aeon flux

ready for the action now, danger boy?

jön a thief 4, azaz thief Goreczky Zsolt
2013. március 18. 11:40:00

Kategória: jatekhaz 1 komment

A mostanában, érthetetlen módon, divatosnak mutatkozó "adjuk az új résznek (ami nagy eséllyel reboot is) ugyanazt a címet, mint ami a legelső részé volt" trendet az Alone in the Dark, az Evil Dead, a Tomb Raider, és még sorolhatnám, kik után most a Thief sorozat is meglovagolja. A 2009 óta Thief 4 munkacím alatt futó projekt immár hivatalosan is megjelenés előtt áll, méghozzá szimplán Thief címen. A középkorias steampunk környezetben játszódó, lopakodós Robin Hood szimulátor (Garrett is csak a gazdagoktól lop, ugye...) debütálását 2014-re tűzték ki PC-re, PS4-re és "más következő generációs konzolokra". Ezen kívül csak annyit lehet tudni, amit nagyjából eddig is: a Deus Ex: Human Revolutiont maga mögött tudó és a nemrég megjelent Tomb Raider multi verziójában közreműködő, Eidos Montreal fejleszti, a kiadásért pedig az anyavállat, a Square Enix a felelős. Az egyelőre közzétett képek alapján úgy tűnik, egy az Assassin's Creed és a Dishonored világából erősen merítő gémmel állunk szemben, de a történetet illetően csak az alábbi, nem feltétlenül könnyen értelmezhető szlogenből lehet következtetni. Kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

thief4img.jpg

Címkék

game tps game hir game sequel game reboot

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr685139577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.03.18. 11:44:24

Azon töprengek, hogy a dinoszauruszok melyik részben támadtak először: az elsőben vagy a másodikban? Csak mert ha már az elsőben is, akkor már azt sem játszottam végig, ugyanis a megjelenésükkel brutál nehéz lett. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása