aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter: a sötét lovag - felemelkedés [the dark knight rises] (2012) Zalaba_Ferenc
2012. május 25. 13:42:27

Kategória: 8 komment

Tessék. Eddig szomjaztatok, most meg egyszerre átszakadt a gát, hisz nem telik el úgy nap, hogy a Warner ne publikálna valami új csecsebecsét a júliusban mozikba kerülő Batman-mozihoz, itt van például mindjárt hat fekvőposzter - jó és rossz egyaránt.

Tessék. Eddig szomjaztatok, most meg egyszerre átszakadt a gát, hisz nem telik el úgy nap, hogy a Warner ne publikálna valami új csecsebecsét a júliusban mozikba kerülő Batman-mozihoz, itt van például mindjárt hat fekvőposzter - jó és rossz egyaránt.

Címkék

batman the dark knight christian bale morgan freeman michael caine christopher nolan poster superhero gary oldman anne hathaway dc comics joseph gordon levitt tom hardy marion cottilard the dark knight rises

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr774769505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_122737 2012.05.25. 13:45:27

Hogy őszinte legyek, meglepődnék, ha az a Bane vs. Batman ökölharc valódi lenne. Csak azért, mert az egy forgatási szünetben készült lesifotóról származik, amit már vagy ötmillió fancucchoz felhasználtak :D És meglepődnék, ha beletennék hivatalos anyagba - bár ugye láttunk már gáz megoldásokat sajna a marketing-részlegtől :(

Ismeretlen_1068 2012.05.25. 14:45:27

Szerintem lesz köztük ökölharc: a trailerekben is van.

SoZi 2012.05.25. 15:13:04

És igen, visszatér a Tumbler! Ha jól látom, nem is egy lesz belőle. Sajnáltam a TDKban, mikor megsemmisült. Az egyik legvagányabb filmes járgány. Hozzáteszem, a cserébe kitalált motor egyáltalán nem tetszik.

frew 2012.05.25. 18:14:02

Ez a kampány továbbra sem fogott meg, harmatgyenge eresztés egy kivételével az összes poszter, egyedül a törött maszkos ugrik ki egy kicsit a sorból. Szörnyű a betűtípus is, amivel a címet szedték. A trailerek azért többnyire egy közepes szintet megütnek, de azoktól sem estem úgy hanyatt, mint a TDK-nál.

Ismeretlen_618474 2012.05.26. 02:25:29

Tudom, hogy bevett szokás filmes oldalaknál az összes létező kép, poszter meg egyéb kipakolása, de nekem mindig az uborkaszezon jut róla eszembe, hogy hiányoznak a rendes hírek. Az egy dolog, hogy a filmek pontszámait/bevételeit elemezgetik sokan, de, hogy már a marketinget is osztályozzák, az tényleg valami modern mozis kórság. Meg hát igazából kicsit lényegtelen is, majd pont egy betűtípus befolyásol bármit is. Pláne, hogy jól tudjuk, a Sötét Lovag csak Heath Ledger halála miatt lett sikeres. Továbbá ha a Rises dettó az lesz, az is csak amiatt van. Meg a következő ötven Batman mozit is csak az adja majd el. De ha már: Joker azért marketinges szempontból nagyon hálás karakter volt, a lila kabátban kikent eszelős, meg a vihogása, Bane azért nem egészen ugyanaz (pláne, hogy az eddigi infók alapján a film tónusa (sztori szinten is) még egyet lép abba az irányba, hogy egy-egy képen vagy másfél perces anyagon ne üssön akkorát. Nekem amúgy az első három kép tetszik jobban, nem nagyon szedem őket darabjaira, és vizsgálom át őket, egyszerűen csak hangulatosak.

Ismeretlen_1068 2012.05.26. 07:13:09

"Pláne, hogy jól tudjuk, a Sötét Lovag csak Heath Ledger halála miatt lett sikeres." Ez nem igaz. Heath Ledger soha ért el olyan sztárstátuszba, hogy pusztán a jelenléte bármely filmet sikeressé tett volna. Sőt, manapság nincs az a színész, se élő, se halott, aki képes lenne annyi pénzt összeszedni, mint a TDK. Persze, a tragédia hozzátett a film sikeréhez, de nem szignifikánsan. "Továbbá ha a Rises dettó az lesz, az is csak amiatt van. Meg a következő ötven Batman mozit is csak az adja majd el." :)

Hahakocka 2012.05.26. 09:08:47

cjnin: Istenem ez a téma már 100-szorra jön elő. Ami vicces. Főleg azok után, hogy Heath Ledger érdekesmód már nem volt képest a halála után a ténylegesen utolsó filmjével kasszákat robbantani. (Doctor Parnassus). Most akkor hogy is van a logikád? :D Ezenkívül Ledger alakítását már a 2007-es decemberi trailer kiadásakor is éltették színészkollégái és a rajongók, ekkor még élt csak mondom. Előtte persze lehúzták sokan, hogy miért Ledgert kellett kiválasztani aztán lepődtek meg. :)

Ismeretlen_618474 2012.05.26. 15:43:12

Srácok, csak gúnyolódás volt. Azt hittem a ötvenes szám elég nagy túlzás lesz, és leesik. Mindegy, én hibám. Már csak azér' is, mert szerintem is az egyik legröhejesebb szöveg, amit a Sötét Lovag sikere kapcsán emlegetni szokás (bizonyos körökben).

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása