aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 24. hét) Takács Máté
2012. június 14. 07:56:19

Kategória: 2 komment

Barátságos és nem annyira barátságos állatok, magaslati időjárási viszonyok és festett történelem. Heti bemutatók.


Barátságos és nem annyira barátságos állatok, magaslati időjárási viszonyok és festett történelem. Heti bemutatók.

  • Kilimandzsáró hava (Les neiges du Kilimandjaro) César-jelölt francia dráma egy hétköznapi bűncselekményt, nevezetesen betöréses rablást elszenvedő házaspárról. Ernest Hemingway művének nincs sok köze hozzá, ellenben Victor Hugo egy költeményének van. A budapesti Kino mozi műsorán. Feliratos, 90 perc, Cirko Film. 12 éven felülieknek.
  • Madagaszkár 3. (Madagascar 3: Europe's Most Wanted) Az állatkerti szökevények 2005 óta keresik a haza vezető utat, s talán most már sikerül jó vonatra szállniuk. Remélhetőleg minél kevesebb amerikai véli a cím nyomán, hogy Madagaszkár Európában van, s remélhetőleg minél több magyar zarándokol el a 2D-s és 3D-s vetítések valamelyikére, hogy ne maradjon szégyenben az elődökhöz képest a film. A Cinema City MOM Parkban eredeti nyelven is látható. Szinkronizált, 94 perc, UIP-Duna Film. 6 éven felülieknek.
  • Malom és kereszt (The Mill and the Cross) Angol nyelvű lengyel film, amelyben Rutger Hauer ecsetet ragad Pieter Bruegel szerepében, s megfesti Az út a Kálváriára című művet a kép eseményei pedig megelevenednek a néző szemei előtt. Benne van Michael York is, akit utoljára tíz éve láthattak a hazai nézők. A héten Budapesten kívül Kecskeméten és Szentendrén látható, de jövő héttől Hévízen is. Feliratos, 92 perc, Anjou Lafayette. 12 éven felülieknek.
  • Piranha 3DD Dupla adag akció, dupla adag horror, dupla akkora didik dupla annyi néző? Az nem valószínű, de nyáron kétség kívül jobb esélyei vannak a prehisztorikus emberevőknek. Budapest, Debrecen, Győr, Nyíregyháza, Pécs, Szeged és Székesfehérvár lakói horgászhatnak, kizárólag 3D-ben. Feliratos, 83 perc, Fórum Hungary. 18 éven felülieknek.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

Címkék

horror comedy animation forum hungary drama piranha sequel cirko dreamworks rutger hauer exploitation eurocinema magyarvalosag 3d cinema uip duna film anjou lafayette heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr204769584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2012.06.14. 08:05:35

Ha eljutok moziba (ami jelenleg nem túl esélyes, hisz zakatol az EB), akkor inkább ismételni fogok. És ahogy a kínálatot elnézem, ez a következő hetekben sem lesz másképp.

Ismeretlen_105820 2012.06.14. 10:04:07

A magam részéről felzötykölődök a fővárosba didizni. Amúgy szenzációs, ahogy a zsiráf kilóg a képből. :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása