aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj csodálatos pókember cuccokat! Zalaba_Ferenc
2012. július 05. 16:21:47

Kategória: 5 komment

Mához egy hétre idehaza is beszövi magát a mozikba Peter Parker legújabb inkarnációja, amely a hírek szerint nem hogy nem sikerült rosszul, de baromi jól is teljesít a pénztáraknál. A film lesz 2D-ben, 3D-ben, IMAX-ben, szinkronnal, szinkron nélkül, sőt, felirattal is, szóval lehet majd miből válogatni, blogunk jóvoltából pedig klassz ajándékcsomaggal is gazdagodhattok!

Mához egy hétre idehaza is beszövi magát a mozikba Peter Parker legújabb inkarnációja, amely a hírek szerint nem hogy nem sikerült rosszul, de baromi jól is teljesít a pénztáraknál. A film lesz 2D-ben, 3D-ben, IMAX-ben, szinkronnal, szinkron nélkül, szóval lehet majd miből válogatni, blogunk jóvoltából pedig klassz ajándékcsomaggal is gazdagodhattok!

A részvételhez nem kell mást tennetek, mint válaszolnotok az alábbi két kérdésre. A válaszok betűjelét e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) postázzátok nevetek és címetek feltüntetésével. A levél tárgya legyen "spiderweb"! A játék 2012. július 19-én zárul, eredményt az azt követő napokban hirdetünk eme poszt keretében. Figyelem: csak pontos tárggyal, névvel és címmel felszerelt nevezést tudok elfogadni! A helyes válaszadók között 2 db A csodálatos pókember ajándékcsomagot sorsolunk ki (bennük 1-1 pólóval, képregénnyel, baseball sapkával, tetkóval és matricával).

A kérdések a következők:

1. Ki alakítja Curt Connors doktort?
A) Keanu Reeves
B) Rhys Ifans
C) Alfred Molina

2. Melyik amerikai város szuperhőse Pókember?
A) Las Vegas
B) Los Angeles
C) New York

Bónusz, játékon kívüli kérdés: Jó nőnek tartod-e Emma Stone-t?
A) Már hogy a pókba ne tartanám?!
B) Igen!!!44!négy!!spárta!!!
C) Nem lennék érdemes az életre, ha erre a kérdésre nemmel felelnék.

A játékhoz kéz és lábtörést!

Címkék

jatek marvel rhys ifans intercom spider man superhero martin sheen emma stone andrew garfield marc webb

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr424769666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mindanee 2012.07.05. 17:31:27

féloff milyen lett a madzsar szinkron? hol vetítik angolul? (lehetőleg 2D-ben)

Ismeretlen_188594 2012.07.05. 18:13:18

matrica,tetkó WTF??? :D

Ismeretlen_233610 2012.07.05. 22:28:45

Azt esetleg lehet tudni, hogy a "képregény" egészen pontosan mit takar? A többi része aligha nyomja fel az emberek vérnyomását, de ha ez esetleg egy filmből készült képregény, akkor az egészen más. :)

Ismeretlen_100372 2012.07.06. 21:24:40

Tudtommal már jóideje nem készítenek filmek alapján képregényeket (hálistennek, ugyanis elég fostalicskák voltak a korábban megjelentek is), de ha pl. egy eredeti Póki kötet lenne (netán egy itthon megjelent darab), az tényleg nagyon fincsi volna :)

Ismeretlen_1068 2012.07.07. 12:53:07

Azt mondja az IC, hogy "Valószínűleg a Hihetetlen Pókember 1-2. száma, és a Marvel+ 1.száma lesz" a csomagban. A filmhez nem készült különálló képregény.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása