aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar poszter: carrie (2013) Zalaba_Ferenc
2013. május 04. 08:04:00

Kategória: film 6 komment

A világpremierrel egy időben (pontosabban egy nappal előtte, október 17-én) már mi is retteghetjük a revampolt Carrie rémtetteit, aki az ígéretek szerint az új változatban már nem csak szimpla áldozat-szerepben tetszeleg, mint Brian De Palma eredetijében, hanem ki is élvezi majd különleges képességeit.

poster_carrie_hun.jpg

Címkék

horror remake stephen king thriller carrie poster julianne moore chloe moretz poszter magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr35280389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

clive. 2013.05.04. 08:10:00

"az új változatban már nem csak szimpla áldozat-szerepben tetszeleg, mint Brian De Palma eredetijében, hanem ki is élvezi majd különleges képességeit."

Akkor kamu volt, hogy a könyvhöz akarnának hűek maradni.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.05.04. 08:20:05

@clive.: Valahogy úgy szólt az idézet, hogy Brian De Palma eredetijével szemben a könyvhöz hűen Carrie immáron nem csak áldozat lesz. Régen olvastam: nem volt benne "élvezi a szitut" rész? :)

ungverjaland 2013.05.04. 10:16:31

Remélem, ha ez a film bukik, akkor legközelebb háromszor átgondolják, hogy mit remakeljenek... (Jó esetben semmit.)

clive. 2013.05.04. 13:32:41

@Zalaba_Ferenc: Én amennyire emlékszem, ott egyáltalán nem élvezte, ugyanannyira szégyellte a természetfeletti adottságát, mint a menstruációját. Ettől is olyan tragikus a történet, mert ez a szerencsétlen végig szánni való áldozat volt. Legalábbis én úgy emlékszem, hogy a végén sem élvezetből mészárolt, hanem mert annyira elszabadultak az indulatai, hogy már nem tudta, és a megaláztatás miatt nem is akarta kordában tartani.
De szívesen veszek helyreigazítást olyantól, aki mostanság olvasta és máshogy látja.

NightBagoly 2013.05.04. 19:08:00

@clive.: A vége többféleképpen is értelmezhető, szerintem, és mindegyik helytálló. Te azt mondod, a megaláztatástól nem tudta, és nem is akarta kordában tartani - nekem végig az volt a benyomásom, hogy, bár tényleg nem tudta, de már kiélvezte a bosszú ízét. De Palma úgy értelmezte, ahogyan Te, én úgy, ahogy a leírások alapján a készítők. Ettől függetlenül REMÉLEM, hogy nem megy át vigyorgó gyilkológéppé, de azt a részt meg lehet okosan csinálni. :)

mikice 2013.05.05. 23:08:22

Nemrég olvastam megint...

félig spoiler

hát, az legalábbis biztos, hogy a könyvben nem csak egy bálterem égett porrá.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása