aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: total recall (2012) Zalaba_Ferenc
2012. március 15. 18:12:03

Kategória: 15 komment

Kiszivárgott a Sony műhelyéből a Total Recall remake első, majdnem kész szpotja, melyet addig nézzetek, amíg lehet (via filmbuzi). Talán mégis álmodhatunk egy jó filmről?

Az előzetest az InterCom kérésére eltávolítottuk.

Címkék

trailer remake sci fi jessica biel colin farrell action

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr254541650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2012.03.15. 18:20:57

De már visszaraktam. :)

Pizsama 2012.03.15. 20:25:51

na, a végén még érdekes lesz...

holden 2012.03.15. 21:17:04

Eleg gaz hogy ez kikerult. Ez nem majdnem kesz spot, hanem igen messze all a trailertol, egy kesz jelenet sincs benne (tudom, mert mar jo ideje a filmen dolgozok) gratulalok annak aki vagta es feltoltotte.... inkabb varjatok meg a rendes trailert.

Dilibogyo 2012.03.15. 21:24:59

Nemrég olvastam a novellát, és érdekes volt látni, hogy az alapanyagból 1990-ben mit műveltek (szeretem mind2 alkotást). Kissé meglepő nekem, hogy a filmet remake-elik, és nem a történetből gondolnak egy újabb sztorit, szerintem kiváló kiindulási alap. :)

Ismeretlen_1068 2012.03.15. 21:46:06

5: Valahol a kettő között lesz ez, ugyanis a remake-ben nem jutunk el a Marsra... ahogy a novellában sem.

Scal · http://www.fatumteam.com 2012.03.15. 21:52:18

"talán mégis álmodhatunk egy jó filmről?" miért már ezt is eldöntöttétek előre, hogy jó, hát fos lesz? ????

Ismeretlen_1068 2012.03.15. 22:02:43

7: Azt talán nem, de van, ami bizakodásra ad okot?

Scal · http://www.fatumteam.com 2012.03.15. 22:42:31

nézzük csak, Colin Farrellnek nincs rossz filmje, bármibe dobták mindenütt jó volt eddig, még Bullseyeként is lemosta DareDevilt, és akkor Fülke, Különvélemény, Tigrisek Földje, Erőszakik, stb Kate Beckinsale, a leggyönyörűbb élő Milf, egy igazi természetes szépség, nem csak helyes de még játszani is tud mellékkarakterek, Biel, Nighy, Hawke, tele lesz jobbnál jobb, tehetséges színészekkel a zene: Gregson-Williams, a maketteket Tatopoulos csinálja, a CGI Double Negative, akiknek már az első munkájuk, Pícs Blek is hihetetlen jó volt, és hogy azóta életben maradtak, elmond valamit 3 író, akik olyasmiket hoztak létre, mint az Equilibrium, Beavatás, Törvénytisztelő polgár, talán még a Salt is elment, Kiképzőtábor, Boszorkányhegy, Amazonas kincse, Zodiákus, Die Hard 4, Száguldó bomba és az alap író meg Dick a rendező meg Len Bölcsember, aki megcsinált egy olyan filmet, amit Mo-n elviekben lehetetlenség lett volna kivitelezni, csinált neki egy korrekt folytatást, aztán bölcsen otthagyta a projecktet, és csinált egy Die Hard 4-et, amiben végre Willis visszatalált önmagához úgyhogy végtére is, mi az ami miatt ez rossz lehet? mert a Marson játszódik? az első feldolgozás azért nem rakta olyan magasra a mércét, hogy ne lehetne átugrani, ráadásul az a film nem egy etalon, inkább csak nosztalgiafaktora van szóval, csupán csak ezért., Én azt gondolom, hogy egy nagyon izgalmas, és jó filmet kapunk :)

les grossman · http://horrorgeeks.blogspot.com 2012.03.16. 02:10:47

6: Szerintem a Schwarzi verzióban se jutottak el a Marsra:)

Ismeretlen_1068 2012.03.16. 06:13:28

9: Lásuk, csak... "Colin Farrellnek nincs rossz filmje" SWAT, The Recruit, Hart's War... Attól függ, milyen szemszögből nézzük, ugye. Kate Beckinsale játszani is tud? Hol, mikor, mivel? Oké, esztétikus, mint Jessica Biel, de ezek mióta komolyan vehető szempontok egy jó film melletti érvelésben? Equilibrium, Beavatás, Törvénytisztelő polgár... Boszorkányhegy. Ne haragudj a szóhasználatért, de ARE YOU FUCKING KIDDING ME?! :) Len Wisemannek volt egy jó dobása (habár van, aki ezzel is vitatkozna), és ha a Sony beledob 200 milliót egy sci-fibe, akkor ott félő, hogy Dick személyisége (te még nem láttál szar Dick-adaptációt? abból van több) helyett drága akciójelenetek, Paul Verheoeven ironikus brutalitása helyett PG13 futkározás lesz a néző jussa. És tényleg, ott tartunk, hogy Hollywood már a saját, alig 20 éves sikerfilmjeit újrázza? Én csak ezért vagyok pesszimista. De jó lenne, ha tévednék, és ebből a filmből lenne a második Inception vagy legalább egy Minority Report.

Ismeretlen_182672 2012.03.16. 10:55:47

Nem is olyan rég néztem újra a film+on (ami azért valóban csökkenti az élvezeti értéket, lásd még Sar Wars filmek ugyanezen az adón), és sajnos azt kell megállapítsam csúnyán eljárt az idő a film felett. Nem baj ha 20 évente felújítják az aktuális ízléshez igazítva (ugyanez érvényes a Robotzsarura is), legfeljebb mondhatjuk, hogy az eredeti jobb volt. Schwarzit itt bárkivel lehet helyettesíteni. Az írókon nem fog múlni. A production company-nál feltüntetett Original Film viszont gyenge, biztonsági filmeket gyártott eddig, XXX, Vas, SWAT, Zöld darázs meg más hülyeségeket. Csupán a minimumelvárásoknak fognak megfelelni jobb esetben.

Ismeretlen_139112 2012.03.16. 15:49:44

Bocsi, de a Minority Report is rossz Dick feldolgozás szerintem. Oké, a körítés zseniális, az akciók jók, de maga a történet pocsék az átalakítások miatt. Az eredeti novella pont azért zseniális, mert SPOILER a főhős végül tényleg elköveti azt a gyilkosságot, amit a prekogok előre láttak de ezt persze Cruise nem vállalta be...

Scal · http://www.fatumteam.com 2012.03.16. 18:52:12

12: a robotzsaru felett szerintem korántsem járt el ennyire az idő, ott az egyetlen ami ma már nem járja, a stop motion robot, de a TR-ben annyi maszk, meg bábu volt, hogy kb a Dologhoz tudnám hasonlítani, akkor ütött, de ma már komolyan vehetetlen 11: Farrell: a SWAT-ban is nagyon jó, a Beavatásban is, a Haart Háborúja is csak szarabb lenne nélküle, lemossa Willist egyértelműen, hogy ezek a filmek annyira nem lettek jók, nem Farrell hibája Beckinsale: http://en.wikipedia.org/wiki/Kate_Beckinsale belinkeltem neked hogy lásd ezt nem csupán én látom így Hogy az Equilibriumot nem tudod értékelni, most már sok mindent megmagyaráz. Aki azzal vitatkozik, hogy Wiseman nem ért a jó akciójelenetekhez, izgalomhoz az nézze tovább a Pasolini, vagy Greenaway összest. A TR-től gy izgalmas akciófilmet kell várni, és erre Wiseman tökéletes, szerintem még nagy karrier áll előtte. Hogyne láttam volna szar Dick filmeket, ahogy olvastam sok szar Dick könyvet is, annyira túl van ez a csóka értékelve, mint kevesen. Ne is olyan legyen mint a Verhoeven verzió, mert azt már egyszer láttam, sőt meg is van. Azt várom tőle, hogy kicsit máshogy magyarázza el a stoyt, talán kicsit hihetőbben, a kétkedésre több okot adva. Azért egy Inceptiont én se várok, mert az tíz évente egyszer van (jééé, neked tetszett az Inception). A Minority report is ha jól tudom eleve TR feldolgozásnak indult, szóval az is max a nevében hasonlít Dick eredetijére. Nekem csupán azzal van bajom, hogy már eleve szar lesz, szar lesz. Meg kell nézni, aztán majd kiderül milyen lesz. Hogy 20 évente jön egy feldolgozás, szerintem egyáltalán nem új. Mostanában különösen ráfeküdtem a remakekre - és az ilyen remake-nek még értem is a létjogosultságát, nem úgy, mint az ilyen Tetovált lány, meg Reszkess Amerika, stb szaroknak. Szóval mondogatni kell, hogy jó lesz ez, jó lesz ez, jó lesz ez, és a végén Jó lesz ez :D

duwy 2012.03.17. 17:08:50

A kialakult diskurzushoz csak annyit, hogy Kate Beckinsale a Nothing But the Truth-ban nagyszerűen játszik (bár az igaz, hogy ez az egyetlen említésre méltó alakítása azok közül, amiket láttam... de bizonyítja, hogy tud a csaj, ha megfelelő az alapanyag/rendező).

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása