aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 31. hét) Takács Máté
2012. augusztus 02. 07:50:05

Kategória: 1 komment

Adam Sandler ég, a Pixar pedig bátorkodik kicsit Disney lenni. Heti bemutatók.

Adam Sandler ég, a Pixar pedig bátorkodik kicsit Disney lenni. Heti bemutatók.

  • Apa ég! (That's My Boy) Mindannyian rettegünk attól, hogy Adam Sandler egy napon beállít hozzánk, hát még a tulajdon fia! Ą Szextúra rendezőpárosának vígjátéka a komikus eddigi legnagyobb kudarca a tengerentúlon, nálunk azonban nem kell ilyesmitől tartania. Eredeti nyelven a Cinema City Debrecen és MOM Park vetíti. Szinkronizált, 114 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • Merida, a bátor (Brave) Mi vall nagyobb bátorságra: megküzdeni egy vérszomjas medvével vagy férjhez menni? Meridának mindkét megpróbáltatással szembesülnie kell. Látható 3D-ben és 2D-ben, de főleg 3D-ben. Eredeti nyelven (3D-ben) a Cinema City Aréna, Debrecen és MOM Park játssza. Szinkronizált, 93 perc, Fórum Hungary. 6 éven felülieknek. Kísérőfilm: La luna.
  • Nyitott ajtók, ablakok (Abrir puertas y ventanas) Argentin vígjáték, amelynek szereplői alighanem hiába fűtenek. Látható Békéscsabán, Budapesten, Cegléden, Gyöngyösön, Szegeden, Szombathelyen és Szolnokon. Feliratos, 99 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

Címkék

disney fantasy comedy animation forum hungary pixar adam sandler intercom cirko magyarvalosag children movie 3d cinema heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr964769766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2012.08.02. 08:17:24

Annak ellenére, hogy külön cikket szántunk neki, ha tehetitek, inkább eredeti nyelven nézzétek a Brave-et: a skót dialektus és akcentus teszi teljessé a látványt és az atmoszférát, s ugyan egy-két cifrább beszólást nem feltétlenül lehet érteni (annak a nagydarab fiúnak a szövegeinek magyarul se volt értelme? :), de az akcentusok nem olyan súlyosak, hogy az angolul tudókat is elriassza.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása