aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játéktrailer: dead space 3 (2013) Zalaba_Ferenc
2012. június 04. 22:49:23

Kategória: 1 komment

Az első rész minden idők egyik legjobb túlélőhorrorja volt: a második látványban és távlatokban ugyan rávert egy kört, de az az akcióra már nagyobb hangsúlyt fektetett, mint a paráztatásra (kivéve talán az azóta legendássá vált intrót): szemlátomást a harmadik rész már szinte csak a piff-puffról szól majd - hisz co-opban sokkal nehezebb paráztatni az embert, mint a nagy magányban. A debütáló trailer mellett az "elolvasom" után megnézhettek egy ötperces játékvideót is erről a bizonyos co-opról.

Az első rész minden idők egyik legjobb túlélőhorrorja volt: a második látványban és távlatokban ugyan rávert egy kört, de az az akcióra már nagyobb hangsúlyt fektetett, mint a paráztatásra (kivéve talán az azóta legendássá vált intrót): szemlátomást a harmadik rész már szinte csak a piff-puffról szól majd - hisz co-opban sokkal nehezebb paráztatni az embert, mint a nagy magányban. A debütáló trailer mellett megnézhettek egy ötperces játékvideót is erről a bizonyos co-opról.

Címkék

ps3 xbox360 tps pc game dead space game trailer game video survival game

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr954769547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_62806 2012.06.05. 01:43:05

Most játszom az első részt, fantasztikus darabnak tartom néhány korszakalkotó játékmenet-beli ötlettel, de azért az ijesztgetés ott is elég olcsó és kiszámítható. Ha túlélőhorror, akkor a Silent Hill 2-3 és az Amnesia továbbra is uralkodnak.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása