aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter: stoker (2013) Fata Richárd
2012. október 30. 11:46:30

Kategória: film 4 komment

A tegnapi The Wolverine-poszter után itt egy újabb üdítő meglepetés azoknak, akik nehezen viselik már a sablonos, ihlettelen, túlzsúfolt hollywoodi filmplakátokat: Chan-wook Park egyébként is ütősnek tűnő új filmje kapott most egy igazán különleges teaser posztert, amely kattintásra (még) nagyobb méretet ölt, hogy minden részletét tüzetesen megvizsgálhassuk (az "elolvasom" után pedig még egy videót is megnézhettek arról, hogyan készült).

stoker_small.jpg

Címkék

horror thriller nicole kidman poszter drama poster chan wook park mia wasikowska

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr894878808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bérgyilkos Bohóc 2012.10.30. 11:55:00

Fasza. Ezt kiraknám otthon.

Tóth Nándor Tamás 2012.10.30. 12:16:09

Ez már valami! Végre nem egy hagyományos hollywoodi szarság

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.10.30. 12:36:15

Klassz ez a plakát, de a nevek kicsit össze-visszának tűnnek (mivel a keresztnevek és vezetéknevek hosszúsága főszereplőnként eléggé eltér egymástól, ezért szerencsésebb lett volna egyszínű betűt használni), de még ennél is nagyobb bajom, hogy Nicole Kidman úgy néz ki, mintha nem lenne nyaka, és a feje csak lebegne a torzója felett. Egyébként klassz.

Bérgyilkos Bohóc 2012.10.30. 12:54:37

@Zalaba_Ferenc: Nekem inkább az az érzésem, hogy a fej és a test külön-külön volt megrajzolva, és a fej csak oda van "ragasztva" a torzóra, amin látszik is, hogy más stílusban készült. És persze direkt elnagyoltan van odarakva.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása