aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 30. hét) Takács Máté
2012. július 26. 07:44:21

Kategória: 4 komment

Pusztítás, világvége, curling. Heti bemutatók.

Pusztítás, világvége, curling. Heti bemutatók.

  • King Curling (Kong Curling) Elmebeteg norvégok űznek egy hozzájuk hasonlóan nem túl normális sportjátékot. A korong nyomába több budapesti moziban, illetve Szegeden és Szolnokon szegődhetnek az érdeklődők. Feliratos, 75 perc, Cirko Film. 16 éven felülieknek.
  • Míg a világvége el nem választ (Seeking a Friend for the End of the World) Közelít a világvége, Steve Carell pedig jobb híján iskolai szerelme felkutatására indul, Keira Knightley pedig mellé szegődik. Békéscsaba, Budapest, Debrecen, Győr és Székesfehérvár nézői nézhetnek szembe a következményekkel. Feliratos, 101 perc, Fórum Hungary. 12 éven felülieknek.
  • A sötét lovag: Felemelkedés (The Dark Knight Rises) A denevérremenő játék utolsó felvonása, melyben több a szereplő, mint katona a második világháborúban. Eredeti nyelven a következő Cinema City mozikban vetítik: Alba, Debrecen, Győr, Miskolc, MOM Park, Pécs, Szeged. Feliratosan a következő Cinema City mozikban vetítik: Aréna, MOM Park. Látható továbbá IMAX 2D-ben is. Szinkronizált, 165 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.

    Az olimpiai közvetítések a Cinema City Aréna, Debrecen és Győr mozikban folynak, 3D-ben.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

Címkék

batman keira knightley forum hungary intercom cirko steve carell the dark knight rises eurocinema magyarvalosag heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr544769740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kekec 2012.07.26. 07:48:40

Mivel a világvége sajnos áldozatul esett a Sötét Lovagnak - értsd: szörnyen kevés helyen látható, a környékemen konkrétan sehol - , így egyelőre marad ez utóbbi.

Ismeretlen_1068 2012.07.26. 08:11:42

Szóval az Arénában is felirattal megy a TDKR? Köszönjétek szépen Ildinek! :)

freddyD 2012.07.26. 11:21:23

Toldi is adja eredeti nyelven a Batmant. Igaz, felirat nélkül ha jól értelmeztem

Llew 2012.07.26. 12:12:40

"Eredeti nyelven a következő Cinema City mozikban vetítik: Alba, Debrecen, Győr, Miskolc, MOM Park, Pécs, Szeged." Vidéken eredeti nyelven? Mi történt? Persze az éjféli csak szinkronos volt tudtommal. No mindegy, talán rászánom magam egy eredeti nyelvűre, bár a péntek este meg a kedd kora délutáni időpont elég szerencsétlen elosztás. Két esti jobb lett volna, vagy egy hétvégi.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása