aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter: frankenweenie - ebcsont beforr (2012) Zalaba_Ferenc
2012. október 02. 07:14:55

Kategória: film 2 komment

Úgy tűnik, a se íze, se bűze stúdiótermékek után Tim Burton végre visszatalált arra az útra, ahonnan a dollármilliók letérítették: új animációs filmje, amely az azonos című, egykoron az állásába került élőszereplős kisfilm újrája, remek kritikákat kap, és új szörnyplakátjaiból is csak úgy sugárzik a szeretet - már amennyire mutáns állatokat és fura gazdáikat ábrázoló szörnyplakátról ilyesmi sugározhat.

poster_frankenweenie01.jpg

poster_frankenweenie02.jpg

poster_frankenweenie03.jpg

poster_frankenweenie04.jpg

poster_frankenweenie05.jpg

poster_frankenweenie06.jpg

Címkék

horror fantasy animation tim burton poster stop motion adventure monster movie b film children movie

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr104814980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-creeper- 2012.10.02. 08:32:14

Jól beszélsz - miközben a Karen O-féle Strange Love lyric videót néztem, néhány szereplő rohangál a háttérben, s pont ez jutott nekem is eszembe: süt a vászonról, Burton mennyire szereti fura külsejű lényeit, ezt az érzelmi vonalat pedig sikerrel közvetíti felénk, hisz filmjeiben nincs is olyan, hogy főgonosz, mert végül kiderül, negatív karakterei is szeretetreméltó (vagy épp arra éhező) áldozatok.
A rövidfilmhez amúgy a Karácsony lidércnyomás DVD-n volt szerencsém, de inkább párja, a Vincent lett emlékezetes, viszont a Karen O lyric video és ezek a harmincas-ötvenes évek rémfilmjeit idéző karakterplakátok maximálisan meghozták a kedvem, imádnivalóak. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása