aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2012. 10. hét) Takács Máté
2012. március 08. 08:01:39

Kategória: 2 komment

Gyászolunk, gyermeket várunk, válságba kerülünk, Tom Hanks után kutatunk, a Marsra röppenünk. Heti bemutatók.

Gyászolunk, gyermeket várunk, válságba kerülünk, Tom Hanks után kutatunk, a Marsra röppenünk. Heti bemutatók.

  • Az ajtó (The Door) - Szabó István Szabó Magdából merít Helen Mirren közreműködésével. Vajon a direktor úr neve és az Oscar-díjas, nem magyar főszereplő elegendő-e ahhoz, hogy a magyar filmek zérónézős hagyományát kivédje a Mokép első idei nevezése? Budapest art- és plázamozijain kívül jó pár nagyobb (és néhány kisebb) városban is lehet tenni az ügy érdekében. 98 perc, Mokép.
  • Élni vagy halni (The Number One Girl) - 2005-ös amerikai gengszterfilm-szerűség Vinnie Jonesszal, ami egyenesen DVD-re készült, mi most mégis a vásznon láthatjuk. Legalábbis Debrecen és Szolnok nézői. Feliratos, 84 perc, CineReál.
  • Gyász (Mourning) - Iráni reáldráma, ami mostanság jól csengő párosítás. Budapesten a Toldiban és az Urániában, ezen kívül Kecskeméten és Szolnokon látható a héten. Feliratos, 85 perc, Anjou Lafayette.
  • John Carter - Az Oscar-díjas Andrew Stanton élőszereplős terepre téved, ráadásul rögvest a Marsra, ahol a jelek szerint nagyon is van élet. Hogy a Disney nagy költségvetésű fantasyjébe szorult-e némi, annak 2D-ben, 3D-ben és IMAX 3D-ben is utána lehet járni, a Cinema City MOM Parkban eredeti nyelven is. Szinkronizált, 132 perc, Fórum Hungary.
  • Krízispont (Margin Call) - Díszes színészgárdából összetoborzott válságstáb szembesül elkalkulált állományokkal, értéktelenedő vagyonnal, szoruló hurkokkal a recesszió 2008-as kiindulásakor. Műsoron fővárosi mozikban. Feliratos, 107 perc, Vertigo Média.
  • A legszebb dolog (Un heureux événement) - Az ugyebár a gyermekáldás, ám Barbara számára nem ilyen egyértelmű a dolog: aggódik, hogy nem folytathatja addigi életvitelét a kis jövevény mellett. Budapest, Eger, Miskolc és Szolnok polgárai osztozhatnak kételyeiben a héten. Feliratos, 107 perc, Odeon.
  • Rém hangosan és irtó közel (Extremely Loud & Incredibly Close) - Valóban Oscar-jelölést érdemlő alkotás, avagy rém hosszú és irtó közhely? Meg lehet győződni róla Balatonfüreden, Budapesten, Debrecenben, Győrött, Kecskeméten, Miskolcon, Nagykanizsán, Pécsett, Szegeden és Székesfehérvárott. Feliratos, 129 perc, InterCom.


Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár 2012)

két éve néztük: Komfortos mennyország
három éve néztük: Coraline és a titkos ajtó
négy éve néztük: Ádám almái | Hipervándor | Nem vénnek való vidék | Pánik
öt éve néztük: Hannibal ébredése | A faun labirintusa
hat éve néztük: Casanova
hét éve néztük: Átok - The Grudge
tizennyolc éve néztük: Schindler listája
huszonhárom éve néztük: Csillagember

  • Gyász (Mourning) - Iráni reáldráma, ami mostanság jól csengő párosítás. Budapesten a Toldiban és az Urániában, ezen kívül Kecskeméten és Szolnokon látható a héten. Feliratos, 85 perc, Anjou Lafayette.

Címkék

jeremy irons odeon magyarfilm kevin spacey sandra bullock forum hungary helen mirren tom hanks intercom mokep john carter andrew stanton magyarvalosag 3d cinema vertigo media heti bemutatok

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr674541625

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_1068 2012.03.08. 09:00:53

A John Cartert ne IMAX-ben nézzétek meg, ha nem akartok nagyon dühösek lenni a VHS-korszak maszatos mosottságát idéző képminőségre.

kekec 2012.03.08. 09:13:42

A helyi moziban John Carter, a pécsiben valamikor a közeljövőben a Rám hangosan és irtó közel. Az ajtó is érdekel, de lehet, hogy abból majd TV-nézés lesz egy év múlva.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása