aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter: broken city (2013) Cseh Dániel
2012. október 04. 07:59:00

Kategória: film 2 komment

Elképzelhető, hogy a Hughes ikrek közül az egyik (Allen) jól indítja az évet az Államokban? Bár a Broken City című krimihez most csak egy kissé unalmas posztert, és három képet hoztak, a szereposztás alapján talán mégis érdemes lesz egyik szemünket rajta tartani. Történetről felesleges beszélni, hiszen a szinopszis meglehetősen szűkmarkúan szórja az információt (egy exrendőr a polgármester felesége utáni nyomozás közben nagy zűrbe keveredik!), de biztató, hogy Russell Crowe, Mark Wahlberg és Catherine Zeta-Jones mellett még a mellékszereplők között is kellemes nevek jönnek szembe az emberrel (Jeffrey Wright, Kyle Chandler, Barry Pepper). 

broken-city-poster.jpg

bc-001.jpg

bc-002.jpg

bc-003.jpg

Címkék

poszter russell crowe mark wahlberg film kep crime movie

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr84819184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.10.04. 08:30:17

Vajh azért mixelték össze Russell Crowe és Kyle Chandler fejét a plakátra, mert volt egy olyan szabály, hogy maximum ketten szerepelhetnek rajta?

Még jó, hogy Catherine Zeta-Jones buciját nem házasították össze Marky Markéval. :)

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2012.10.04. 09:56:06

Amúgy Mrs. Douglas már nem ér annyit, hogy feltüntessék nevét a plakáton? Pedig volt idő, mikor ilyesmi miatt összeveszett másokkal (Julia Robertsszel, egészen pontosan).

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása