aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: prometheus (2012) Zalaba_Ferenc
2012. március 20. 11:20:21

Kategória: film 2 komment

Mindennapi Prometheus-adagunkat add meg nekünk, ó, Uram! Ez csak egy tévészpot, a végén viszont akad egy érdekes szekvencia némi hanghatással kísérve.

Címkék

fox horror trailer alien sci fi charlize theron tv spot ridley scott intercom prequel guy pearce idris elba michael fassbender noomi rapace damon lindelof prometheus sean harris hr giger

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr684541673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2012.03.20. 11:26:11

SPOILER! Kezdem úgy érezni, hogy "we ain't seen nothing yet". Láttunk már filmszilánkokat egy csápos izéről, apró parazitákról és persze a space jockey-ról is, továbbá ott van az a nagy kopasz fej, melynek nagyra nőtt gazdája is feltűnik itt-ott, habár az ő prezentálását tényleg nem viszik túlzásba - talán azért, mert ő lesz a főkolompos, továbbá valószínűleg space jockey = kopasz főkolompos, és amit az eddigiekben láttunk, csupán egy sisak, ugye, s a gazdája nagyon is humanoid egyed. Most már csak az a kérdés, hogy fog minderről elfeledkezni a Társaság. Úgy, hogy nem lesznek túlélők, sem híradás?

Scotty 2012.03.20. 11:36:29

2. Szerintem a második rész adja meg erre a választ, ha elkészül. vaaagy... Lesz majd egy túlélőnk, például a Társaság képviselője Vickers. Valahogy hazavergődik ( SPOILER!!! de hogy? ha a Prometheus hajónak annyi) Lehet ő küldi a Nostromora Ash-t is az utolsó pillatanban:) De aztán nem tér vissza a Nostromo, ő meg meghal és a sírba viszi a titkát :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása