aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: girl most likely (2013) Zalaba_Ferenc
2013. május 06. 16:58:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Miután a Sikersztorit (avagy a kultkörökben jobban ismert nevén American Splendort) jegyző Shari Springer Berman/Robert Pulcini páros Imogene névre hallgató filmje meglehetősen vegyes fogadtatásban részesült a Torontói Filmfesztiválon, a forgalmazó gyorsan átkeresztelte Girl Most Likely-re, és összevágott hozzá egy olyan trailert, amely akár a Koszorúslányok folytatásaként is aposztrofálhatja a filmet. Ami talán nem is olyan nagy baj.

Kristen Wiig élete darabokra esik, és kénytelen hazaköltözni csöppet excentrikus anyjához (Annette Bening), aki egy notórius hazudozóval (Matt Dillon) él együtt. Wiig evezget a különcök között, aztán összejön egy sráccal, aki akár a f... na jó, mondjuk az öccse lehetne. Ez olyan független, de vicces filmnek tűnik: miért kéne utálni?

Címkék

trailer independent comedy annette bening kristen wiig

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr765284770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása