aeon flux

ready for the action now, danger boy?

lelepleződött iron man legújabb gúnyája Zalaba_Ferenc
2012. július 14. 19:18:03

Kategória: 3 komment

A Comic Conon lepleződött le a jövő tavasszal érkező Iron Man 3 legújabb páncélzata, amely - ha hitünk a képnek, már pedig miért ne hihetnénk? - a nyolcadik a sorban.

A Comic Conon lepleződött le a jövő tavasszal érkező Iron Man 3 legújabb páncélzata, amely - ha hitünk a képnek, már pedig miért ne hihetnénk? - a nyolcadik a sorban. Úgy tűnik, a sárga az új bordó (A kép pedig klikkre némileg nagyobb méretet ölt).

Címkék

marvel gwyneth paltrow robert downey jr superhero iron man shane black filmkep lesi

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr114769699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_713190 2012.07.15. 10:17:09

Nagyon remélem, hogy ez csak valami átmeneti ruci, mint a kettőben volt az ezüstös bőrönd-páncél. Iron Man piros, mindig az volt, sztem Black nem rúgja ezt fel.

Scal · http://www.fatumteam.com 2012.07.16. 00:53:24

lehetne valami lista is, mert az első három az ugye az első részben volt az tiszta a negyedik a kettes ruhája és nyilván a következő három közül röpködött a Bosszúállókban valamelyikben a nyolcas számú meg nagyon röhejes, ha ebben a sárgában fog akciózni, még majd kitalálják, hogy antiszemita

Ismeretlen_139112 2012.07.18. 02:36:46

- Mark IV volt az IM2 elején, a kerek reaktorral - Mark V volt az aktatáska-páncél - Mark VI volt az új típusú, háromszög reaktoros, az IM2 végén és az Avengers elején (egyébként tisztára Mark IV) - Mark VII volt az önmagában is repülésképes, extra fegyverekkel és stabilizátorokkal (így szabadon használhatta a kezeit) felszerelt új páncél az Avengersben Nekem egyébként bejön az új design - amúgy is ideje volt már valami másnak, láttunk vagy 4 variációt a klasszikus piros-sárga kombóra.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása