aeon flux

ready for the action now, danger boy?

batman reboot 2016-ban? Zalaba_Ferenc
2012. augusztus 05. 20:12:55

Kategória: 9 komment

Egyelőre még csak szigorúan pletykaszinten kapott szárnyra a hír, hogy a Warner a Man of Steelt követően rástartolna a Batman újrára, amely ezúttal nem eredettörténet lenne, ugyanakkor nem is egy tapasztalt hőst, hanem egy khm... a szárnyait próbálgató bőregeret küldene akcióba.

Egyelőre még csak szigorúan pletykaszinten kapott szárnyra a hír, hogy a Warner a Man of Steelt követően rástartolna a Batman újrára, amely ezúttal nem eredettörténet lenne, ugyanakkor nem is egy tapasztalt hőst, hanem egy khm... a szárnyait próbálgató bőregeret küldene akcióba.

Ezen a pletykán szerintem sem te, sem én nem vagyunk meglepve, lévén a most lezárult TDK-trilógia elképesztő sok pénzt és még annál is nagyobb kritikai elismerést szerzett a Warnernek, a DC-nek és persze a hősnek is, viszont bármilyen reboot is érkezik (már címe is van: The Batman), főleg ilyen korán, az bizony szembe széllel indul. Igazából a stúdiónak csak akkor van esélye az igazán jó fogadtatásra, ha a revampolt Batmant csak a Justice League-film után küldi csatasorba - annak direkt spinoffjaként.

A fentieken túl is folyik a fantáziálás, itt vannak például ezek a rajongói plakátok egy másik spinoff ötletével...

Címkék

batman reboot superhero pletykarovat dc comics joseph gordon levitt

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr814769779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2012.08.05. 20:39:36

Személy szerint semmi bajom nincs ezzel a projekttel, feltéve ha úgy közelítik meg, mint mondjuk a Bond-franchise-t: legyen a címszereplő kész hős (persze ne csak egy statiszta, mint a Burton/Schumacher-filmekben), küzdjön megalomán ellenfelekkel és szuper kütyükkel, és egy film = egy kaland.

erahurka · http://burger.blog.hu 2012.08.05. 20:58:50

Felőlem jöhet, de akkor legyen benne valami poén Christian Bale cameo

denemigen · http://tumultus.tumblr.com 2012.08.05. 22:06:21

Ha a stúdió feltétlenül új batmant akar, akkor nem ártana értelmes írókat ráengedni, és elmesélni hogyan lett Blake az új denevérámbör . Gordon-Levitt helyére meg úgyis szerződtetnek valami új embert. Meg lehetne tartani a kontinuitást és nem kéne re-bootolni, egy teljes újraindítás szemét dolog volna, semmi értelme lenullázni vagy figyelmen kívül hagyni a Nolan-trilógiát.

hesgotcancer · http://hesgotcancer.blog.hu 2012.08.05. 23:23:18

1: A mostanság elejtett nyilatkozatok alapján úgy is akarják megközelíteni, mint Bondot. Remélem egyébként most megtalálják azt a nagyon finom köztes utat, az egyensúlyt a Burton-féle és a Nolan-féle Batman között. Semmiképpen nem kell egyiket se megpróbálni utánozni. Viszont az, hogy ne legyen új saját film, csak a JL film után, az szerintem nem járható út, és nem is fogják ezt megjátszani.

hahakocka 2012.08.06. 09:14:01

Csak ne menjenek el a Schumacher, és ma már talán a Burtoni út felé se. Nehéz lesz megtalálni a középutat az biztos.

Ismeretlen_1068 2012.08.06. 09:24:02

Az biztos, hogy nem szívesen lennék annak a fazonnak a bőrében, aki ezt rebootolja - ahogy az Empire is írta -, de ha a Justice League-film megágyazna az új Batmannek, és az a film is valami olyasmi lenne, mint amilyennek a Man of Steel tűnik (ami olyannak tűnik, mint Nolan Batmanjei, csak monumentálisabb harcokkal), akkor talán nem lenne lehetetlen továbbvinni a nívót. Anyagilag biztos nem lesz gond.

batboy 2012.08.06. 16:06:48

a trilógia lezárása rendben van. Nolan kiszáll, rendben van. vele megy Bale, Caine és még ki tudja ki, rendben van. de Gordon-Lewitt szerződését látta valaki? :D a semmiből Justice League filmet csinálni nehezebb, drágább és kockázatosabb, mint bármilyen más blockbuster projekt amiről tudok. szerencsére a Warner többnyire nem tudja hogy mit csinál, és abból is csak akkor sül ki jó, ha szerencséje van, így izgalmas időknek nézünk elébe, kedves Watson!

Ismeretlen_139112 2012.08.06. 20:26:01

6: Izé, az a rövid trailer a hangulatban mindenképpen Nolant idézi, de az ő filmjeinél az is fontos hogy mi folyik a szereplők fejében - sőt eleve ezért vág bele szerintem mindegyik projektjébe. A Prestige, az Inception és természetesen a Memento is az elméről szólt elsősorban, és ebbe a sorba szépen illik Batman / Wayne belső útkeresése is. Szóval az csak a bemutató után derül majd ki hogy a Man of Steel ezt a pszichés megközelítést is átveszi-e, és hogy mennyit írtak a Nolan tesók a kedvenc témájukból a scriptbe (és mennyit őriz meg ebből Snyder). Ami a folytatást illeti, emlékeim szerint a Marvel beszélt arról hogy Downey távozása után nem rebootolni akarják az Iron Mant, hanem csak Bond-szerűen cserélgetni a főszereplőket. Lehet hogy a DC is mondott ilyet és végül is tök mindegy hogy melyik találta ki először, de az ötlet tulajdonképpen jó - leszámítva, hogy pl. Batmannél már kimerítették a legjobb ellenfeleket. Persze meg lehetne próbálni visszahozni a Jokert, de minek... A mindenféle fél-természetfeletti meg mutáns lények meg nem illenek Nolan univerzumába. Még talán egy nem-torzszülött Pingvin férne be; a Riddler fő trükkjét, a tetthelyeken hátrahagyott rejtvényeket már kvázi ellőtték Jokernél... Egyébként ugyanez a gondom a Justice League filmmel is, színes-szagos artistatársulat, hasonlóan nehezen komolyan vehető ellenfelekkel. Egy Avengers-stílusú filmben ez még működhet, de Nolan univerzumába már Superman se fér bele, nemhogy a többiek... Szóval ha ezt az utat választják, akkor egy sokkal könnyedebb, poénosabb akciófilm vonalon kell elindulni és tényleg rebootolni. Ugyanígy mindenféle Robinokról meg Nightwingekről se szeretnék hallani ;)

Ismeretlen_755931 2012.08.06. 20:38:42

Én annak örülnék, ha az új film valami olyas irányba menne, mint a Batman The Animated Series. Ott is voltak színes-szagos ellenségek, mégis hangulatban volt olyan jó, mint a Nolan filmek.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása