aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter + vírusvideó + filmklip: prometheus (2012) Zalaba_Ferenc
2012. május 17. 11:12:51

Kategória: 3 komment

A gigabucis plakát variációi után végre vadonatúj poszterrel jelentkezik a Fox marketingosztálya, és ahogy azt egy fórumozó kommentálta, a Michael Bay-fanokat is be kell csalogatni valahogy a moziba. De hogy a színvonalas sci-fik rajongóiban is tovább éljen a remény, kijött egy új vírusvideó is, melyben Noomi Rapace karaktere győzködi Paul Weylandot egy meglehetősen creepy telefonhívás kíséretében, hogy támogassa a kutatását. És ha ez nem lenne elég, a korábban már prezentált leszállás-jelenetet immáron magyar felirattal is abszolválhatjátok. Mindezt az "elolvasom" után találjátok.

(Aki csak az első előzetesét nézte meg a Prometheusnak, annak ez az új plakát erőteljesen spoileres lehet.)

A gigabucis plakát variációi után végre vadonatúj poszterrel jelentkezik a Fox marketingosztálya, és ahogy azt egy fórumozó kommentálta, a Michael Bay-fanokat is be kell csalogatni valahogy a moziba. De hogy a színvonalas sci-fik rajongóiban is tovább éljen a remény, kijött egy új vírusvideó is, melyben Noomi Rapace karaktere győzködi Paul Weylandot egy meglehetősen creepy telefonhívás kíséretében, hogy támogassa a kutatását. És ha ez nem lenne elég, a korábban már prezentált leszállás-jelenetet immáron magyar felirattal is abszolválhatjátok.

Forrás: Empireonline

Címkék

horror alien sci fi charlize theron ridley scott poster viral marketing prequel guy pearce michael fassbender noomi rapace filmklip prometheus hr giger filmklip magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr354541954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_97684 2012.05.17. 12:26:43

Commodore 64 :D

Ismeretlen_597217 2012.05.17. 15:06:55

Én ebben semmi creepyt nem látok, max a már bevált "Nagy Testvér figyel" vonalat (bár az se semmi...)

Ismeretlen_139112 2012.05.17. 20:35:36

A posztert elnézve egyre valószínűbb, hogy az a bizonyos ütközés a várakozásokkal ellentétben nem a film végén lesz és nem is csak ketten élik túl... Mondom én hogy durván megvezetnek a marketinggel és a film bőven tartogat még meglepetéseket ;)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása