aeon flux

ready for the action now, danger boy?

a skyfallt a tdk inspirálta Kofrán Gergely (törölt)
2012. október 19. 14:32:29

Kategória: film 4 komment · 1 trackback

Sam Mendes azt nyilatkozta a jövő héten debütáló, meglehetősen jó előzetes kritikákat kapott Skyfall kapcsán, hogy a Nolan-féle A sötét lovag hatására merte a filmben látható irányba elvinni James Bondot. Kicsit jobban kifejtve arra gondolt, hogy a The Dark Knight bebizonyította mindenkinek, hogy egy film egyszerre lehet izgalmas, látványos és bírhat komoly mondanivalóval is.

Na most ez így elsőre elég közhelyesen hangzik, mégse Nolan találta fel az okos blockbustert, de az efféle nyilatkozatok mindig reménykeltőek a magamfajta sötétebb tónusú, komolyabb hangulatú filmeket kedvelő mozilátogatóknak: nagy divat a TDK-hoz hasonlítgatni filmeket, de talán Sam Mendes nem alaptalanul tesz ilyet.

Címkék

bond the dark knight daniel craig sam mendes christopher nolan spy movie brit flick

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr384858016

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.10.19. 15:18:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. betonfelhő Ph.D. 2012.10.19. 14:57:46

Ja, persze, Dzsémszbond film ez is mint a többi, luxus márkák, lövöldözés, megkúrja a csajt, legyőzi a gonoszt, folyt. köv. pár év múlva.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.10.19. 15:25:36

Luxusmárkák, csekk (Bruce Wayne járgányai, Batman járgányai), lövöldözés, csekk (Batman nem hisz a fegyverekben, de Batman jágányai annál inkább, ehe). megkúrja a csajt, csekk (előbb Rachel, aztán az a hogyishívják), legyőzi a gonoszt, csekk (részenként átlag kettőt). Folyt. köv. pár év múlva: ha a Warneren múlik, akkor IGEN!

DHOPW42 2012.10.19. 15:38:57

Bennem az ilyen nyilatkozatok csak tovább erősítik, hogy... annnnnnnnnnyira kíváncsi lennék egy Nolan-féle Bondra:-D Még úgy is, hogy az Inception kvázi Nolan saját Bond-filmje. De nagyon, nagyon kíváncsi lennék.

batboy 2012.10.19. 22:30:35

@Zalaba_Ferenc: az összehasonlítás csak a body countnál bukik. :D Brosnan fénykorában Bond filmenként átlag 20 embert ölt meg.

moviesblog.mtv.com/2012/10/19/james-bond-infographic/

itt érdemes kiemelni, hogy a legpiásabb ez az aktuális munkásparaszt, akinek rá is húzódott a pia a potenciájára, mert kevesebb nőt döntött meg, mint a szintén két filmes Dalton. :DD

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása