aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 14. hét) Takács Máté
2013. április 04. 13:40:00

Kategória: film 2 komment

Erőszak költözik a magyar mozikba: támadás és megtorlás közül lehet választani, akinek ez túl mainstream, az duplán is ellátogathat Párizsba. Heti bemutatók.

olympus_has_fallen.jpg

  • Egy hölgy Párizsban (Une Estonienne à Paris). Belga-észt-francia koprodukció egy hölgyről, aki Párizsban él (de régebben Észtországban élt). Főszerepben a 85 esztendős Jeanne Moreau. Feliratos, 94 perc, Cirko Film. 12 éven felülieknek.
  • G.I. Joe: Megtorlás (G.I. Joe: Retaliation). A Joe-k a kaptáros Alice nyomában járva torolnak meg ezt-azt, például, hogy a Step Up 3D rendezőjét aggatták a nyakukba. Látható 2D-ben, 3D-ben, 4DX-ben, eredeti nyelven a Cinema City MOM Park vetíti. Szinkronizált, 110 perc, UIP-Duna Film. 16 éven felülieknek.
  • Május után (Après mai). A cím (remélhetőleg) nem az értelmes időjárás beköszöntét jelzi, sokkal inkább '60-as évek végétől Párizsra és Európa más részeire beköszöntő változásokra utal frappánsan. Feliratos, 122 perc, Vertigo Média. 16 éven felülieknek.
  • Támadás a Fehér Ház ellen (Olympus Has Fallen). Hollywood újfent megelőzte a valóságot? Meglehet, ám Kim Dzsongun helyett most csak Rick Yune-nal kell felvenni a harcot, aki nem turistaként érkezik az USA első számú épületébe. Szinkronizált, 120 perc, ProVideo. 16 éven felülieknek.

    Szerdán este premier előtt látható több moziban is a Feledés című sci-fi.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

poster_olympushasfallen_hun.jpg

Címkék

thriller drama action gi joe sequel cirko provideo eurocinema magyarvalosag uip duna film vertigo media heti bemutatok french cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr315194766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Joga 2013.04.04. 14:02:21

"...például, hogy a Step Up 3D rendezőjét aggatták a nyakukba..."
Tegnap néztem Megtorlást, ez a Chu gyerek egész jól rendez szerintem, nyugodtan rá lehet bízni egyéb akciókat is.

lisztes · http://www.facebook.com/LisztesMegmondjaATutit 2013.04.04. 14:16:26

Valamilyen rejtélyes okból kifolyólag én nagyon szurkolok, hogy jó legyen az Olympus has fallen.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása