aeon flux

ready for the action now, danger boy?

alakul a tarzan Fata Richárd
2012. november 15. 13:33:44

Kategória: film 1 komment

Nemrég adtunk hírt David Yates új projektjéről és a címszerepre esélyes színészekről, és a Variety értesülése szerint a rendező választása Alexander Skarsgardra esett. A sztori szerint a civilizált társadalomba már visszaintegrálódott John Clayton III/Tarzan Viktória királynő szolgálatába áll, hogy megdöntse egy kongói hadúr gyémántbányászaton alapuló rémuralmát, egy George Washington Williams nevű ex-zsoldos segítségével, akinek szerepére Samuel L. Jacksont szeretnék megnyerni. A produkció hivatalosan még nem kapott zöld utat, így egyelőre semmi sem biztos, de a Harry Potter-filmeknek köszönhetően Yates elég nagy presztízzsel bír a Warnernél, és a jelenlegi tervek szerint jövő nyáron már indulna is a forgatás.

alexander_skarsgard.jpg

Címkék

warner samuel l jackson casting tarzan david yates alexander skarsgard filmhir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr14908492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

prick 2012.11.15. 13:42:35

Érdekes. Azt hittem, hogy eredetsztorit kapunk, de talán abból már így is sok. Regény meg van elég, amiből lehet adaptálni, én drukkolok.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása