aeon flux

ready for the action now, danger boy?

hallgatnivaló: the rolling stones - doom and gloom Fata Richárd
2012. november 21. 13:09:05

Kategória: zene 2 komment

Íme egy újabb adalék a múltkori összeállításunkhoz: a Rolling Stones 50 éves jubileumát ünneplő válogatáslemez egyik új dalához Jonas Akerlund rendezett videót, méghozzá az eredeti tetovált lány főszereplésével. És a legszebb a dologban az, hogy régi jó szokásához híven Akerlund ismét botrányosra vette a figurát, és honfitársnőjét gyakorlatilag minden őrültségre rávette, ami hirtelen eszébe jutott. Noomi Rapace szőkén, Noomi Rapace barnán, Noomi Rapace kék hajjal, rózsaszín hajjal, raszta hajjal, véresen, melltartóban, melltartó nélkül, szemétben fetrengve, pénzben fetrengve, a dobok mögött, vagy épp zombiirtás és önhánytatás közben... és még sorolhatnám, de nem akarom végképp elrontani az izgalmakat. (via MusicPress)

Címkék

zene rock music anniversary videoklip hallgatnivalo the rolling stones noomi rapace jonas akerlund

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr684918126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.11.21. 13:43:28

A klip tök jó (az ott egy mellbimbó? ...az ott egy egész mell? ...az ott két egész mell?!), de maga a szám... persze tök jó lenne, ha nagypapaként még így tudnám riszálni.

AldoWinnfield 2012.11.21. 16:39:16

A klip felülmúlja magát a számot, de utóbbi is nagyon bejön. Soha nem voltam amúgy nagy Stones-os, annyira ismerem őket, mint egy átlagos zenehallgató :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása