aeon flux

ready for the action now, danger boy?

b-oldal #4 Coriolanus
2012. július 15. 08:34:05

Kategória: 6 komment

Még mindig gőzerővel menetel a Comic Con, így az előző b-oldal bejegyzéshez hasonlóan ezúttal is leginkább onnan szemezgetünk érdekesebbnél érdekesebb híreket. Man of Steel, Godzilla, Hellboy, Skyfall, meg amit akartok.


Még mindig gőzerővel menetel a Comic Con, így az előző b-oldal bejegyzéshez hasonlóan ezúttal is leginkább onnan szemezgetünk érdekesebbnél érdekesebb híreket.

  • A Bosszúállók óta még a fanyalgók is jobb szemmel néznek a következő adag Marvel filmek irányába, így talán további pozitívum lehet, hogy az Amerika kapitány és a Thor folytatása is meglehetősen dögös alcímet kapott; Captain America: The Winter Soldier és Thor: The Dark World.
  • Aki nem hiszi el, azoknak itt van egy kép is, amire kattintva megnézhettek még néhányat a Coming Soon jóvoltából, többek között a finoman szólva nem felkavaró Iron Man 3 logót, de úgy tűnik, Edgar Wright Ant-Man projektje mellett a Guardians of the Galaxy is révbe ér lassan, utóbbihoz concept artot is találtok, és ha minden igaz, 2014-ben érkezik. Képözön.

  • Hosszú idők óta az egyik legjobb hír a képregények vidékéről, hogy Del Toro és Ron Perlman hajlandóságot mutatnak a Hellboy trilógia befejezésére, már csak a producereket kell meggyőzniük. Ami nem lesz nehéz.
  • Két rossz hír azoknak, akik tűkön ülve várják a Fantasztikus Négyes következő felbukkanását; ha nem lenne elég az, hogy a még az  IMDB számára is teljesen ismeretlen Jeremy Slaterre bízták a forgatókönyvet, nem is állnak neki az előkészületeknek, amíg be nem fut a Wolverine és a következő X-Men: First Class epizód.
  • Az a hír járja, hogy a még Aronofsky távozása ellenére is ígéretes Wolverine meg akarja nyerni Jessica Bielt egy főszerepre. Aztán hogy ez jó, vagy rossz hír, azt mindenki döntse el maga.
  • Néhányan már látták a várhatóan a The Dark Knight Rises előtt debütáló következő Skyfall előzetest. Ebből sok minden kiderül, amit itt el is olvashat, aki nem bírja a meglepetéseket, én csak annyit kotyognék el, hogy elhangzik benne egy mondat, aminek a legtöbb ember nagyon fog örülni.
  • Peter Jackson bejelentette, hogy további képsorokat kívánnak rögzíteni a The Hobbithoz. Elmondása szerint nem csak a konkrét regényt, hanem Tolkien egyéb jegyzeteit is felhasználják a filmhez, hogy ne egy családbarát, humoros előzmény készüljön A Gyűrűk Ura trilógiához, hanem egy olyan projekt, amiért az előző filmek rajongói is fejvesztve rohamozzák meg a mozikat, és újra átélhetik azt, amit bő egy évtizeddel ezelőtt.
  • Végül két poszter, egy finoman elegáns darab Gareth Edwards Godzillájához, és egy zseniálisan dögös a Man of Steelhez, ami szerény véleményem szerint a jövő év TDKR-e lehet.

Címkék

superman comics guillermo del toro bond marvel hobbit jessica biel thor godzilla poszter zack snyder peter jackson hellboy wolverine iron man ron perlman dc comics b oldal captain america edgar wright gareth edwards comin soon

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr884769700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2012.07.15. 09:08:31

Az a felfegyverzett mosómedve most komoly? :)

batboy 2012.07.15. 09:13:04

1. remélem nem lesz komoly. utánaolvastam a mosómedvének és ha jól csinálják meg, máris megvan a kedvenc karakterem. :D

garda 2012.07.15. 09:28:47

képregény, minden komol.

Ismeretlen_72212 2012.07.15. 18:50:44

"[...] azoknak itt van egy kép is, amire kattintva megnézhettek még néhányat a Coming Soon jóvoltából [...]" - csak én nem találom?

Ismeretlen_72212 2012.07.15. 19:41:12

mindegy, megnéztem a Coming Soonon.

Llew 2012.07.16. 07:27:13

Biel közben elvileg nem is tud a szerepről.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása