aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 21. hét) Takács Máté
2013. május 23. 07:56:00

Kategória: film 2 komment

Vin Diesel és a KRESZ, Audrey Tautou és a lótuszvirág, szexuális kalandok kanadai módra, mesefilmek európai (hétköznapi) és amerikai (világsors) tétekkel. Heti bemutatók.

fast&furious6_620.jpg

  • Halálos iramban 6. (Fast & Furious 6). Leghalálosabb iramban, avagy Vin Diesel új fokozatot fedez fel a sebváltón. Látható 4DX-ben is, biztosan jó sok kipufogófüsttel. A Cinema City Debrecen és MOM Park eredeti nyelven is vetíti. Szinkronizált, 130 perc, UIP Duna Film. 16 éven felülieknek.
  • Lotte és a holdkő titka (Lotte ja kuukivi saladus). Balti animációs mese esőcseppgyűjtő disznóval, háromfülű holdnyulakkal, szerelmi bánatban szenvedő macskával... már csak Levente Péter hiányzik. Az év első korhatár nélküli filmje, melyből eredeti nyelvű kópia bizonyosan sokak bánatára nincsen. Szinkronizált, 75 perc, Anjou Lafayette. Korhatár nélkül megtekinthető.
  • Szex az ex után (My Awkward Sexual Adventure). Az eredeti és a magyar cím együtt megadja a fogalmat: a főhőst dobja a nője, s hogy visszanyerje, javítani próbál szexuális tapasztaltságán, de aztán mindenféle perverz dologba keveredik. Kanadaiak. Elérhető a videotárban is. Feliratos, 98 perc, ADS Service. 16 éven felülieknek.
  • Tajtékos napok (L'écume des jours). Boris Vian könyvének adaptációja egy fiatal nőről, akinek a mellkasában virág növekszik. Még mindig jobb, mintha béka nőne a hasába. Az Egy makulátlan elme örök ragyogása rendezőjétől. Szinkronizált, 125 perc, MTVA. 12 éven felülieknek.
  • A zöld urai (Epic). Eposzi léptékű füvezés? Aki erre számít, csalódni fog: ebben a rajzfilmben a Levélőrök küzdenek a Bogánokkal, a tét pedig az erdő. Látható 3D-ben és 2D-ben. Eredeti nyelven a Cinema City Debrecen és MOM Park vetíti. Szinkronizált, 102 perc, InterCom. 6 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)
epic_hun_poszter.jpg

Címkék

comedy animation drama action audrey tautou intercom sequel michel gondry vin diesel adaptation fast and furious mtva eurocinema children movie 3d cinema uip duna film anjou lafayette heti bemutatok ads service french cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr915313966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

McCl@ne 2013.05.23. 09:18:41

F&F6: film a Fast Five elé vágott be nálam, simán jobb, szinkron viszont középszar, valahol a talán még vállalható és az élményromboló között, ki is zökkenti az embert néha :( Mindenki nézze meg, akinek az előző rész bejött!

drazsika 2013.05.23. 10:26:16

Eredeti nyelvű vetítés van az Arénában is.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása