aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: carrie (2013) Zalaba_Ferenc
2012. október 16. 07:37:47

Kategória: film 11 komment

Stephen King első (megjelent) regényének sztoriját valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, és ezzel az MGM/Screen Gems is tisztában lehet, ugyanis a gyakorlatilag egy felvételből készült trailer mindjárt a film végjátékára megy rá - szerintem elég hatásosan.

Címkék

horror trailer remake stephen king julianne moore chloe moretz

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr364851319

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.10.16. 07:44:57

Mondjuk, Choe Moretz soha nem lesz képes labdába rúgni Sissy Spacek mellett, mint ahogy az Engedj be! remake-ben is elég vérszegény volt.

clive. 2012.10.16. 08:31:35

Egyrészt, másrészt a kiscsaj finoman szólva sem olyan típus kinézetre, akit kicikiznének egy osztályban. Ilyenkor merül fel bennem a kérdés, hogy miért ennyire elképzelhetetlen manapság, hogy egy amerikai filmben egy kissé csúnyácska és/vagy enyhén túlsúlyos lány legyen a főszereplő? Azt feltételezik, hogy a fiatalok ennyire nem tudnának együtt érezni vele vagy mi?(Ez a Chloe korához képest is túl dögös ehhez a szerephez véleményem szerint).

batboy 2012.10.16. 08:46:00

@clive.: huh...szerintem Chloë pont hogy csúnyácska, de mivel a szerepei nem láttatják annak, így nem is áraszt olyan szikkadtságot, mint a fiatal Spacek (akitől már a Szénbányász lányában lúdbőröztem).

Bérgyilkos Bohóc 2012.10.16. 09:46:17

Ez a Chloe Grace Moretz mindig is irritált. A fiatal szerepeiben rohadtul zavart az amerikai filmekre jellemző túljátszós, koravén felnőtteskedő gyerek karakter.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.10.16. 10:06:05

Szerintem egyáltalán nem csúnya, de nem is az a tipikus csinált szépség, de ide tényleg egy jóval hátborzongatóbb bigus kellett volna, ugyanakkor a producereket is meg tudom érteni: ha egy olyan csajt lehet megnyerni a szerepre, akinek már van neve a szakmában, akkor egyértelmű, hogy inkább őt választják, és nem egy rondaságot csak azért, mert az jobban illik a szituációba. Hollywood.

mikice 2012.10.16. 13:24:34

Nem mellesleg ez az előzetesben látott utcai jelenet sokkal inkább hasonlít a King által leírt könyvbéli eseményekre. A Spacek-féle filmben csak SPOILER! a csarnokban van tűz, de a könyvben annál jóval komolyabb a csihi-puhi. Szóval nekem ez így tetszik.

clive. 2012.10.16. 13:25:32

Sissy Spacek kiváló volt, mert azon túl, hogy már akkor óriási tehetség volt még alkatilag is elhitette, hogy ő az évfolyam "csúnya lánya".

"...és nem egy rondaságot csak azért, mert az jobban illik a szituációba. Hollywood. "

Lassan Hollywoodból a csúnyácska színészek totálisan ignorálva lesznek. Meg a kövérek és mindenki aki akár csak átlagos. Vagy nézzél ki kurvajól vagy legyél karakteres és ennyi :) Azon se lepődnék, ha az öregeket is félre tennék lassan(a sok baromsága mellett csak én nem értettem mi szükség volt a Prometheusban egy mesterségesen megöregített Guy Pearcére, ahelyett, hogy kerestek volna nála sokkal jobb öreg színészt a szerepre? :D

zsóka_eszter 2012.10.16. 13:34:46

nem csúnya csaj ez a Chloe,de engem is idegesít egy szinten
nem is tudom,ebből a "van már neve a szakmában" kategóriából kit választanék helyette,aki jobban megfelelne...

az eredetiről egyébként lesz kritika? csak úgy összehasonlításképpen majd

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.10.16. 13:43:05

@clive.: Eredetileg a fiatal Weylandnak is lett volna szerepe a filmben, ám az ő jeleneteit már csak a reklámkampányban láthattuk. Persze, ettől még játszhatta volna egy másik színész az öreg Weylandot, de gondolom, Guy Pearce és az ügynöke akarta így.

clive. 2012.10.16. 14:22:49

@Zalaba_Ferenc: Bizonyára volt valami a háttérben, mert ez így teljesen értelmetlennek tűnt / tűnik, amikor annyi remek idősebb színész él angolszász területen.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.10.16. 14:35:31

@clive.: Egyszerű: Guy Pearce van olyan nagy név, hogy a producerek úgy érezhették, a film kapitálhat abból, ha tovább van a vásznon. Máskor meg idős színészeket fiatalítanak meg: egyik irányba se új keletű ez a dolog.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása