aeon flux

ready for the action now, danger boy?

kedvcsináló: halloween night fest Zalaba_Ferenc
2012. október 18. 12:18:47

Kategória: film 3 komment

Már korábban is jeleztük, hogy 2012. október 26-án alkonyattól pirkadatig horrorfilmeket nézhettek orrba-szájba a Corvin moziban, illetve a félősebbek otthon az ADS Service és a UPC szervezésében. A végleges program elkészült, és ha ránk hallgattok, akkor a Juan of the Dead című kubai zombi-komédiát és a Love című túlélő sci-fit nem hagyjátok ki - és ha már egyszer eljöttök, hát a többire is érdemes lesz befizetni, főleg, hogy a majd' 4.000 Ft-os bérlettel akár hét filmet is lezúzhattok, és még a nem messze lévő Paraparkban is mókázhattok, nem beszélve arról, hogy az Underground Fear jóvoltából mindenféle rémségekkel is összefuthattok - akár vetítés közben is. Kedvcsinálónak pedig íme a feszkó előzetese.

Címkék

horror trailer halloween sci fi filmfesztival b film ads service

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr854856066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

freddyD 2012.10.18. 13:30:14

Kár, hogy nem hétvégére időzítették. Így munka után kizárt, hogy beülök egy ilyen maratoni programra. Legkésőbb a harmadik film után bealudnék

Bérgyilkos Bohóc 2012.10.18. 14:58:08

Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de a "hét filmet is lezúzhattok" nem igazán állja meg a helyét. Az egy dolog, hogy 7 film közül tudunk választani, de ha megnézzük a programot, akkor látszik, hogy az időbe és a beosztásba max. 5 film fér bele.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.10.18. 15:20:07

@Bérgyilkos Bohóc: Tényleg? Ejj. Valamiért az volt bennem, hogy mind a hetet le lehet tolni egyhuzamban.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása