aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 33. hét) Takács Máté
2012. augusztus 16. 07:50:02

Kategória: 3 komment

Colin Farrell valóság és képzelet között őrlődik, a franciák pedig mindent bevetnek. Heti bemutatók.

Colin Farrell valóság és képzelet között őrlődik, a franciák pedig mindent bevetnek. Heti bemutatók.

  • Az emlékmás (Total Recall) Az emlék más? Az könnyen lehet, ugyanis az alkotók elrejtettek néhány különbséget az 1990-es verzióhoz képest. Schwarzenegger helyett Colin Farrell ragad fegyvert és új nőt magának, és utánajár, lehet-e az eddigieknél is szabadabban nyúlni egy irodalmi műhöz. A Cinema City MOM Parkban feliratosan, a Cinema City Debrecenben eredeti nyelven is látható. Szinkronizált, 118 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • Marsupilami nyomában (Sur la piste du Marsupilami) Labdába rúghat-e a belga képregényfigura egész estés kalandja a térhatású animációs mozik tengerében? Szinkronizált, 105 perc, Budapest Film. 12 éven felülieknek.
  • A szerelem három évig tart (L'amour dure trois ans) A főhős Marc zátonyra futott házassága után szentül vallja a címet, de ennek tudatában lehet-e bármi reménye a boldogságra? A héten Budapesten, Debrecenben és Szegeden vetítik. Feliratos, 98 perc, Vertigo Média. 16 éven felülieknek.

    Szombaton és vasárnap már látható premier előtt a Ted című vígjáték több fővárosi Cinema City moziban.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

Címkék

comedy sci fi budapest film colin farrell intercom romance eurocinema magyarvalosag children movie vertigo media heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr404769827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2012.08.16. 08:07:05

Ha nem lennék olyan maródi, mint amilyen vagyok, még ma kipipálnám Verhoeven megerőszakolását, de így lehet, hogy várnia kell.

ChrissDR 2012.08.16. 08:13:11

TOTAL RECALL ofco'z!

Ismeretlen_72212 2012.08.16. 14:28:57

1: nagyon pontosan fogalmaztad meg a trailerek alapján a filmről megfogalmazott félelmeimet, pedig egy darabig reménykedtem benne, h ezúttal végre valaki Dicket veszi kezelésbe;).

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása