aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játéktrailer: watch_dogs Angyalosi Ádám
2012. június 05. 05:50:14

Kategória: 6 komment

Az E3 eddigi legnagyobb bejelentése a Ubisoft új játéka, egy félelmetesen gyönyörű open-world környezetben játszódó TPS, mely a digitális technológiával járó paranoiára fókuszál, a hackelést kulcsfontosságú eszközzé emelve. Az alábbi trailer elég érdektelen, de ember legyen a talpán, aki a tovább mögött található gameplay bemutatótól nem fogja az állát keresgetni.

Az E3 eddigi legnagyobb bejelentése a Ubisoft új játéka, egy félelmetesen gyönyörű open-world környezetben játszódó TPS, mely a digitális technológiával járó paranoiára fókuszál, a hackelést kulcsfontosságú eszközzé emelve. Az alábbi trailer elég érdektelen, de ember legyen a talpán, aki a lejjebb található gameplay bemutatótól nem fogja az állát keresgetni.

Címkék

ps3 xbox360 tps sandbox game trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr284769557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2012.06.05. 12:39:05

Ez elképesztően jó volt, csak azt nem értem, a hackelés és a bullet time hogy jön össze egymással: az időt azért még csak nem lehet feltörni. :)

Ismeretlen_62806 2012.06.05. 15:40:47

Nem sok játékban van megindokolva a bullet time használata :) Általában csak úgy van, mert cool.

Ismeretlen_1068 2012.06.05. 15:51:47

2: Hallottam, hogy a Red Dead Dementionben is van. Odáig nem jutottam abban a játékban... Igen, a bullet time cool, kvázi megcsinálta a Max Payne-t, és azt a John Woo-játékot is, aminek mindig elfelejtem a nevét, viszont egy ilyen realista környezetből nekem kilóg.

Ismeretlen_62806 2012.06.05. 16:15:39

3: ööö, emlékeim szerint a Red Deadben az első pillanattól kezdve használhatod a bullet timeot. Egyébként azt nem szeretted?! Én kb a felénél járok, de minden pillanatába szerelmes vagyok. Egy igazi western. A John Woo játék neve Stranglehold volt. Itt én abban reménykedem, hogy ez a lövöldözősdi csak egy lesz a sok opció közül, és a legtöbb küldetést majd meg lehet oldani fegyverhasználat nélkül, okos hackeléssel.

Ismeretlen_62806 2012.06.05. 16:16:24

3: a Demention félreírás vagy a véleményed a játékról? :)

Scal · http://www.fatumteam.com 2012.06.11. 12:16:48

csak én gondolom úgy, hogy a játékok kezdenek átmenni egy határon? mármint nekem ez már annyira realisztikus, hogy taszít, van benne egy hackelősdi ami szintén nagyon sok játékban benne volt már talán a Deus Ex volt az első ahol igazán komoly szintre lehetett fejleszteni, de erre most nem vennék mérget, a Bullet Time persze faszántos, de hol van ez a Max Payne-ben produkálthoz képest (igen az első részről vartyogok) de azért tegyük hozzá azt is hogy nagyon kevés játékban sikerült jól belőni az arányokat, és szépen el is gagyiasították, úgyhogy mára nekem nem ad semmi vonzalmat a Gears of Waros nézetet meg igazán hanyagolhatnák már, annyira azért nincs ez eltalálva, PC-re jön a cucc? mert ott megint unalmasak lesznek ezek az akciórészek, pont emiatt a szándékolt és kimódolt lassú akciózás miatt amit apad megkövetel

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása