aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 25. hét) Takács Máté
2012. június 21. 08:03:21

Kategória: 3 komment

Mel Gibson a hűvösön, Tom Cruise a színpadon, Jean Reno a konyhában, egy csapat fiatal a pácban. Heti bemutatók.

Mel Gibson a hűvösön, Tom Cruise a színpadon, Jean Reno a konyhában, egy csapat fiatal pácban. Heti bemutatók.

  • Börtönregény (Get the Gringo) Mel Gibson kigyógyult a hódkórból és most újra azt csinálja, amihez ért: lődöz, ráadásul Mexikóban, ahol minden sokkal...mexikóibb. Budapest, Debrecen, Győr, Kecskemét, Pécs, Siófok, Szeged és Szentendre veszi ki a részét a balhéból a héten, de a következő körben Balatonfüred, Eger és Gödöllő is csatlakozik. Feliratos, 95 perc, ProVideo. 16 éven felülieknek.
  • Én, a séf (Comme un chef) Jean Reno a konyhamesterség szakavatottjaként tér vissza a vászonra ebben a vígjátékban, ami a Budapest Film első szinkronizált bemutatója a 2007-es TMNT - Tini nindzsa teknőcök óta. Vajon hányan sóvárognak most eredeti nyelvű kópiáért? A fővároson kívül Gyöngyösön lehet belekóstolni mától, de a jövő héten Balatonfüred, Nagykanizsa, Szeged és Szentendre is beszáll. Szinkronizált, 84 perc, Budapest Film. 12 éven felülieknek.
  • Ideglelés Csernobilban (Chernobyl Diaries) Egy csapat fiatal a csernobili atomkatasztrófa helyszínére indul, pedig minden normális ember, aki Ukrajnában tartózkodik, inkább  EB-meccset néz. Balga tettüknek meg is lesz a következménye. Ennek Budapesten, Debrecenben, Győrött, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szegeden és Székesfehérvárott lehetünk tanúi. Feliratos, 90 perc, Fórum Hungary. 16 éven felülieknek.
  • Mindörökké rock (Rock of Ages) Az 1980-as évek rockszínterére kalauzoló zenés vígjátékban a hajnál csak a hangerő nagyobb, de vajon ki énekli hangosabban a magáét: Tom Cruise vagy Catherine Zeta-Jones? Országszerte utána lehet járni, a Cinema City MOM Parkban feliratos körülmények között is. Szinkronizált, 123 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.

    Budapesten a hétvégén premier előtt látható a Fejvadászok című norvég film a Művész és a Toldi mozikban.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

Címkék

horror musical mel gibson comedy budapest film tom cruise forum hungary action intercom jean reno oren peli provideo eurocinema magyarvalosag heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr214769613

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2012.06.21. 08:15:43

Mindenkit arra bátorítok, hogy adjon az új Gibson-filmnek egy esélyt, ha már a The Beaver nem kapott. Lehet, hogy én is befizetek rá megint. (A Rock of Agesben vajh a dalokat is lefordították? Vagy ha nem, akkor feliratozzák őket?)

kekec 2012.06.21. 08:44:15

1: Én megadom az esélyt. Igaz, hogy ezért Pécsre kell utaznom, de már megszoktam, hogy ha valami érdekeset akarok látni, akkor utazom.

Ismeretlen_48830 2012.06.24. 09:30:33

A Rock of Ages dalai a szinkronos változatban feliratozva voltak. A felirat minősége viszont eléggé kritizálható :(

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása