aeon flux

ready for the action now, danger boy?

b-oldal #6 Zalaba_Ferenc
2012. július 26. 18:31:20

Kategória: 5 komment

A mai nap folyamán a hazai mozikat is megrohamozta a The Dark Knight Rises, pontosabban az emberek rohamozták meg a mozikat a film miatt, így mi is denevérlázban égtünk, emiatt pöttyet el is hanyagoltuk ezt a szeretem/nemszeretem rovatot, pedig történt egy s más a nagyvilágban. Az alábbiakban olvashattok A hobbitról, az Oldboy-remake-ről, a Cloud Atlasról és még sok minden másról.

A mai nap folyamán a hazai mozikat is megrohamozta a The Dark Knight Rises, pontosabban az emberek rohamozták meg a mozikat a film miatt, így mi is denevérlázban égtünk, emiatt pöttyet el is hanyagoltuk ezt a szeretem/nemszeretem rovatot, pedig történt egy s más a nagyvilágban. Az alábbiakban olvashattok A hobbitról, az Oldboy-remake-ről, a Cloud Atlasról és még sok minden másról.

  • Korábban is próbáltam pedzegetni a Wachowski-testvérek és Tom Tykwer közös projektjét, amelyben különböző idősíkokban játszódó történetek fonódnak egymásba; az EW egész rakás képet tett közzé, sajna csak ilyen nehezen gatyába rázható montázs formájában (igen, tudom, már a hatperces megaelőzetes is felcsábult a netre, csupán egyelőre nem hivatalos formában, vacak minőségben). A film november 22-én érkezik a hazai mozikba a Budapest Film jóvoltából.

  • A Jamesy Design készített egy fasza Total Recall-plakátot - mindjárt a film mindkét változatához. Apropó, az eredeti verzió most jelent meg újra BD-n felújított képpel és hanggal, sok-sok extrával - tessék beszerezni a fémdobozos változatot, amíg még kapható!

  • Talán ti is hallottátok, hogy a coloradói lövöldözések nyomán a Warner gyorsan kivonta a mozikból a Gangster Squad előzetesét, melynek egyik jelenetében maffiózok nézőket lőnek szitává egy moziban. A stúdió ezzel nem állt meg: a film bemutatóját szeptemberről januárra halasztotta, hogy az adott jelenetet teljesen kiszerkeszthesse a filmből; szóval a szeptemberben érkező Lawlessnek mégsem lesz riválisa.
  • Két új kép jelent meg Gollumról - illetve egy róla, egy pedig az őt megtestesítő Andy Serkisről. Elgondolkodtató, hogy az, ami a The Two Towers idején maga volt a csoda, mára mindennapossá, mi több, gyakorta lesajnált eljárássá vált.

  • Azt mondja a Jon Favreau, hogy ő sokkal kisebb sztorit mesélt volna el a saját John Carter-verziójában, én meg azt mondom, hogy késő bánat.
  • Sharlto Copley azt nyilatkozta, hogy a készülő Oldboy remake sötét lesz és kőkemény. Meg is lepődtem volna, ha a PG13-ra hajtanak. Vajh eme változatban Josh Brolin milyen állatot fogyaszt majd el, úgy melegében?
  • Egyelőre csak a Comic Conon lehetett mozgásban látni a Disney 2013-as nagy bukását dobását, ám az alábbi videóban közelebbről is megnézhetitek Johnny Depp Tontóját.

  • Az egyre izgalmasabb filmekben feltűnő Michael Shannon játssza a The Iceman címszereplőjét, aki nem csupán példás családapa, hanem bérgyilkos is. Igaz történet alapján. További szereplők: James Franco, Chris Evans, Winona Ryder és Rya Liotta. Ez pedig az első kép a jegesről.

  • Jay Baruchel játszhatja azt a figurát a RoboCop remake-ben, melyet az eredetiben George Clooney unokatestvére, azaz Miguel Ferrer testesített meg - egy darabig.
  • Greta Gerwig a Greenberg (ugye megvolt? érdemes!) után ismét Noah Baumbachhal forgat, méghozzá egy fekete-fehér filmet Frances Ha címmel. Íme néhány hangulatfotó.

  • Kenneth Branagh rendezi az új Jack Ryan-filmet, mi több, ő játssza majd a film főgonoszát.
  • Jonah Hill dolgozik a 21 Jump Street folytatásán (ősszel forgatják).
  • Peter Jackson alaposan kiegészítette a The Hobbit filmváltozatát (Tolien eredeti jegyzetei alapján), többek között Gandalf is nagyobb háttérsztorit kap, s jelenleg ott tart, hogy szívesen forgatna egy harmadik filmet is: erről hamarosan megszületik a döntés.

Címkék

hobbit johnny depp hugh grant lord of the rings winona ryder colin farrell halle berry casting wachowski arnold schwarzenegger peter jackson tom hanks josh brolin robocop chris evans gore verbinski kenneth branagh total recall james franco jon favreau hugo weaving b oldal oldboy martin freeman greta gerwig michael shannon tom tykwer jack ryan jay baruchel jonah hill cloud atlas john carter andy serkis filmkep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr704769741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_600274 2012.07.26. 19:25:37

Ennek a Baumbachnak eddig három filmjével próbálkoztam, mindegyik átkozottul fárasztó volt, borzalmasan idegesítő karakterekkel. Az a tipikus intellektuel maszturbálás.

Ismeretlen_139112 2012.07.26. 20:12:13

Cloud Atlas HD trailer kint van már hivatalosan is http://trailers.apple.com/trailers/wb/cloudatlas/

Jaqen 2012.07.26. 22:44:24

A Hobbitot nagyon várom, de nagyon félek is tőle, ugyanis a Gyűrűk Ura óta egy nagy gond van P.J. filmjeivel : jók, de rohadtul el vannak nyújtva. Már a könyv ketté vágása is túlzás egy picit, mert ez pont az a sztori, amit el lehet mesélni egy nagy filmben, egy új trilógia pedig túlzás lenne. Remélem nem lesznek tele unalmas részekkel.

SoZi 2012.07.27. 11:10:57

Hobbit témában csatlakozom 3. hoz. Nagyon pipa vagyok a Gegszterosztag csonkítása miatt! Az a jelenet a tréler aduásza! És most még a filmből is ki fog kerülni. Ez azért már több, mint túlzás. Vágják ki a trélerből, az oké. Csúsztassák el a bemutatót, ha nagyon korainak érzik, még az is oké. Vagy a Warner nem félti a semmiből előkerült és hirtelen nagy érdeklődésre szert tett filmjét? Nem csak nekünk, de maguknak is elcseszik. Értem én, hogy együttérzés meg minden, de a WTC tornyai meg a terrortámadások is csak nagyon korlátozott ideig volt tabu a filmekben. Akkor is mindenki esküdözött, hogy soha többet ilyen témát, még Bruce Willis is le akart állni a terroristás akciófilmekkel, basszus! Azóta megint mindenki felhasználja a tornyokat, ahol csak tudja. Még TVsorozat csavarja is épül erre!

mester-jani 2012.07.27. 23:45:44

Hobbithoz. Én megkedveltem az egész világot, és minden percért amit ott tölthetek hálás vagyok. A videónaplókból látszik, hogy Peter Jackson beleadja ebbe is szívét lelkét, én úgy érzem gond nem lehet.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása