely június 5-én, este lesz a Cinema City Aréna IMAX termében. A játék június 2-a, éjfélig tart. A nyerteseket 3-án, e-mailben értesítjük a pontos kezdési időpontról. Figyelem: csak névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. A játékhoz kéz- és lábtörést kívánunk, és ne feledjetek el egy heti hideg élelemmel készülni rá!

Az emberiség ezer évvel ezelőtt elmenekült a lakhatatlan Földről, és új otthonra talált egy másik bolygón. De egy apa és egy fia visszasodródik a pusztasággá vált vidékre. Cypher Raige parancsnok (Will Smith) és fia (Jaden Smith) csak egy családi kirándulást terveztek kettesben, azután, hogy a férfi hosszú, távoli szolgálat után végre hazaért, és rájött: túl régen nem látta kamaszodó fiát, és már alig köti hozzá valami. Az űrhajójukat baleset éri, Cypher súlyosan megsebesül, és ők az emberiség régi otthonában hajtanak végre kényszerleszállást. Kitai már nem számíthat senkire, csak magára. Ha segíteni akar a sebesültön, és haza szeretne jutni végül, akkor atalmas távolságot kell megtennie az ellenséges pusztaságban, ismeretlen fajokkal kell megküzdenie, és túl kell élnie azt az idegen lényt, aki az űrhajójuk pusztulásakor szabadult ki. Világ életében csodálta az apját, és remélte, egyszer ő is hozzá hasonlóan férfias feladatot kap: most itt az alkalom, hogy kipróbálja, mire képes – de a tét hatalmas.

poster_afterearth_hun.jpg

Címkék

jatek sci fi will smith imax intercom shyamalan monster movie post apocalyptic

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr625320169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.06.03. 12:25:31

A Föld után játékban sorsoltunk; a nyerteseket e-mailben értesítettük.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása