aeon flux

ready for the action now, danger boy?

dvd-hír: jön a the pacific, és ideje volt már... Zalaba_Ferenc
2012. október 29. 18:05:50

Kategória: tv dvd 4 komment

Tom Hanks és Steven Spielberg producerek a (teljesen megérdemelten) népszerű Az elit alakulat után újabb grandiózus miniszériába fogtak, amely ezúttal a Csendes-óceáni hadműveteket veszi nagyító alá, meg persze az ebben részt vevő embereket.

A sorozatnak már kb. ezer éve meg kellett volna jelennie, no de most már nem kell tovább várni: a tízrészes széria 2012. november 21-én érkezik a ProVideo jóvoltából egy 6 DVD-s csomagban - öt lemezen két-két epizóddal (eredeti képarányban, DD2.0-ás magyar és DD5.1-es angol hanggal, valamint magyar és angol felirattal), a hatodikon pedig a következő extrákkal:

  • A The Pacific – A hős alakulat szereplői
    Ismerkedjen meg a The Pacific – A hős alakulatban szereplő valódi haditengerészekkel, akik a meghitt portrékban személyes hangon vallanak a családjukról, a háborús élményeikről és a háború utáni életükről.
  • Így készült a The Pacific – A hős alakulat
    Pillantson a kulisszák mögé, és tudja meg, hogyan készült ez a nagyszabású 10 részes minisorozat.
  • A csendes-óceáni háború természetrajza
    Fedezze fel, milyen történelmi események és kulturális hiedelmek vezettek a véres kegyetlenséghez a II. világháborús csendes-óceáni hadszíntéren.

dvd_thepacific.jpg

Címkék

hbo spielberg tom hanks provideo war movie hbo dvd

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr674877521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atkakukac1989 2012.10.29. 18:33:10

Ez nagyon jó hír, egy dolog fáj csak. Nem lesz annyira egységes az elsővel, mert nem fémdoboz. De ennyi baj legyen, minden mindenkinek nem lehet megfelelő. Ettől függetlenül kötelező vétel.

szkristof92 2012.10.29. 18:40:25

Már másfél éve, tűkön ülve vártam mikor adják ki. Tényleg nagyon ideje volt már, bár ismerve a hazai DVD piacviszonyokat....

freddyD 2012.10.29. 19:52:33

Bár több embertől is azt hallottam, hogy nem olyan jó, mint az Elit alakulat és unalomba fullad, azért vevő leszek

ueszti 2012.12.27. 20:36:30

Megkaptam karácsonyra a 6 dvd-s kiadást. Egy fáj csak nagyon, hogy az Extrák dvd-hez nincs magyar felirat. Nem is értem hogy lehet így kiadni...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása