aeon flux

ready for the action now, danger boy?

the last of us - kétféle gyűjtői változatban Zalaba_Ferenc
2013. január 24. 17:48:00

Kategória: jatekhaz 1 komment

Ha PS3-tulaj vagy, akkor jó eséllyel a The Last of Us megjelenését várod a legjobban idén, ha pedig nem, akkor a játéknak kicsit utánanézve jó eséllyel azonnal be akarsz ruházni egy PS3-ra, és akkor lásd a mondat első felét! A Naughty Dog túlélő kaland-horrorja 2013. május 7-én jelenik meg, hogy mire beköszönt a komolyabb kánikula, már legalább háromszor végigpörgethesd. Nem meglepő módon gyűjtői változat is érkezik a játékból, méghozzá kétféle - a két főhőshöz, az általad irányított Joelhez és a megvédeni hivatott Ellie-hez igazodva.

Mindkét doboz egy-egy vászontáskát rejt benne a játék mellett egy artbookkal, az előzményeket feldolgozó képregénnyel, kontrollerre ragasztható matricával, és mindenféle online csemegével, no de beszéljenek helyettem a képek (melyek klikkre megnőnek).

thelastofus_ce01k.jpg

thelastofus_ce02k.jpg

Címkék

ps3 tps naughty dog the last of us post apocalyptic survival game

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr305041395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Regggie 2013.01.26. 19:53:24

Előrendelhető már mindkét gyűjtői változat, beárazva ugyan még nincsenek. Kíváncsi leszek mennyiért adják majd, ugyan már előrendeltem az alapváltozatot, de lehet, hogy cserélek majd a megjelenést megelőzően.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása