aeon flux

ready for the action now, danger boy?

hallgatnivaló: the knife - full of fire Fata Richárd
2013. január 28. 10:02:31

Kategória: zene 2 komment

A The Knife monumentális hosszúságú visszatérő kislemezdala a múlt hét folyamán többször is kiszivárgott, sőt még a hozzá tartozó videó is felbukkant a neten egy rövid időre, ma reggel azonban a svéd testvérpár végre hivatalosan is közreadta a hipnotikus szerzeményt és annak enyhén perverz videóját, amelyben Karin és Olof maguk is feltűnnek. Időközben az április 8-án megjelenő új albumról is megtudtunk mindent: a Shaking the Habitual dupla album lesz, majdnem száz percnyi új zenével (a legrövidebb tétel félperces, míg a leghosszabb közel húsz...), a nem kifejezetten szembarát borítót pedig az "elolvasom" után találjátok.

knife_shaking.jpg

knife_fire.jpg

Címkék

zene the knife videoklip hallgatnivalo zenehir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr275047846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.01.28. 10:56:32

Huh. Nem mondom, hogy rongyosra fogom hallgatni ezt a számot. Kicsit... zavaros. És még a klipet is értelmeznem kell. :) (A két Knife-tag amúgy hol tűnik fel benne?)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása