aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 52. hét) Takács Máté
2012. december 27. 08:09:53

Kategória: film 1 komment

Az év utolsó hetében bulizunk, táncolunk, énekelünk, nőnek öltözünk, hazudozunk, elmacskásodunk. Szóval egy átlagos szombat este. Heti bemutatók.

miserables_small.jpg

  • Bérelj cicát! (Rentaneko) Ennek a japán vígdrámának, melyben egy magányos macskásnő bérbe adja kedvencei szeretetét, nem sok köze van Burt Reynolds 1987-es filmjéhez, de ez mondjuk nem meglepő. A Magyarhangya által nyújtott szolgáltatás Budapesten vehető igénybe több moziban is. Feliratos, 110 perc, Cinefil Co. & Magyarhangya. 12 éven felülieknek.
  • Lánybúcsú (Bachelorette) Három fiatal nő koszorúslányi felkérést kap, ami a házasodni készülő személye miatt (Rebel Wilson játssza...) rosszul érinti őket, úgyhogy bulizni kell. Minden bizonnyal nem fog jól elsülni a dolog, erről az alábbi városokban győződhetünk meg: Budapest, Debrecen, Eger, Gyöngyös, Kecskemét, Szolnok és Szombathely. Szinkronizált, 87 perc, Parlux Entertainment. 16 éven felülieknek.
  • A nyomorultak (Les Misérables) A közkedvelt színpadi musical filmváltozatában Hugh Jackman és Russell Crowe két és fél órán át igyekszik meggyőzni a közönséget, hogy tud énekelni. Vajon melyiküknek sikerül? Feliratos, 158 perc, UIP-Duna Film. 12 éven felülieknek.
  • Rúzs, reptér, satöbbi (Cockpit) Egy fiatalembernek sürgősen állásra van szüksége, ezért nőnek adva ki magát jelentkezik pilótának. A svédeknél ez így megy. Az eredeti kifinomultságát nélkülöző, ám divatos "felsorolós" magyar címmel a fővárosi Cirko-gejzírben, Egerben, Kecskeméten, Miskolcon, Pécsett, Szegeden és Szolnokon találkozhatunk a moziműsorban. Feliratos, 95 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.
  • Végzetes hazugságok (Arbitrage) Richard Gere kiverekedte magát az álcák csapdájából, és ezt mindjárt Golden Globe-jelöléssel jutalmazták. Hogy mennyire nem kifizetődő hazudozni, arról pedig Budapest, Cegléd, Debrecen, Eger, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Pécs, Sopron, Szeged, Székesfehérvár és Szentendre lakói győződhetnek meg. Szinkronizált, 107 perc, Big Bang Media. 12 éven felülieknek.
  • Volt egy tánc (Take This Waltz) Sarah Polley már nem olyan váratlan utazása a párkapcsolatok világába, melyben ezúttal Michelle Williams kerül egyre távolabb férjétől, Seth Rogentől (és egyre közelebb egy másik férfihoz). A keringőbe Budapesten, Kecskeméten, Pécsett, Szegeden és Szolnokon lehet beszállni. Feliratos, 116 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

poster_lesmiserables_hun_k.jpg

Címkék

comedy drama hugh jackman richard gere russell crowe seth rogen cirko sarah polley parlux magyarhangya eurocinema asian cinema magyarvalosag uip duna film big bang media heti bemutatok michele williams

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr654982967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.12.27. 09:32:51

Az évből hátralévő 4 napban kb. 25 filmet kéne megnéznem itthon, szóval nem hinném, hogy ezekért az ígéretes darabokért rohannék a moziba. Meg aztán lesz elég dolgunk januárban. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása