aeon flux

ready for the action now, danger boy?

dvd-hír: sherlock-rajongók, eljött az idő! Zalaba_Ferenc
2012. október 29. 17:03:58

Kategória: tv dvd 6 komment

Eleinte kevesen hittek abban, hogy a napjainkba áthelyezett Sherlock Holmes-sztori működhet, hisz mit ér egy intuíciókkal dolgozó nyomozó az internet és a mobiltelefon világában? Többet, mint gondolnád. Martin Freeman, mint Watson (a szerep, melynek Bilbót köszönheti) és az elképesztően zseniális Benedict Cumberbatch párosa nem csupán magához ölelte, de gyakorlatilag átértelmezte azt, amit a modern kori Londonról tudni véltünk. A Sherlock fantasztikus széria: invenciózus és szellemes, rafinált és lebilincselő, és folyamatosan feszegeti a médium határait. Az első évad novemberben jelenik meg itthon DVD-n a MIRAX forgalmazásában.

A 3 DVD-s kiadvány (melynek kiszerelése: három slimtok egy slipcase-ben) az első évad valamennyi, azaz három epizódját (A rózsaszín rejtély, A vak bankár, A nagy játszma) kínálja eredeti (1.78:1) képarányban, DD2.0-ás magyar és DD5.0-es angol hang, valamint magyar és angol felirat kíséretében. A pakk tervezett ára 2.990 Ft lesz, és nagyon ajánlom, hogy feltegyétek a polcra.

dvd_sherlock_s1.jpg

Címkék

sherlock holmes mirax martin freeman benedict cumberbatch brit flick tv dvd

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr454877360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MrRaizy 2012.10.29. 19:47:49

SHUT UP AND TAKE MY MONEY!!!

mesterjani 2012.10.29. 20:49:03

Én már elő is rendeltem. :)

ChigurhX 2012.10.29. 21:03:13

Na, ha vmit, akkor ezt nem gondoltam volna, hogy elhozzák nekünk DVD-n. Remélem lesz annyira sikeres, hogy a 2. évadot is kiadják.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása