aeon flux

ready for the action now, danger boy?

will smith vad bandája Zalaba_Ferenc
2013. május 15. 08:09:00

Kategória: film 9 komment

Will Smith A vad banda remake-jére készül. Mielőtt szitkozódva továbbhajtanál, ezt figyeld: az egykori Fresh Prince Peckinpah klasszikusát modern környezetbe helyezné át, az új sztori egy csapat drogelhárító ügynökről szólna, amely Smith vezetésével betörne Mexikóba, hogy leszámoljon egy drogkartellel. Így már nem is hangzik olyan rosszul, nem igaz?

A majd négy éves hiátusból 2012-ben a Men in Black 3-mal visszatérő Smith végre ismét teljes fordulatszámon pörög: a földkerekség utolsó profitábilisan megbízható sztárja idén A Föld utánban tűnik fel fia, Jaden Smith oldalán (és mindjárt el is válik, hogy illik-e még hozzá az iménti jelző), továbbá szerepelni fog Akiva Goldsman rendezői bemutatkozásában, a Téli mese filmadaptációjában, a nevét kapcsolatba hozták az Őrült, dilis, szerelem. rendezőpárosának új filmjével, a Focusszal, Edward Zwick új rendezésével, a Katrina hurrikán körül forgó (ehe) The American Cannel, és persze terítékre került a Men in Black negyedik része is. 

afterearth620willsmith.jpg

Címkék

western remake will smith action sam peckinpah

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr385301004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lisztes · http://www.facebook.com/LisztesMegmondjaATutit 2013.05.15. 08:14:14

Én a Rambót remakeelném egy indián főhőssel a főszerepben, a vadnyugaton. Fucking cool.

clive. 2013.05.15. 08:36:16

Ez már megint egy gátlástalan hülyeség. Ha már ennyire új környezetbe helyezi, új korba, gazemberek helyett jófiúkkal, akkor minek remake-ről beszélni? Ha nem kezdené ezt a remake dolgot, lehet senkinek se tűnne fel.

isvaen 2013.05.15. 08:40:33

a vad banda, az vad banda. will smith meg will smith.
ez nemcsak az öreg sam meggyalázása, de a hetvenes éveké is úgy összességében. gratulálok az álomgyárnak. semmi méltóság nem maradt ebben a "bandában".

drazsika 2013.05.15. 09:10:54

Ha meg akarta volna tartani az említett státusát, nem kellett volna Shayalamannal.

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2013.05.15. 09:17:18

Nekem ez inkább inspirációnak, mint remakenek hangzik. Vagy akkor A 13-as rendőrőrs ostroma a Rio Bravo remakeje, bár nem hiszem, hogy bárki így gondolna rá.

OneBoy FromBrasil 2013.05.15. 09:34:49

Will Smith-nek egyelőre bizonyítania kell a kasszánál újra, mert szerintem a szünet, illetve az öregedés zárójelbe tette az embereknél. Az After Earth-ben is furán néz ki. Pont abban a korban van, amikor kicsit irányt kellene váltani az eljátszandó karakter tekintetében. Denzelnek sikerült jól megöregedni talán...Will-en nem érzem még. Furcsán mutat. Nem viseli jól. Persze nem 70 éves, de nem akcióhősös már, a mimikája is belassult.

borisz 2013.05.15. 11:04:26

ebben a cikkben elárulja miért sikeres minden filmje anyagilag:
hvg.hu/hvgfriss/2008.50/200850_Willard_Will_Christopher_Smith_szinesz_prod?s=hk
"Az én szakmámban karriert csinálni szinte kizárólag matematika. Mostanában a nagy gazdasági válság szakirodalmát tanulmányozom. Több ezer oldalas paksamétát gyűjtettem ki arról, hogy annak idején mi mindent játszottak az amerikai és a külföldi mozikban. Annyit már kisilabizáltam, hogy a bizarr vígjátékoknak és a fantáziafilmeknek volt a legnagyobb keletjük. Nem fűlik hozzá a fogam, de nem árt ismerni a formulát. Vagy nézze meg: a világ tíz legsikeresebb filmje trükkfilm. Ebből kilenc valamilyen szörnyről szól, nyolc arról, hogy a szörny szeret, vagy őt szeretik. De vigyázat, mert idővel ezt is megunja a néző. Amikor gellert kap a matematika, csak az ösztönödre hagyatkozhatsz. "

Wintermoots (törölt) 2013.05.15. 11:40:51

ez nem valódi remake, lehet hogy jó lesz.
mindenesetre az eredetihez hasonlítani és azért szidni hogy nem annyira jó és jelentős, nem túl szerencsés.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása