aeon flux

ready for the action now, danger boy?

írópárbaj: körértékelő (2. forduló) Zalaba_Ferenc
2012. szeptember 11. 09:57:21

Kategória: 1 komment

A freeblog ugyan ismét mindent megtett annak érdekében, hogy szabotálja az Első Nagy Írópárbaj aktuális fordulóját, de végül mi, és természetesen Ti, az olvasók, no meg a játékosok győztek - egészen pontosan négy a nyolcból.

iroparbaj01.jpg

Mint írtuk, a második forduló már egyenes kieséses rendszerben folyt, azaz aki itt alulmaradt, tőle azonnal elbúcsúztunk: fájó szívvel, tesszük hozzá, s nem feltétlenül végleg, tesszük még hozzá. A csörték között volt egy-két szorosabb, és akadt itt váratlan fordulat is, mindenesetre a szavazatok megszámlálása lezárult (a freeblog-karbantartók sűrű csuklásainak közepette); íme a továbbjutóink (vastaggal kiemelve):

    1. Fata Richárd
      Ludwig Ádám
    2. Lombos Péter
      Szabó Ádám
    3. Kapornai Dóra
      Kofrán Gergely
    4. Kollár Bálint
      Kovács Erzsébet

A hétvégén pihenünk: a négy továbbjutó vasárnap este kapja meg új feladatát, melynek teljesítésére három napjuk lesz. Ha az elemek is úgy akarják, a beküldött munkákat csütörtökön posztoljuk, melyekre péntek éjfélig lehet majd szavazni a korábban már ismertetett szabályok szerint.

A játékosok is és az olvasók is csak a posztoláskor tudják meg, kivel kerültek szembe, és mind a két páros pályamunkája egyszerre jelenik majd meg az oldalon.

Címkék

jatek toborzas iroparbaj

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr384737626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása