aeon flux

ready for the action now, danger boy?

gwen stacy? felejtsd el, tigrisem! Cseh Dániel
2012. október 19. 21:51:15

Kategória: film 4 komment

Bár a mai napig nem érkezett hivatalos megerősítés a Sony részéről, egyre valószínűbb, hogy valóban a The Descendants című filmben is szereplő Shailene Woodley kapja Mary Jane Watson szerepét a The Amazing Spider-Man folytatásában. A The Hollywood Reporter ráadásul úgy tudja, hogy bár a második részben csak nyúlfarknyi szerepet kapna, a tervezett harmadig felvonásban már sokkal jelentősebbet, ennek pedig egyetlen oka van; a készítők a híres hírhedt The Death of Gwen Stacy sztorit tervezik megvalósítani. Ezek szerint a titokzatos figura az első rész zárójelenetében mégis Norman Osborn lett volna? És Emma Stone, akivel még a legfanyalgóbb kritikusok is meg voltak elégedve, valóban elhagyja a fedélzetet a következő rész végén?

fth7de.png

Címkék

comics marvel sequel spider man emma stone andrew garfield

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr354858833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

purga · http://horrormirror.blog.hu 2012.10.19. 21:56:58

Remélem így lesz. Nagyon örülnék neki, a Raimi-félében idegesített a képregény csúfos átírása. Meg sok más is.

AldoWinnfield 2012.10.19. 21:59:03

Ez így már nem tűnik biztonsági játéknak, mint ami az első rész volt... Úgyhogy tárt karokkal várom!

Dean6 2012.10.19. 22:38:50

Én úgy emlékszem,hogy Webb azt nyilatkozta,hogy a + jelenetben lévő kalapos egyén,az nem lehet Norman Osborn,mert,hogy elvileg látható egy képen a filmben,és nem hasonlít rá.

Cseh Dániel · http://aeonflux.blog.hu/ 2012.10.20. 07:40:05

@Dean6: Szerintem sem Norman volt, én a film után meg voltam róla győződve, hogy Mysterio trükközött a börtönben, de nagyon kevesen vannak az én véleményemen. Meg aztán lehetséges, hogy nem egy gonosz figurával kell majd megküzdenie a srácnak, vagy akár más is kihúzhatja Gwent a listáról.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása