aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2013. 1. hét) Takács Máté
2013. január 03. 07:32:47

Kategória: film Szólj hozzá!

Az esztendőt fenyegető Tom Cruise-zal, lehetetlen igaz történettel és északi típusú felnőtté válással kezdhetjük a mozikban. Heti bemutatók.

jack_reacher_small.jpg

  • Jack Reacher Lee Child regényhőse megelevenedik a vásznon, Tom Cruise pedig bizonyítani kívánja, hogy nem a termet számít, hanem a kisugárzás. A színész a Gyávák és hősök óta először hallható saját hangjával a magyar mozikban. Feliratos, 130 perc, UIP-Duna Film. 16 éven felülieknek.
  • A lehetetlen (The Impossible) Naomi Watts és sokan mások 21 grammjukért küzdenek a 2004-es cunamit hátterként használó spanyol filmdrámában. Feliratos, 114 perc, ProVideo. 12 éven felülieknek.
  • Pasiból lett férfi (Mer eller mindre mann) Ebben a norvég drámai vígjátékban a koránál fiatalosabban élő fickó kénytelen lesz megemberelni magát, mikor megtudja, hogy apai örömök elé néz. Feliratos, 80 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2013)

poster_jackreacher_hun.jpg

Címkék

tom cruise naomi watts drama ewan mcgregor action cirko provideo eurocinema magyarvalosag uip duna film heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr874993519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása