aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 40. hét) Takács Máté
2012. október 04. 08:53:41

Kategória: film Szólj hozzá!

Sophie Marceau nem jár egyedül, Adam Sandler szállót nyit, Taylor Kitsch megint ment, a természet okosodik, a tüske vár. Heti bemutatók.

hotel_transylvania_small.jpg

  • Barbara A berlini filmfesztiválon díjazott német drámában egy '80-as évekbeli szerelmespárt távol tart egymástól a fal, amin kérvényezés nem segít, talán csak a szökés. A fővároson kívül Békéscsabán, Kecskeméten, Miskolcon, Pécsett, Szegeden, Szombathelyen és Szolnokon mutatkozik be. Feliratos, 105 perc, Cirko Film. 12 éven felülieknek.
  • A boldogság sosem jár egyedül (Un bonheur n'arrive jamais seul) Az MTVA első bemutatójában Gad Elmaleh és Sophie Marceau egymásba szeret, de ahogy a cím sugallja, itten bonyodalom is lesz. Budapest, Cegléd, Debrecen, Győr, Hévíz, Miskolc, Pécs, Szeged és Székesfehérvár lakói járhatnak el rá, a fővárosi Művész moziban feliratos vetítésekre is. Szinkronizált, 110 perc, MTVA. 12 éven felülieknek.
  • Gázos (Wrong) A Rubber rendezője újfent lesújt a gyanútlan nézőre, ezúttal egy kutyája nélkül élni nem tudó fickó odüsszeiájával. A vállalkozó szelleműek Budapesten, Pécsett, Szegeden és Szolnokon ülhetnek be rá. Feliratos, 94 perc, Szuez Film. 16 éven felülieknek.
  • Hotel Transylvania - Ahol a szörnyek lazulnak (Hotel Transylvania) Adam Sandler vámpír és élvezi: a tengerentúlon kasszát robbantó animációs film szegény ember Szörny Rt.-jeként funkcionálva hódíthatja meg a hazai közönséget különféle dimenziókban (jobbára 3D-ben) és eredeti nyelven is a Cinema City Debrecen és MOM Park mozikban. Szinkronizált, 91 perc, InterCom. 12 éven felülieknek.
  • A természet IQ-ja Magyar dokumentumfilm, ami az állatok természetes ösztöneinek eredetét vizsgálja. Látható Cegléden, Dunaújvárosban, Egerben, Gyöngyösön, Szegeden, Szolnokon, Budapesten pedig a Tabánban és az Urániában. 58 perc, Gauranga Kft. Korhatár nélkül megtekinthető.
  • Tüskevár Fekete István művének új adaptációja a Pizzás rendezőjétől. Az ország több mint 40 mozijában látható az ifjúsági film, ami alighanem csak az új nézők tetszését nyeri majd el. 99 perc, Fény Film. Korhatár nélkül megtekinthető.
  • Vadállatok (Savages) John Carter és Kick-Ass két trombita között leszámol a mexikói drogkartellel, hogy visszaszerezzék nőjüket. Balatonfüred, Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Eger, Gödöllő, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nagykanizsa, Pécs, Siófok, Szeged, Székesfehérvár, Tapolca és Tatabánya tűzi műsorára. Feliratos, 131 perc, UIP-Duna Film. 18 éven felülieknek.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

aboldogsagsosemjaregyedul.jpg

Címkék

magyarfilm animation dokumentumfilm oliver stone adam sandler intercom cirko sophie marceau taylor kitsch mtva szuez film eurocinema magyarvalosag children movie 3d cinema uip duna film heti bemutatok french cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr714819244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása