aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 38. hét) Takács Máté
2012. szeptember 20. 08:36:47

Kategória: film 3 komment · 1 trackback

Hipnotikus fotók, baljós babafigyelők, démonok, tanárok, ütések és futások: változatos szórakozásra nyílik lehetőség. Heti bemutatók.

poster_ussvagyfuss.jpgposter_ussvagyfuss.jpgposter_ussvagyfuss.jpg

  • Álomvölgy - Az üresség felfedezése Az első magyar fotófilm, amely "belső utazásra invitálja a nézőket". A fővárosi Művész és Toldi mozi tartja a sajátos kiállítást. 68 perc. Korhatár nélkül megtekinthető.
  • Babycall Noomi Rapace a széltől is, de legfőképp volt férjétől óvná gyermekét, a kelleténél tán még jobban is, ráadásul egy babafigyelő is rá hozza a frászt. A Ponyvalevél rendezőjének thrillere Budapesten és Szolnokon debütál. Feliratos, 96 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.
  • Démoni doboz (The Possession) A címbeli tárgy nem a trubadúrláda, de még csak nem is a Rubik-kocka, hanem a zsidó mondavilág megszálló lélekét, dybbukkot rejtő eszköz. A démon kiűzetése Kyra Sedgwickre és a természetfeletti vadászatban már jártas Jeffrey Dean Morganre vár. Feliratos, 92 perc, Fórum Hungary. 16 éven felülieknek.
  • Lazhar tanár úr (Monsieur Lazhar) Oscar-díjra jelölt kanadai film egy általános iskolába érkező új tanárról. Budapesten, Debrecenben, Egerben és a Cinefesten látható. Feliratos, 94 perc, 12 éven felülieknek.
  • Üss vagy fuss! (Hit & Run) Mivel e kis költségvetésű akció-vígjáték magyar címe az eredetivel ellentétben választás elé állítja nézőjét, nem csoda, ha a sértődékenyebbek a 100 perces játékidőt a háztömb körüli futással ütnék el inkább. Feliratos, 100 perc, Big Bang Media. 16 éven felülieknek.

    A hétvégén premier előtt látható a MiMozink Lurdy Házban a Sammy nagy kalandja 2. című belga rajzfilm. A Pólus mozi csütörtök és vasárnap között filmfesztivált tart, melynek keretében 590 forintért (a 3D-sek 790 forintért) láthatók az elmúlt időszak filmjei.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

poster_monsieurlazhar.jpg

Címkék

horror thriller magyarfilm forum hungary drama action cirko kyra sedgwick jeffrey dean morgan noomi rapace big bang media vertigo media heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr504789570

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.09.20. 09:48:08

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2012.09.20. 09:07:17

A közönségfilmek elég harmatosak... szóval üljetek be szépen Lazhar tanár úr órájára!

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2012.09.20. 09:32:46

A Pólus mozi akciója mellett figyelembe ajánlanám, hogy az Odeon mozi a Lurdy Ház egyik termében folytatja működését, a héten a következő filmekkel: Marigold Hotel, Kínai elvitelre, Valaki más élete, Holdfény királyság, A szerelem három évig tart, Életrevalók.

freddyD 2012.09.20. 11:33:15

Démon doboz érdekel (nem is tudom, mikor ültem be utoljára horrorfilmre, ilyen felhozataloknál...), de emellett ajánlom nektek, hogy pótoljátok a "Fékezhetetlen"-t. Nagyon nagyon tetszett, igazi élmény volt

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása