aeon flux

ready for the action now, danger boy?

b-oldal #2 Zalaba_Ferenc
2012. július 11. 16:12:54

Kategória: 8 komment

...avagy filmes és egyéb hírek távirati stílusban. Ó, igen, már itt is van a második szám, hisz az elsőt is bírtátok, úgyhogy szépen összegereblyéztem néhány hírt a nagyvilágból. Az alábbi sorokban olvashatsz az Elysiumról, a Pacific Rimről, Trent Reznorról és miegymásról.

...avagy filmes és egyéb hírek távirati stílusban. Ó, igen, már itt is van a második szám, hisz az elsőt is bírtátok, úgyhogy szépen összegereblyéztem néhány hírt a nagyvilágból. Az alábbi sorokban olvashatsz az Elysiumról, a Pacific Rimről, Trent Reznorról és miegymásról.

  • Ezek ott Hollywoodban nem tanulnak: a játékadaptációk azért nem működnek, mert a legtöbb játék filmes közhelyek laza átemeléséből született, és ezért tudja egy leprás egy kezén megszámolni a jó játékadaptációkat. No, de a lényeg a lényeg: készül a Need for Speed (értsd a DreamWorks/Disney Fast & Furious klónja), a Deus Ex és a God of War mozi. Ezek közül talán a középső érhet valamit.
  • Ha már játékok: Trent Reznor írja a Call of Duty: Black Ops II főtémáját. Reznornak amúgy nem ez az első kalandja a játékok világában, ugye.
  • Úgy tűnik, mégis lesz Stretch Armstrong-film (ő lenne az). Korábban Taylor Lautner neve merült fel vele kapcsolatban (adjátok neki, hátha trükk és kaszkadőr nélkül nyújtatja ki magát!), jelenleg Breck Eisner, a The Crazies remake rendezője kokettál vele.
  • Peter O'Toole, aki augusztusban ünnepli 80. életévét, visszavonul a színészettől. Nyolcszor(!) jelölték Oscarra, de ezek közül egyet se vihetett haza. Szóval Cuba Gooding, Jr.-nak több Oscarja van, mint neki.
  • A Sony nem tud lejönni a Ghostbusters 3-ról, pedig minden jel arra mutat, hogy egy remake-kel talán jobban járna: jelenleg Etan "Tropic Thunder" Cohen kotlika  forgatókönyvön.
  • Holnap indul a Comic Con, úgyhogy a résztvevők már javában berregtetik a marketingmasinériát. Ehun van egy új kép a Pacific Rimből, melyen ugyanaz a két hős ácsorog, mint az előzőn, cserébe legalább fele annyira se érdekes.

  • Szintén a CC apropóján sikerült lekapni az Eliysum két hajómakettjét, amely vélhetően a két részre szakadt világpopulációt reprezentálja. Amúgy állítólag már megvolt a film tesztvetítése, és egy megbízható forrás szerint a film jobb, mint a Blade Runner, Matt Damon pedig élete legjobb alakítását nyújtja. Kopasz is cool.

  • Most jelezte az InterCom, hogy a The Dark Knight Rises 16-os karikát kapott. Szóval keményebb, mint Snow White, puhányabb, mint az American Reunion, ellenben legalább olyan durva, mint a Men in Black 3. Nagyon kéne már a "14 éven felülieknek" kategória.
  • Ha már TDKR: Michael Caine azt mondja, hogy valószínűleg játszani fog Christopher Nolan következő filmjében. Ebben talán nem sok meglepő van, lévén a színész a rendező a Memento után készült valamennyi filmjében feltűnt. Ha Nolan csinálna most egy Bondot, akkor lehetne M, vagy Q, hm?
  • Végül, de nem utolsósorban befutott a Ted magyar plakátja is.

Címkék

guillermo del toro pacific rim matt damon michael caine call of duty mark wahlberg mila kunis need for speed christopher nolan ghostbusters trent reznor b oldal seth macfarlane god of war deus ex the dark knight rises game adaptation neill blompkamp filmkep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr864769691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_105820 2012.07.11. 16:18:16

A milliónyi félregépelést és karakterkihagyást betudom a lelkesedésnek. :)

Ismeretlen_1068 2012.07.11. 16:19:56

Tudd be annak, hogy le vagyok maradva a teendőimmel :(, de máris átfutom újra...

Ismeretlen_139112 2012.07.11. 16:20:39

God of Wart már megfilmesítették Titánok XY-ja címen kétszer is

Ismeretlen_1068 2012.07.11. 16:23:55

1: Hát ebben tényleg volt jó néhány baki. :)

Ismeretlen_77710 2012.07.11. 16:31:45

Silent Hill 2-től se várjak gondolom semmit, igaz?

Ismeretlen_713190 2012.07.11. 17:33:12

Caine hol volt az Insomnia-ban?

Ismeretlen_1068 2012.07.11. 17:37:37

No, arról ügyesen elfeledkeztem. :)

lallli 2012.07.12. 11:01:03

bocs hogy újra ezzel nyaggatlak titeket, de engem még mindig nagyon érdekel (és egyre inkább aggódok sorsa miatt) a Thelomeris. lehet tudni róla valami biztosat?? egyébként én is kb úgy képzelem a GOW filmet mint a titánokat.. sajnos.. pedig mekkora film LEHETNE.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása