aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: to the wonder (2012) Zalaba_Ferenc
2012. december 19. 15:40:56

Kategória: film 5 komment

Szemlátomást Terrence Malick új filmje sem lóg ki majd a sorból, hisz a trailerben ismert arcok kóvályognak, keveset beszélnek, ugyanakkor rácsodálkoznak hol egymásra, hol a természetre. S jó eséllyel mindezt tátott szájjal nézzük majd végig.

Címkék

trailer ben affleck drama javier bardem romance rachel mcadams terrence malick

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr664973329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

duwy 2012.12.19. 16:42:21

Ez egyszerűen csodálatos.
Remélem Malick 100 évig fog élni és mostantól minden évben kijön egy új filmmel :)
Minden idők egyik legnagyobb filmese.

K. Kálmán 2012.12.19. 16:45:33

A rendező előző filmjének előzeteséhez méltó trailer. Nagyon szép; remélem a film maga is ezt az élményt nyújtja - és, remélem, megnézhetjük majd a magyar mozikban.

levee 2012.12.19. 16:54:43

Én nagy Malick-fan vagyok, de eléggé lehúzták sajna ezt a filmjét. Jó-jó, a TTOL-t is lehúzták, de az van annyira grandiózus, hogy értsem, miért osztja meg az embereket. Valahol erről a filmről azt írták, hogy kicsit olyan mint a "TTOL b-oldala", hát reméljük azért ennél több. Mindenesetre a fesztiválos vetítések alapján Ben Affleck eléggé keveset szerepel benne (és ő maga is eléggé finoman jelezte, hogy nem mindenkinek ajánlaná a filmet), aztán lehet, hogy azóta (századszorra) is újravágták. A hossza amúgy a fesztiválon a két órát se érte el.

Már van magyar forgalmazója a filmnek, a BuFi, és ők januárra tervezték a bemutatását - viszont ez elmaradt, mivel az amerikai forgalmazóhoz kell igazodni, akik meg csak májusra jönnek ki a filmmel előreláthatólag. Szóval én azt mondanám, hogy nyáron talán láthatjuk itthon is. Hogy mennyien fogják megnézni... az más kérdés! :-D

Viszont a másik két, egyszerre forgó Malick-filmet is szeretném látni, azok kicsit izgibbnek tűnnek ennél, és iszonyú jó stábja is van mindkettőnek (Knight of Cups, a másiknak meg egyelőre még nincs címe).

szkristof92 2012.12.19. 16:57:33

Már ebbe a körülbelül 2 percebe beleborzongtam, olyan képek váltogatják egymást.

Cseh Dániel · http://aeonflux.blog.hu/ 2012.12.19. 22:21:54

Jó, akkor hétvégi program The Tree of Life, és ez a premierig így fog menni.

Remélem, ha valaki bevállalja a forgalmazást, nem "A csudába!" lesz a címe. Nem tipp volt.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása