aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: the east (2013) Zalaba_Ferenc
2013. január 22. 08:29:00

Kategória: film 1 komment

Brit Marling zsebében közgáz diplomával érkezett Hollywoodba, amely persze be akarta őt skatulyázni, de a lány minden egyes "a rém elől visítozva menekülő szőke" szerepajánlatra nemet mondott, inkább megtanulta a forgatókönyvírás fortélyait, és párhuzamosan esett neki két szkriptnek: a Felettünk a Föld szerepelt a tavalyi éves toplistámon, a Sound of my Voice-ról pedig hamarosan olvashattok itt egy kritikát (mindkettőben szerepel). Harmadik filmjét a Voice rendezőjével, Zat Batmanglijjal közösen készítette, melyben egy hírszerző cég alkalmazottját alakítja, aki egy nagyvállalatok szabotálására készülő anarchista csoport után nyomoz, és annak karizmatikus vezetőjét (Alexander Skarsgard) megismerve átcsábulni látszik a másik oldalra. Íme az első előzetes.

Címkék

trailer thriller ellen page romance patricia clarkson alexander skarsgard brit marling

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr285033796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ungverjaland 2013.01.22. 10:34:01

Ezt a filmet nagyon várom. A Sound of My Voice nekem az év egyik kedvenc filmje volt, és Marling-ot az Another Earth-ben is imádtam.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása