aeon flux

ready for the action now, danger boy?

oscar: live blog Németh Barna
2012. február 26. 22:02:29

Kategória: 347 komment

Négy és fél óra múlva kezdődik a 2012-es Oscar gála, amit idén is élőben fogunk közvetíteni. Elvileg ITT lesz stream (ITT lehet nézni a vörös szőnyeges bevonulást), de a kezdés környékén még pontosítunk, ha mégsem. Tippelős játékunkra éjfélig lehet leadni a voksokat, szóval hajrá! A tét egy jó kis DVD-csomag.

A fennmaradó időben nézzetek meg valami jó filmet (vagy rosszat, mint én), aztán fél háromkor várunk mindenkit!

Négy és fél óra múlva kezdődik a 2012-es Oscar gála, amit idén is élőben fogunk közvetíteni. Elvileg ITT lesz stream, de a kezdés környékén még pontosítunk, ha mégsem. Tippelős játékunkra éjfélig lehet leadni a voksokat, szóval hajrá! A tét egy jó kis DVD-csomag.

A fennmaradó időben nézzetek meg valami jó filmet (vagy rosszat, mint én), aztán fél háromkor várunk mindenkit!

Legjobb film: A némafilmes
Legjobb idegen nyelvű film: Nader és Simin
Legjobb animációs film: Rango
Legjobb dokumentumfilm: Undefeated
Legjobb rendező: Michel Hazanavicius (A némafilmes)
Legjobb férfi főszereplő: Jean Dujardin (A némafilmes)
Legjobb női főszereplő: Meryl Streep (A Vaslady)
Legjobb férfi mellékszereplő: Christopher Plummer (Kezdők)
Legjobb női mellékszereplő: Octavia Spencer (A segítség)
Legjobb eredeti forgatókönyv: Woody Allen (Éjfélkor Párizsban)
Legjobb adaptált forgatókönyv: Alexander Payne, Nat Faxon és Jim Rash (Utódok)
Legjobb operatőr: Robert Richardson (A leleményes Hugo)
Legjobb vágás: Kirk Baxter és Angus Wall (A tetovált lány)
Legjobb látványtervezés: Dante Feretti és Francesca Lo Schiavo (A leleményes Hugo)
Legjobb kosztümtervezés: Mark Bridges (A némafilmes)
Legjobb smink/maszk: A Vaslady
Legjobb eredeti filmzene: Ludovic Bource (A némafilmes)
Legjobb betétdal: Man or Muppet (Muppets)
Legjobb hang: A leleményes Hugo
Legjobb hangvágás: A leleményes Hugo
Legjobb képi effektusok: A leleményes Hugo
Legjobb rövidfilm: The Shore
Legjobb rövid animáció: Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore
Legjobb rövid dokumentumfilm: Saving Face

02:25 A sztárok lassan átvergődnek az idétlen újságírók tengerén (de nem olyan lassan, mint én a Jack és Jill című retteneten... igen, még rosszabb, mint a híre), és kezdetét veszi a 84. Oscar Díjátadó Ceremónia. Visszatér a show történetének egyik legnépszerűbb házigazdája (Billy Crystal), hogy egy kicsit gatyába rázza a megtépázott reklámbevételeket. A nem éppen közönségbarát jelöltek (vagyis azok, csak a többség nem érdekli a közönséget) mellett nehéz dolga lesz, de majd meglátjuk.

A nyilvánosságra hozott menetrend szerint Crystal bevezetője után rögtön az operatőri díjjal kezdünk, azaz megtudjuk, mennyire fogja uralni A némafilmes az estét. Ha ezt megnyeri, akkor visz mindent. Ha nem, talán másoknak is jut egy-két morzsa.

02:31 És egy perc késéssel itt is van Morgan Freeman, hogy felkonferálja Crystal szokásos kisfilmjét, amiben belehelyezi magát a jelölt filmekbe.

02:36 Stílusos belépő...És a poénjai is betalálnak (Semmi nem jobb a gazdasági helyzet enyhítésére, mint milliomosokat nézni, akik aranyszobrokkal díjazzák egymást.)

02:42 Tom Hanks adja át az első díjat. Állítólag még menő a fickó.// Lehet, hogy menő, de nem vicces. De jöjjön a legjobb operatőr, amit...a Hugo kap.

02:45 Wow, pörgünk, jön a látványtervezés. A nyertes ismét a Hugo.

No, hát A leleményes Hugónak így lett hirtelen kettő. Ebből az egyik papírforma, Dante Ferretti a legnagyobb élő látványtervező, aki most is kitett magáért. A leleményes Hugo díszletei gyönyörűek voltak. És hát az operatőri munka is megkapó, Oscaron pedig ez számít.

02:52 Egy kis montázs a mozinak, újra Tom Hanksszel. Úgy tűnik, egész este ezt fogják erőltetni, hogy csak moziban jó filmet nézni. Nem baj, csak kicsit papírízű.

02:54 Kosztümtervezői díj érkezik Cameron Diaztól és Jennifer Lopeztől. És A némafilmes megkapja az elsőt. Papírforma. Igaz, hogy a Jane Eyre volt a legjobb, de papírforma.

02:57 Jön a sminkes díj, szintén a két csinoska hölgytől. Szegény Harry Potter egyetlen esélye lehet...amit elbukott. A Vaslady nyert.

Elnézve ezt a kis bejátszást a mozi szeretetéről, ismét elámulok, hogy Adam Sandler az Akadémia tagja...

Ráadásul most jön az idegen nyelvű film, az este részemről legrizikósabb pontja. Ha nem nyer a Nader és Simin, akkor egy kicsit eltűnök, és írok valami szép tweetet a kedves Akadémiának.

03:06 Sandra Bullock adja át és nyugtatja a lelkiismeretet, hogy az Oscar nemzetközi és mindenki törődik a külföldiekkel. Juj, de ideges vagyok... de nem kellett volna

NADER ÉS SIMIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

03:10 Christian Bale és a női mellékszereplők jönnek. A segítség is belehúzhat. És belehúz. Octavia Spencer. Álló taps és sírdogálás. Aztán kiakadás és hadarás. Aranyos volt. De nagy baj, hogy én marhára bírtam Melissa McCarthy-t?

03:23 Billy Crystal megköszönte Justin Biebernek, hogy szerepelt a filmjében, Tina Fey pedig átadja a vágók díját. Jön az újabb némafilmes papírforma...és nem jött be! A tetovált lány nyert, a vágói dupláztak tavalyról. Na ez a nem semmi!

03:26 Hangvágás jön. És megy is A leleményes Hugónak.

03:28 Majd a hangmérnöki díj - hű de gyors ez az egész. Megint Hugo. Azt hiszem a Transformers hangmérnöke most vesztette el a tizenötödik jelölését. Róla van szó.

Azt hiszem valami olyasmi történik, hogy az Akadémia beintett mindenkinek, aki őket próbálja befolyásolni, irányítani és majmolni. Ugye, ugye BAFTA, Globe és BFCA:)

03:36 A Muppetek kis magánszáma után a mindig lenyűgöző Cirque du Soleil kis show-ja következik. Most is lenyűgöző.

03:41 Gwyneth Paltrow és Robert Downey Jr. jönnek a dokumentumfilmes borítékkal. Ezért a kategóriáért kapta a legtöbb kritikát az Akadémia, hiszen nem jelölték az év legtöbbet méltatott alkotásait. Lássuk, ki nyer a maradékból... És a sportos: Undefeated - Újabb papírforma-bontás. De persze Harvey műhelyéből...

03:46 Chris Rock adja át az animációs film díját és a felvezetője viccesebb, mint amikor ő volt a házigazda. A nyertes pedig a Rango. Gore Verbinski Oscar-díjas lett.

Képi effektus. Majmok vagy Hugo, Hugo vagy a majmok? Ha ebben a kategóriában jelölve volt egy legjobb film jelölt, akkor eddig mindig az nyert. Lássuk borul-e a tendencia...

03:53 Ebben Emma Stone és Ben Stiller segít. Kicsit erőltetett volt a felvezető, de azért Emma cuki. A nyertes pedig a Hugo. A tendencia maradt.

És érkezik az est egyik legérdekesebb kategóriája, a férfi mellékszereplőké. Van egy tuti befutó Christopher Plummer, de mellette ott van egy másik legenda (Von Sydow) és a szintén köztiszteletben álló Kenneth Branagh.

03:59 Melissa Leo ezúttal "fuck" nélkül konferál. A nyertes pedig Plummer, a legidősebb Oscar-nyertes. Az álló ováció talán ennek is szól.

Újra taktikailag fontos díjhoz értünk. Ha ezt elveszti A némafilmes, akkor itt bármi lehet. Na de erre kicsi az esély. Nézzük... de előtte még az Akadémia elnöke mond valami egész unalmas beszédet.

04:13 Penelope Cruz és Owen Wilson adja át a filmzene díjat. Penelope akcentusa irtó cuki és ő maga pedig gyönyörű, mint mindig. A nyertes pedig A némafilmes.

Az állás: Hugo 5 - Artist 2

04:17 Will Ferrell és Zach Galifianakis érkezik a legjobb betétdalt rejtő borítékkal. Fifti-fifti - a nyertes pedig a Man or Muppet.

04:25 Angelina Jolie adja át a forgatókönyvírói díjakat. Payne, Payne, Payne, plíííz. És Payne!

04:29 ...és az eredetiek jönnek. Remélem valami eredeti nyer. És igen, Woody Allen megkapja a harmadik. Újabb rekord Plummer után.

A rövidek jönnek, most már tippem sincs. Azért a repülő könyves kis animáció nyerhetne. Nagyon helyes kis rajzfilm volt.

A Koszorúslányok jönnek rövidet átadni:) Még mindig imádom őket.

04:40 Legjobb rövidfilm lett a The Shore.

04:42 A lányok isznak Scorsese-re. Mármint a szó hallatára:) A rövid dokumentumfilm nyertese pedig a Saving Face. Újabb díj ment arab témára.

04:45 Rövid animáció könyvekkel. Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore.

04:52 Michael Douglas jelenti be a rendezői díjat. Hú, ez kemény lesz. A nyertes pedig Michel Hazanavicius.

Meryl Streep méltatása zajlik, majd jön ő maga az életműdíjasokra emlékezve: James Earl Jones és Dick Smith. Oprah Winfrey pedig humanitárius díjat kapott.

Az életműdíjasok után In Memoriam szegmens.

Maradtak a főszereplők és a fődíj. Nagy meglepetés már nem nagyon várható, de azért várjuk ki a végét.

05:14 Először a fiúk versenyére teszünk pontot Natalie Portman segítségével. A nyertes végül Jean Dujardin lett. Megkapta a 15 percét, ezzel az akcentussal úgysem látjuk többet francia filmen kívül.

05:24 A hölgyeket Colin Firth konferálja fel, és micsoda verseny volt ez. A célszalagot Meryl Streep szakította át! Mondjon akárki akármit, megérdemelte. A világ legjobb színésznője, és még azt sem vagyok hajlandó hozzátenni, hogy élő.

Na jöjjön a nyilvánvaló, mert álmosak vagyunk...

05:33 Tom Cruise adja át, aki évek óta először nem csak az aktuális műsorvezető vicceiben szerepel. A nyertes pedig természetesen A némafilmes, ami ugyan nem tarolt, de azért szépen gyűjtögetett.

Az Akadémia szerencsére bölcsebb volt, mint amire próbálták rávezetni. Lehet szeretni vagy nem szeretni, de ez van. A show folytatódik, holnaptól új díjszezon kezdődik. Köszönjük a figyelmet és reméljük továbbra is velünk tartatok. Jó éjszakát!

Címkék

oscar hollywood woody allen meryl streep dij alexander payne billy crystal christopher plummer jean dujardin dijszezon dijszezon 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr794541571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_181603 2012.02.26. 23:36:50

Hajrá Tree of Life és A Separation! :)

Ismeretlen_181603 2012.02.26. 23:37:36

Vörös szőnyeg: http://www.livestream.com/aplive

Ismeretlen_181603 2012.02.26. 23:46:25

Már most bánom, hogy nem a Weinstein dokura tippeltem. Ezzel a kampánnyal simán győznek egy ilyen "kicsi" kategóriában.

Ismeretlen_233610 2012.02.26. 23:49:09

Akkor a lényegi rész 2:30-kor indul? Mert akkor még nekiállok egy filmnek. Amúgy én nem játszottam a tippelős játékon, mert szinte nincs közös keresztmetszete annak, hogy kiket szeretnék győztesként látni, és kik fognak nyerni, de hajrá The Tree of Life minden fronton, hajrá Rooney Mara és hajrá A Separation!

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 00:00:14

4: Elvileg a teljes menetrend megvan (via Vektor): (magyar idő szerint) 2:30 Billy Crystal kezdőszáma 2:40 Legjobb operatőr 2:43 Legjobb látványtervezés 2:52 Legjobb kosztümtervezés 2:54 Legjobb smink 3:03 Legjobb idegen nyelvű film 3:07 Legjobb női mellékszereplő 3:20 Legjobb vágás 3:23 Legjobb hang 3:26 Legjobb hangvágás 3:33 Cirque du Soleil 3:37 Legjobb dokumentumfilm 3:41 Legjobb animációs film 3:49 Legjobb vizuális effektusok 3:53 Legjobb férfi mellékszereplő 4:04 Legjobb eredeti filmzene 4:08 Legjobb eredeti betétdal 4:17 Legjobb adaptált forgatókönyv 4:20 Legjobb eredeti forgatókönyv 4:31 Legjobb rövidfilm 4:34 Legjobb rövid dokumentumfilm 4:37 Legjobb animációs rövidfilm 4:44 Legjobb rendező 4:58 In Memoriam-montázs 5:07 Legjobb férfi főszereplő 5:15 Legjobb női főszereplő 5:27 Legjobb film

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 00:05:09

1: Én most már ott tartok, hogy nyerjen bármi, csak ne a Hugo. :\

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 00:05:24

...de azért hajrá The Tree of Life! :)

Lord Picard 2012.02.27. 00:08:30

5. Köszi a beosztást :)) Úgy látom változtattak, a férfi és női mellékszereplő kategória nem előbb volt az elmúlt években? Lehetett addig is "csámcsogni" az ismert színészek díján míg nem jöttek a főbb kategóriák. Mindegy, majd kihúzom valahogy :D Remélem a mobilnet nem hagy cserben :D

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 00:10:03

6: Ebből remélem kritika lesz. :)

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 00:10:12

Egy kis érdekesség: a 9 "legjobb film" jelölt BO-szempontból: Extremely Loud & Incredibly Close (Warner Bros) Week 10 Domestic Cume $31.2M, International $2.6M – Worldwide $33.8M War Horse (DreamWorks/Disney) Week 10 Domestic Cume $79.0M, International $62.7M – Worldwide $141.7M The Artist (The Weinstein Co) Week 14 Domestic Cume $31.8M, International $44.6M – Worldwide $76.5M Hugo (GK Films/Paramount) Week 14 Domestic Cume $69.3M, International $46.4M – Worldwide $115.8M The Descendants (Fox Searchlight) Week 15 Domestic Cume $78.5M, International $77.6M – Worldwide $156.1M Moneyball (Sony) Week 23 Domestic Cume $75.7M, International $33.2M – Worldwide $108.8M The Help (DreamWorks/Disney) Week 29 Domestic Cume $169.6M, International $37M – Worldwide $206.7M Tree Of Life (Fox Searchlight) Week 40 Domestic Cume $13.3M, International $41M – Worldwide $54.3M Midnight In Paris (Sony Classics) Week 41 Domestic Cume $56.5M, International $91.8M – Worldwide $148.4M Nos, ez nem a blockbusterek éve - meg is látszik majd a nézettségen.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 00:13:08

8: Nekem is úgy rémlik, hogy valamelyik epizódszereplővel indítottak, most be kell érnünk az egyik legkérdőjelesebb díjjal. :)

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 00:14:03

10: Jelölhették volna az Extremely Loud helyett a Harry Pottert és akkor most nem lenne gond a nézettséggel. Közben megjött Plummer.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 00:14:03

Izé, ezek akkor tényleg együtt vannak? http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/417228_10150554566371406_83574526405_9230914_12359077_n.jpg

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 00:15:18

12: A vörös szőnyeget is lehet nézni valahol? A cikkben belinkelt link nekem nem igazán működik - illetve működne, ha megadnám a bankkártya-adataimat. :)

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 00:17:25

14: A második kommentben van a link. ;)

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 00:19:00

Amúgy jó lett volna kicsit rápihenni erre az egészre. Most egy kicsit úgy érzem magam, mint Jean Dujardin. :) http://jeansleepingonpeople.tumblr.com/

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 00:27:36

Emlékeztek a Kristen Viig mellett ülő, repüléstől parázó csajra a Bridesmaids repülős jelenetéből? Ő a film Oscar-jelölt társírója: http://www.imdb.com/name/nm1754239/

xyzdg1981 2012.02.27. 00:39:12

Az az apáca ki a tököm akart lenni???

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 00:41:40

19: Az egyik jelölt rövid dokumentumfilm szereplője.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 00:43:52

Kicsit nyugtalanító ez a vörös szőnyegesdi. Szerencsétlen színészek, alkotók olyanok, mint a cirkuszi majmok - fél méterenként leállítják őket és vagy hülyeségeket kérdeznek tőlük vagy pózoltatják a fényképezőgépeknek. Ennél már csak az rosszabb, ha le se szarják őket (Matthew Lillard et al :). És ki nem szarja le, hogy Max Von Sydow mit visel? Vele az élen? :)

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 00:45:04

18: http://www.imdb.com/name/nm0366247/

xyzdg1981 2012.02.27. 00:49:23

21: Már értem, hogy a Drive-hoz hasonló moziknak mért nincs esélye...

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 00:50:47

Rooney Marának keresnie kellene egy új fodrászt.

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 00:59:12

And the winner is.. http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2012/02/chastain-oscars/jessica-chastain-2012-oscars-04.jpg Legalábbis nálam biztosan. :)

xyzdg1981 2012.02.27. 00:59:19

Lord Vader lehet hogy nagyot hall, de a hangja... ahh :)

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 01:01:14

24: Uhh, róla lemaradtam. :(

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 01:03:10

A Pro7-en elkezdődött a közvetítés: http://tv-stream.to/

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 01:07:29

Fél órán belül rituális öngyilkosságot fognak elkövetni a riporterek, ha nem jelennek meg Pitték. :D

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 01:10:13

23. viszont iszonyat bájosan pislog. :)

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 01:11:48

28: De hisz már reggel óta ott vannak. :) http://www.theonion.com/articles/brad-pitt-angelina-jolie-arrive-on-oscar-red-carpe,27469/

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 01:12:23

No, most lekattanok innen egy kicsit - majd jövök.

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 01:18:56

yes, megjelent a diktátor!!

Ismeretlen_59128 2012.02.27. 01:22:18

Sasha Barom elővette Kim Dzsongil urnáját, és elkezdte kiszorni a hamvait! hehe, azért ez aranyos volt.

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 01:24:37

már ezért megérte beengedni. szép mutatvány volt!

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 01:25:46

jean dujardin full normális csávónak tűnik.

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 01:26:52

Szerelmes vagyok Rooney Marába. Ennyi.

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 01:37:08

Én mondjuk inkább a nővérébe, Kate-be. De Rooney is nagyon aranyos.

xyzdg1981 2012.02.27. 01:39:25

A német olyan élvezettel nyomatékosítják a "Pinát", mintha tényleg egy pornó címe lenne X)

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 01:45:46

LOL Most vagy én nem figyeltem, vagy kihagyták az Extremely Loud-ot a bejátszásból.

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 02:05:35

kétszer néztem vörös szőnyeget. most először és utoljára. egy óra után nehéz elviselni ezeket a hülye csajokat.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 02:08:50

Glenn Close mozogni is alig bír ebben a ruhában, de valszeg ő is tudja, hogy nagyon nem is kell majd mozognia. :)

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 02:19:56

Még 10 perc. Már nagyon elegem van a vörös szőnyegből.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 02:21:39

Natalie! :O Fantasztikusan néz ki, de még mindig Jessica a "trend leader". :)

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 02:24:48

Hol van limupei?! Mindjárt kezdődik. :)

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 02:25:59

A színpad tökéletesen illik a filmes felhozatalhoz. Ilyen körülmények között csak az Artist nyerhet. :)

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 02:26:27

Nálam eddig Natalie vezet kűlcsínben. :)

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 02:36:31

Eddig nagyszerű. :)

Eszter 2012.02.27. 02:38:30

melyik linken érdemes is nézni akkor most? :) (hajrá Tree of Life!)

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 02:39:36

48: http://tv-stream.to/# (Pro7)

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 02:40:29

A Tintinnél sírtam, de aztán túl gyorsan lett vége... De ez az énekes medley büntet.

Eszter 2012.02.27. 02:40:41

49: köszönöm :)

xyzdg1981 2012.02.27. 02:40:51

Elképesztő hogy hányféleképpen tudják elsütni ezt a "nem akarok házigazda lenni" meg "énekeljük meg a lehető legtöbb jelöltet" poént... Mr. Crystal, maga elképesztő :)

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 02:43:14

Gyerünk Lubezki!

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 02:43:40

Lubiezki, Lubiezki, Lubieski... FUCK MY ASS!

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 02:43:48

Na, Lubezki elbukta. Érdekesen kezdődik.

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 02:43:59

Franc. Úgy tudtam, hogy a Hugo lesz.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 02:44:20

Ááá, baszki, a nevető harmadik! Mindjárt meglepetéssel indulunk.

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 02:44:59

sajnálom lubezkit.

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 02:45:17

Hoppá! Hugo 2-ből 2!

Lord Picard 2012.02.27. 02:45:32

Nagyon bíztam pedig, hogy Lubezki kapja :( De ezek után akkor tényleg sok meglepetés legyen!

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 02:45:40

meglepő. szarul kezd az artist.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 02:45:54

Hugo kettőből kettő. Hmm.

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 02:45:59

Most vagy betömik a Hugo száját a technikai díjakkal vagy pofára ejtik a The Artistot, és végignyeretnek mindent a Scorsese filmmel. Egyik jobb, mint a másik...

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 02:46:21

Scorsese elkezdhet reménykedni.

duwy 2012.02.27. 02:46:59

Úgy is van! Mindkettő megérdemelt.

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 02:47:14

á, esély sincs szerintem komolyabb díjakra.

tavirózsa 2012.02.27. 02:47:39

http://tvlynx.blogspot.com/2011/04/abc.html

Ismeretlen_180758 2012.02.27. 02:48:08

Ó, nem. Én vagyok a nevető harmadik:)

Ismeretlen_87626 2012.02.27. 02:49:15

Hugo miattam verheti az Artistot. Imádtam mindkettőt, de a Hugot egy kicsit jobban :)

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 02:49:47

Emlékeztek a Brokebackre? Az is mindent vitt az elején...

biker 2012.02.27. 02:50:03

Az operatőri díjat egyértelműen az Élet fájának kellett volna nyernie:P De hát a piac más mond...Martin régi jómunkás emberük.:P

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 02:50:11

Ezek a díjazások mindenesetre nem sokat segítenek abban, hogy túllépjek a tényen, miszerint minden idők egyik legjobb filmje csak névlegesen esélyes a legjobb film díjára, miközben vállalhatatlan darabok kerülnek be mellé a legjobb 9 közé, szinte csak több eséllyel. Igen, a The Tree of Liferól beszélek, ahogy haladunk előre, egyre jobban fáj a mellőzése. A "Drive" és "Shame" szavakat meg egyenesen töröltem a memóriámból erre a pár órára...

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 02:50:41

No, a kosztüm érdekes lesz. Simán lehet háromból három a Hugonak.

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 02:53:13

durva az amélie-t beszerkeszteni, egy olyan filmet, ami nem kapott egy oscart sem.

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 02:55:09

Lopez és Diaz... Brandon már húzná a bőrt...

xyzdg1981 2012.02.27. 02:55:09

Jééé! Ló |:)

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 02:56:08

No, a franciák most lábadozhatnak a szívrohamból. :)

Eszter 2012.02.27. 02:56:59

odaadtam volna a Jane Eyre-nek...(Lopez borzalmasan néz ki)

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 02:57:22

Jennifer Lipez hova rohan? Kakilnia kell?

purga · http://horrormirror.blog.hu 2012.02.27. 02:58:44

Na, eddig 4-ből 3 tippem bejött, fasza.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 02:58:44

Baszki, ez a hátsó mutogatás de kiszabott cinkes volt!

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 02:58:53

Streep is versenyben maradt a díjért.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 03:01:43

Robert Richardson most nyerte meg harmadik Oscarját...

Lord Picard 2012.02.27. 03:01:58

Azt hiszem buktam a dvd csomagot :D 82. Remélem nem versenyben maradt, hanem már rá van vésve a neve a talapzatra, nincs más lehetőség...

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 03:02:13

Óriási ötlet Adam Sandlert belekeverni... Nos... Bármibe, ami a film dicséretéről szól?

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 03:02:14

81. annyira spontán volt! :DD

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 03:03:24

...Lubezki pedig most bukta el az ötödiket. :/

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 03:04:22

lassan deakins-szindrómás... :S

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 03:05:21

Na, meglehet az első örömteli pillanatom ma este, ha Nader és Simin bekaszálja a következőt.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 03:05:21

Sandler füléből leharaptak egy darabot? A Jack és Jill egyik nem túl elégedett nézője tán?

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 03:05:21

Most kell igazán szorítani az A Separationnak. Jönnek a külföldi filmek.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 03:05:21

Sandler füléből leharaptak egy darabot? A Jack és Jill egyik nem túl elégedett nézője tán?

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 03:05:21

Sandler füléből leharaptak egy darabot? A Jack és Jill egyik nem túl elégedett nézője tán?

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 03:06:39

Na jön az idegen nyelvű film, ami az operatőr mellett a másik, ahol szoktak fura döntések születni.

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 03:07:25

És... És... MEGVAN! :)

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 03:07:26

És... És... MEGVAN! :)

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 03:07:40

Na azért!

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 03:07:47

IGEN! Most már bármi jöhet. :)

biker 2012.02.27. 03:08:55

Az vicces volt, hogy Sandler mondta, hogy amikor nézte Conerrit, akkor azt gondolta, hogy ő is ezt akarja csinálni... innentől kezdve bojkottálom Conneri filmjeit:) iráni film nyert hollywoodban...nocsak, erre mit fog írni holnap a kurucz?:D

xyzdg1981 2012.02.27. 03:09:07

IGEEEN!!! Nader és Simiiin... (:D

Ismeretlen_180758 2012.02.27. 03:09:23

Most már leszarom, mit csinálnak, az év legjobb filmje nyert.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 03:09:39

Na végre egy díj, aminek őszintén tudtam örülni.

Lord Picard 2012.02.27. 03:11:02

Esküszöm, Kristen Bell-t hallottam :D

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 03:12:19

Legyen meglepi a csajos kategória!

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 03:12:30

Azt hiszem, innen Bejonak kellene nyernie. (Chastainnek nem a The Helpért járna...) És... Papírforma.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 03:12:40

Nem lett. :)

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 03:12:41

Na papírforma. Octavia.

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 03:13:08

Papírforma. Sajnálom Chastain-t.

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 03:13:52

szar beszéd.

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 03:14:11

Mondjuk az mindig jó, ha valaki így tud örülni... :)

Eszter 2012.02.27. 03:14:23

96: én is :) és igen,Chastainnek nem a Helpért járna,de azért nem sajnáltam volna tőle,mellesleg gyönyörű.

Eszter 2012.02.27. 03:15:07

92: vagy na,ide jön az én is

Ismeretlen_180758 2012.02.27. 03:16:58

Csak nálam akadt ki a kommentszámláló?

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 03:17:08

Na a vágás érdekes lehet. Hajrá Utódok!

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 03:17:13

Részemről most jön az est mélypontja, majd a dokumentumfilmektől kezd el újra érdekelni. Bár, ha másért nem, hát becsületből szorítok a Drive egyetlen díjáért. És közben zokogok.

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 03:17:31

A tippversenyben 16-an állnak 6/5-ös mutatóval.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 03:17:51

Nem volt ez szar, inkább cuki. :)

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 03:18:03

Nálam is összekeveredtek a kommentszámok.

Schrödinger macskája 2012.02.27. 03:18:25

:( Chastain ezerszer jobb volt, pedig a Tree Of Life-ban még ezt is felülmúlta. Kicsit azért szappanosnak érzem ezt az állótapsot...

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 03:18:26

Három technikai díj, ha mindegyiket a Hugo nyeri, akkor talán...

Lord Picard 2012.02.27. 03:18:44

100. Gratula nekik :)) Én 6/3-nál járok, általában innen már nem szokott javulni a mutatóm :/

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 03:19:28

Vektor: erre is ráérsz, hogy ezt számold? :)

Eszter 2012.02.27. 03:22:01

nálam is keverednek,egyszerre 100-ig jelenít,de megvan mind,csak a 'régebbiek1 opcióra kell kattintani Spencer aranyos volt,McCarthy-t pedig én is bírom,de Oscart sztem nem érdemelt volna

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 03:23:00

BAJSZ!

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 03:23:17

Jók Bill beszólásai - habár kissé porossk -, csak azok a hatásszünetek ne lennének...

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 03:24:13

Jeeee!!!!!!!!!!!!!

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 03:24:33

Dragon Tattoo, yes!

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 03:24:40

HOPPÁ!!! Az est legnagyobb meglepetése.

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 03:24:47

Á, el sem hiszem! :O Szívem csücske sem megy haza üres kézzel! :)

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 03:24:48

tökéletesen megérdemelt díj a tetkós lánynak!

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 03:25:34

Erre tippelni sem mertem, de olyan jó, hogy a legjobb film is kapott vmit. Hajrá Rooney!

Lord Picard 2012.02.27. 03:25:35

Hoppá! Ez igen csak meglepő volt a Tetkós lánynak, vagy csak én nem számítottam rá? :D

Eszter 2012.02.27. 03:26:29

Hugo,b@szki...

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 03:27:54

Na, a Drive ezt az egyet is bebukta.

biker 2012.02.27. 03:27:56

Nagyon pörgetik idén a díjátadást. Hugo meg ka*ja be:P:)

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 03:28:47

t'án kezd sok lenni a hugóból. :)

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 03:29:00

Gyanús nekem ez a nagy Hugo méltatás. Belegondoltatok, hogy mi lesz, ha Scorsese kap díjat 3/4 ötkor?

biker 2012.02.27. 03:29:06

Nagyon pörgetik idén a díjátadást. Hugo meg ka*ja be:P:)

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 03:29:43

Pedig már kezdtem reménykedni, hogy a tetkós csaj többet vihet. :( Akkor most a Hugo-nak 4 van, ha jól rémlik.

Eszter 2012.02.27. 03:29:52

fél 4 van,de már elegem van a Hugoból,remélem,nagyobb díjakat nem nyer

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 03:29:57

Az Artistnak akkor max 4 díjat fognak adni. Ezek után Allen díja biztosnak tűnik.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 03:30:59

Mennyire jó volt már a Dragon Tattoo két vágója: "Te, húzzunk már innen."

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 03:31:05

Ha nem lennének reklámok, akkor 1 óra alatt kiszórnák a díjakat. :)

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 03:33:00

Nyugi, a Hugo nem fog komolyabb díjakat nyerni.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 03:33:35

...legalábbis remélem.

biker 2012.02.27. 03:34:24

Ha nem lennének reklámok elaludnék a fotelben:) Egyébként pro7-et nézek, szal a németet is tudom gyakorolni:)

Eszter 2012.02.27. 03:34:55

áá,Muppets,már csak Jason Segelnek kéne egyet énekelnie

Lord Picard 2012.02.27. 03:35:15

Biztosan nem fog már komolyabb díjat nyerni,a The Artist tarolni fog később...

Scal · http://www.fatumteam.com 2012.02.27. 03:35:37

nem értem ezt a nagy Hugo ellenességet, én azon se lepődnék meg, ha az összeset megkapná jellemző az Akadémiára, hogy kompenzálnak, a Király visszatér is megkapta itt a legjobb film díját????!!!! sőt, hát mennyit kapott, 11-et? eszükbe jutott, hogy Scorsese mennyi jó filmet csinált, mennyire beszopatták, és mindössze egy remake-ért ismerték el

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 03:36:24

Ja, Pro7 rulez. Csak a Terra Nova ajánlóját unom már.

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 03:38:19

Kíváncsi lennék, hogy kinek hiányoznának az ilyen betétek a műsorból...

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 03:40:03

Baszki, ezt begombázva kellett volna nézni, mint a Knocked Upban. :)

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 03:40:26

mondjuk a király visszatér kibaszott jó film.

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 03:43:25

Weinsteinék kampánya eredményes volt.

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 03:43:40

Nahát, biztos voltam a Pina sikerében. Downey Jr. egyébként őrült. :)

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 03:43:53

Ty itt pörög a fején mellettem. Nem értem, miért. :)

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 03:44:17

azon tűnődöm, hogy miért nem volt a jelöltek között a senna?

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 03:44:55

Hoppá, két fuck, s már jön is a lezenélés. :)

biker 2012.02.27. 03:44:58

Szegények...túl sokan voltak a színpadon:)

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 03:44:59

Mekkora köcsögség, ahogy lekeverték őket!

Scal · http://www.fatumteam.com 2012.02.27. 03:45:17

nagyon Hugós a díszlet

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 03:46:26

ez hajviselet rockon már-már afró.

Ismeretlen_87626 2012.02.27. 03:47:12

Rango! Helyes!

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 03:47:38

Chris Rock kurva jó volt! ...és Rrrrrangoooo!

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 03:47:58

Alap. De azért nagyon örülök.

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 03:48:01

Jó helyre kerül a díj.

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 03:48:03

oscar egy tehetséges filmesnek. rango.

biker 2012.02.27. 03:48:19

Na hát...érdemes volt otthagyni a kalózokat:) Mondjuk én a Pandának adtam volna, mert jobb volt mint az első rész, de a Rango is jó film.

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 03:50:31

Na a férfi mellékszereplőnél igazán meglephetnének. Nolte-t is bírnám, de Max von Sydow-nak kb 50 éve kijárna már az Oscar.

Scal · http://www.fatumteam.com 2012.02.27. 03:51:03

sikerült a legszárazabb díj felvezetőjét a legjobbra csinálni, Jr. & Paltrow fenomenális volt dick: lehet, hogy jó film, de nem 11 Oscaros az ziher, az első rész klasszisokkal jobb volt, és tojtak rá

Eszter 2012.02.27. 03:51:27

C & R-ra számítottam,de örülök,hogy inkább Rango!

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 03:51:56

most kellett kibontakoznia a többi animációs stúdiónak, mert idén megint támad és a harap a pixar.

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 03:52:01

Tippverseny: 9-en állnak 10/8-as mérleggel.

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 03:53:01

Emma megint veres. Mindenhogyan aranyos.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 03:53:01

Emma Stone!

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 03:53:33

ez a csaj aranyos, csak kurva idegesítő. még itt is tehetségtelen. szegény stiller...

getro2 2012.02.27. 03:54:20

A Rango megérdemelten nyert, bár amekkora western-buzerant vagyok, akár a legjobb filmnek járó díj elnyerését sem sajnáltam volna tőle. :D

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 03:54:26

Emma dögös, és mennyivel magasabb Stillernél. :)

Ismeretlen_87626 2012.02.27. 03:55:05

Emma Stone. Gyönyörű, vicces, okos... Szeretem! :)

nasan 2012.02.27. 03:55:46

emma stone épp lenyúlja a showt. lovely:)

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 03:56:27

Azért ez túlzás...

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 03:56:47

Best presentation of the year!

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 03:56:48

Hoppá megint! Hugo-nak már 5 van. Trónfosztás lehet?

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 03:57:20

Nem bíztam a Hugoban a tippelésnél, pedig... Ebben a kategóriában nem lehet győzni látványterv-jelölés nélkül.

biker 2012.02.27. 03:57:32

Ugye ez vicc? Ha van díj melyet a T3 nyerhet, az pont ez, mert az a film a sfx-re épül....no comment

Scal · http://www.fatumteam.com 2012.02.27. 03:57:41

ezt külön így csinálták, hogy egy alacsony pasihoz magas nő? Már Jr.-ék párosa is érdekes volt, de Stiller már egyenesen kínos. Hugo 5.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 03:57:48

És nyert a legkevesebb kreativitást igénylő.

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 03:57:55

azért ez nagy pofáraesés a majmoknak.

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 03:58:03

Arra gondoltam, hogy az utolsó díjnál Kanye West felrohanhatna a színpadra, kivehetné Hazanavicius vagy Scorsese kezéből a mikrofont, és azt mondhatná, hogy a The Tree of Life a legnagyobb.

getro2 2012.02.27. 03:58:39

Hugo ötnél tart, nice. Bár a fontosabb díjakat szerintem az Artist kapja meg (férfi főszereplő, legjobb film, rendező)

Eszter 2012.02.27. 03:59:39

nem a ruhák a fő dolog,de Melissa Leo-é bah...

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 04:00:54

hatalmas színészek mind!

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 04:00:56

Egyértelmű, hogy Plummer.

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 04:01:02

Na ez is papírforma.

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 04:01:23

Papírforma. Nem láttam a filmet, de a fószertól nem sajnálok semmilyen díjat.

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 04:01:34

Papírforma megint.

Scal · http://www.fatumteam.com 2012.02.27. 04:02:13

Plummer, és egyből rekordot állított fel, bár Sydow is megérdemelte volna (bárki, csak ne Nolte)

Ismeretlen_62806 2012.02.27. 04:02:28

95: hibátlan! :D

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 04:03:00

Azért Jonah Hill baromira büszke lehet, hogy ilyen nagyságokkal került egy kategóriába.

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 04:03:14

Azért Jonah már ettől a beszédtől is a gatyájába élvezhetne, én legalábbis így tennék, ha Chris Plummer megtisztelőnek érezné a társaságomat ennyi idősen.

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 04:03:15

korrektül beszél. nolte pedig remélem jut még lehetőséghez.

Ismeretlen_62806 2012.02.27. 04:03:23

100: #91 lett volna, de vagy elírtam, vagy megváltozott a sorrend. ezért nem kommentelünk telefonról.

Ismeretlen_62806 2012.02.27. 04:04:04

ó, oké, ez az "utolsó 100" folyamatosan variál. valaki törölje ki a baromságaimat. :)

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 04:04:18

Plummer megköszönte Ewan McGregornak. Így kell ezt.

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 04:07:41

Ha a Hugo nyeri a zenét, akkor tényleg komoly bajba kerül az Artist.

biker 2012.02.27. 04:07:57

Azon gondolkozom, hogy ha a Hugo az animációs kategóriában is jelölve lett volna, akkor ott is kap díjat?:D Számomra egy Hugo létezik, aki nem ember, hanem víziló;)

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 04:09:26

Ma először nevetek, de most nagyon! :D

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 04:10:39

10 perces késésben vannak.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 04:10:43

Nick Nolte... Heeerrrrrrrrrrr.

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 04:12:48

Na ha ezt nem húzza be a The Artist, akkor izgalmas lehet a vége.

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 04:14:20

És behúzta.

Schrödinger macskája 2012.02.27. 04:14:28

Penélope gyönyörű és Artist.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 04:14:48

No, ezt meg kellett nyernie a The Artistnak, különben ajaj.

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 04:14:52

jogos döntés. az artist zenéje komoly munka.

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 04:14:56

Helyben vagyunk, de még nem dőlt el teljesen.

getro2 2012.02.27. 04:15:38

Igazán megérdemelte.

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 04:16:13

Akkor az adaptált forgatókönyv és a női főszereplő kategóriák maradtak, ahol még van értelme izgulni, am I right?

Lord Picard 2012.02.27. 04:16:18

Bajos lett volna, ha egy némafilm zenéje nem nyer Oscar-t, miközben ez lesz a legjobb film és rendezés :D De John Williams-et sajnálom, kijárna már még egy Oscar neki (is).

biker 2012.02.27. 04:16:37

Ha nem lenne tilos a franciák tuti nem gagyognának angolul a köszöntőjükben. Mondjuk Owen Wilson sem beszélt túl szépen angolul...

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 04:16:49

Az isteni Will! I need more cintányér!

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 04:19:15

Vicces pasas.

Eszter 2012.02.27. 04:19:16

az utóbbi pár év átadóit nem láttam,mióta nem adják elő élőben a jelölt betétdalokat?

biker 2012.02.27. 04:19:23

Fasza volt a Slágermájerek, de a Rió latinos száma szerintem jobban megérdemelte volna.

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 04:19:30

Helyes. Megérdemelték a Muppeték.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 04:19:35

Hát ez kurva jó volt! ...és a Muppets, yessss!

nasn 2012.02.27. 04:21:04

jepp. a remek flight of the conchords kapott egy kis reklámot.

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 04:21:07

jövőre nem lehetne ferrell a host?

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 04:22:50

Tippverseny: Szoros. 11-en állnak 15/11-el.

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 04:22:52

Eszter: Idén óta, hála Istennek! :)

Gitka 2012.02.27. 04:23:44

csak ferreltől ments meg minket uram!

biker 2012.02.27. 04:24:10

http://www.youtube.com/watch?v=Bqxnm6t3QMw&feature=related

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 04:24:34

A Hugo nagy próbatétele következik.

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 04:25:39

Jolie gyönyörű... ...volt 5 éve. De azért egy boner még bejön ettől a lábtól.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 04:26:22

Már nem azért, de Angelina visszataszítóan néz ki.

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 04:27:11

Ez az!!!!!! Alexander Payne 2. Oscarja!!!

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 04:27:18

Nagyon jó! :)

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 04:28:21

Ezt meg kellett nyernie Payne-nek. ...és az első igazán fontos díj, amit elbukott a Hugo.

Eszter 2012.02.27. 04:28:59

igen,Jolie elég olcsó volt,szerintem a betétdal pedig még jó,hogy nincs előadva... ahogy közeleg,egyre jobban szorítok Oldmannek

getro2 2012.02.27. 04:29:46

nagyszerű. :]

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 04:30:24

Tyű, legjobb film forgatókönyv díj nélkül? És Woody? Meglepetés meglepetés hátán!

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 04:30:26

És Woody sokadik Oscarja...amit megint nem vesz át. Kár, hogy nem Farhadi kapta.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 04:30:39

És persze, hogy Woody, s persze, hogy nem jött el.

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 04:30:40

woodyyyy!

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 04:31:26

Nincs meglepetés. A Hugonak még mindig van esélye egy felezésre.

biker 2012.02.27. 04:32:01

Ezaz Woody! Ki kell maradni ebből a marhaságból, és eladni a díjat a vastelepen:)

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 04:32:12

És a The Artist is elbukta a második fontos díját.

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 04:32:32

Ha a tippverseny így marad, akkor AE-nek elég drága lesz a 11 dvd-csomag. :)

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 04:32:54

Ez Woody negyedik díja. :)

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 04:33:50

Woody szerint az Oscar a legnagyobb zsidóünnep a hanuka után. :)

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 04:34:34

Milyen 11 DVD?! Csak öt. :)

Scal · http://www.fatumteam.com 2012.02.27. 04:34:36

Ms. Jolie még mindig milyen gyönyörű, Woody meg megérdemelte,

Lord Picard 2012.02.27. 04:35:29

Hogy tudták ilyen sokan ilyen jól belőni a tippeket? :D Nem láttam se a Hugo-t, se az Artist-ot, de azt hittem utóbbi fog tarolni. Azért Spencer-t, Plummer-t, Payne-t, Woody-t és a Nader és Simint betaláltam :D Már csak Meryl-nek és George-nak kell drukkolnom :D

Ismeretlen_180758 2012.02.27. 04:36:29

Vektor: íróként "csak" a harmadik. AE: A hanukát sem ünnepli, miért ezt ünnepelné?:-)

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 04:37:39

De Vektor szerint 11-en állnak holtversenyben. Bár lehet, azóta már nem. :)

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 04:39:21

Most dől el a tippverseny. :)

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 04:40:26

LOL Még itt is papírforma van.

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 04:40:50

Affene! Azen múlott a nyereményem!

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 04:42:02

Kibaszott őrült tyúkok... :D

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 04:42:10

állatok ezek a csajok.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 04:42:31

Mi ez a Scorseses drinking game?

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 04:42:57

Ellen Parsons aka Rose Byrne is dögös. McCarthy mellett meg pláne. :)

Scal · http://www.fatumteam.com 2012.02.27. 04:43:20

azért Jovo is ott volt még, főleg ebben a ruhában, (még az se gond, hogy nincs melle)

Ismeretlen_180758 2012.02.27. 04:44:11

Én nem tudom, miért ez a nagy utálat a Koszorúslányok iránt. Kibaszott jófejek ezek a csajok. És viccesek!

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 04:44:11

AE: A SAG díjátadón volt ilyen először.

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 04:45:44

IGEN! Nagyon jó rövidfilm a flying books.

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 04:46:22

A következő kategóriákra: Hajrá Payne, Oldman, Mara!

Ismeretlen_180758 2012.02.27. 04:46:45

Vektor: az én tippjeimet is számolod? Arra már nincs időm. Úgy 12 lehet:(

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 04:47:03

Hát nem hittem volna, hogy izgulni fogok a legjobb rendező díjnál. Hazanavicius? Scorsese? Payne?

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 04:47:05

Ez volt a grimaszos gyerek?

Eszter 2012.02.27. 04:47:07

jövőre nyomhatná Ferrell és a csajok,imádom őket :)

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 04:47:08

limu: én veled vagyok, ahol jelölték őket, ott nyugodt szívvel díjaztam is volna őket. :)

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 04:47:34

Vektor: de egészen pontosan mi volt?

Scal · http://www.fatumteam.com 2012.02.27. 04:48:30

nem tom ti hogy vagytok vele, de nem igazán értem miért kellett ezt ennyire felpörgetni, évente egyszer ki lehet bírni kicsit lassabb tempóban is, hova lesz a várakozás öröme?

Ismeretlen_180758 2012.02.27. 04:48:31

AE: Csak egy hülyeség. Ha elhangzik Scorsese neve, akkor isznak.

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 04:49:17

limu: 20/15-ös a mérleged. thedistance vezet 20/16-tal és a tippjeit elnézve megfogja nyerni a versenyt.

Schrödinger macskája 2012.02.27. 04:49:25

Na végre jönnek a főkategóriák. Nem merek jósolni, de nagyon örülnék, ha meglepnének.. Van rá esély, ha minimális is.

Lord Picard 2012.02.27. 04:50:12

20-ból 11-nél tartok :) Lehet még ez 24-ből 15 is, de a játékhoz kevés...

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 04:51:45

Na nézzük.

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 04:52:57

Amikor már épp kezdtem volna félteni a The Artist helyét... :)

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 04:53:15

Yesss! És ezzel eldőlt.

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 04:53:42

Örülök. Sokkal jobb, mint tavaly Hooper.

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 04:54:12

Na a verseny eldőlt.

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 04:54:13

jó helyen a díj.

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 04:55:40

Nálam sincs keserű szájíz; saját maguk által választott szarból kellett ugyan várat építeni, de úgy tűnik, sikerült. :)

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 04:56:38

Jól hallottam, h Billy lekurvàzta Meryl Streepet?

Ismeretlen_62806 2012.02.27. 04:59:37

AE: nem "whore", hanem "hoarder" volt az.

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 04:59:52

Az AwardsDaily tippversenyén már bátrabban tippeltem, ott 21/20 a mérlegem. Csak a vágást néztem be. :)

Ismeretlen_180758 2012.02.27. 05:01:04

Mehetett volna jobb helyre is ez a rendezői díj (meg a legjobb film), de legalább nem velejéig gáz helyre ment/megy. Oscaros langyos víz.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 05:02:01

Daesu: no, azért. :)))

Ismeretlen_180758 2012.02.27. 05:03:19

Vektor: Ott én is mindig bátrabb vagyok:) Ott az operatőrt is elkaptam.

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 05:07:54

Rosszkor kezdik el nyújtani; ülve alszom.

Eszter 2012.02.27. 05:08:08

hajráhajrá Artist! (de tudtam,hogy kihagyják Winehouse-t az In Memorian-ból)

biker 2012.02.27. 05:08:19

Mindig tudtam, hogy Jobs nagy színész...

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 05:09:57

Biker: A Pixar egyik bástyája volt.

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 05:10:00

itt az akadémiai tagokra emlékeznek. sztem winehouse nem volt tag, jobs viszont igen.

Ismeretlen_180758 2012.02.27. 05:10:15

Az In Memoriamban csak az Akadémia tagjai szerepelnek. Winehaouse nem volt tag, Jobs viszont az executive alosztály tagja volt.

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 05:10:38

Jöhet a csúcspont a két legszorosabb díjjal. Nem lepődnék meg teljesen, ha Dujardin hoppon marad.

Lord Picard 2012.02.27. 05:10:59

Mint a Toy Story egyik executive producere, helye volt az összeállításban Jobs-nak, míg Amy csak a zenei világban alkotott.

Eszter 2012.02.27. 05:11:19

aha,ezt sosem figyeltem alaposabban,művészekre való emlékezésnek tartottam,benéztem

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 05:11:19

Eszter: neki szerintem nem volt köze a filmvilághoz, még a Bond betétdalt se tudta összehozni.

biker 2012.02.27. 05:11:55

jaaa...én is akadémikus akarok lenni:) hogy végre a twilight is nyerjen díjt:D:D

Eszter 2012.02.27. 05:13:02

jöjjenek már a színészi díjak,erre vagyok a legkiváncsibb,meglepetés lesz-e...

Eszter 2012.02.27. 05:16:02

Natalie Portman egyszerűen gyönyörű,semmi túlcicoma

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 05:18:40

Jean, yesss! Brad, noooo!

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 05:19:50

sajnálom bradet. :( de dujardin a nagyon jó.

Scal · http://www.fatumteam.com 2012.02.27. 05:20:11

szegény George szegény Garry nem annyira szegény Brad ezen az Oscaron csak olyanok nyernek, akik nem tudnak beszélni :) vagy nem jönnek el

biker 2012.02.27. 05:20:20

Azért a Brat gyerek mostanában mennyire odafigyel, hogy ne csak a bulvár-híradóban szerepeljen. Ja ráadásul még épületeket is tervez mostanában. ...btw ha ezek után nem az Artista (sicc) nyer?

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 05:20:29

Most már tuti, h a The Artist nyer.

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 05:21:05

Nem tudom, mikor jön el így Pitt ideje. Én már a Benjamin Button idején is azt hittem, hogy eljött, de csak nem akar összejönni. És a legrosszabb az, hogy a díj így is jó helyen van.

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 05:21:15

Artist-Hugo 5-5 Ez lesz a vége.

Eszter 2012.02.27. 05:22:15

nem Oldman,de jó helyen van :) (ha még egy War Horse bejátszás lesz ezzel a nyálgyerekkel,frászt kapok)

Ismeretlen_180758 2012.02.27. 05:22:37

Még egy Oscar-díjas színész, akit soha többet nem látunk. Na jó, francia filmben látjuk majd:)

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 05:23:00

Vicces, h Dujardin utolsó mondatait már nem lehetett hallani.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 05:24:01

Limupei: simán lehet rosszfiú bármely kémfilmben. :)

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 05:24:15

Rooney Mara, kérlek, tegyél csodát!

Ismeretlen_180758 2012.02.27. 05:24:58

A franciák nem szoktak rosszfiúk lenni:)

biker 2012.02.27. 05:25:08

Hajrá ÉLET FÁJA! Igazából az lenne a sluszpoén. Meg ha nem, akkor díj nélkül? Oké, hogy nem holivudi, de azért annyira nem elvont...:P

Lord Picard 2012.02.27. 05:25:09

Meryl, Meryl, Meryl, Meryl....

Schrödinger macskája 2012.02.27. 05:28:13

Rooney de helyes. Nem hiszem, hogy bármit is elvárt az estétől, nekem ő a szívem csücske, de ez a díj Merylé. Ha nem, akkor nekivágom a papucsom a képernyőnek.

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 05:29:36

Puff neki, itt egy kisebb meglepetés.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 05:29:36

Baszki, megtört az átok!

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 05:29:38

Aztamindenségit!!! Merylnek összejött a 3.!!!

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 05:30:30

Ez így helyes, persze. Színésznők esetében van Streep és van mindenki más, ez ilyen. :) Mara meg a semmiből tett le hirtelen túl nagyot az asztalra, de a jelölés is óriási szó az esetében. Közben Streep még szemtelenül vicces is. :)

Eszter 2012.02.27. 05:30:56

Meryl Streep,á,imádom,milyen aranyos volt,ahogy meglepődött,és agaaaain :)

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 05:31:26

És így lett 2 Oscar-díjas film a Vaslady. Brr.

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 05:32:20

Basszus, ez a nő 63 éves? :O

Lord Picard 2012.02.27. 05:33:02

Imádom Meryl Streep-ért. Ezért az egy pillanatért maradtam fenn egész éjjel, hogy őt láthassam élőben. Ő a legjobb...

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 05:33:11

Azért Limunak ez jó este. Woody és Meryl is nyertek. :)

biker 2012.02.27. 05:33:58

an the oscar goes to...Xenu:)

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 05:36:53

Harvey nyomott egy ötöst. "Ez az, idén is megcsináltam."

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 05:37:39

Milyen érdekes helyzet. Végül nem lett meglepetés, de amíg ideértünk, párszor nagyot néztünk. :)

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 05:38:55

Valaki csináljon egy leltárt,, plíz!

Ismeretlen_180758 2012.02.27. 05:39:05

Hadd foglaljam össze az estét: Nyert a Nader és Simin meg Woody és Meryl. A többi nem érdekel. Jó éjt, kösz a figyelmet... már ha felpislantottatok a felső régióba:-) Még a héten jön a következő díjszezon első összefoglalója, mert pörögni kell:)

Ismeretlen_233610 2012.02.27. 05:39:07

Na. Jó show, jó közvetítés, de engem már a jövő évi érdekel. :) És most irány az ágy, jó éjt mindenkinek!

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 05:39:09

Egy nagy (vágás), és egy kisebb (Streep) meglepetés volt. Itt a vége, jövőre Harvey tripláz Tarantinoval, és mind jóban leszünk vele.

biker 2012.02.27. 05:40:00

3 éve megfogadtam, hogy soha többé élőben oscar...igazam volt:P Soha többé élőben oscar...helyette nézzetek meg 2 filmet:D

Ismeretlen_9654 2012.02.27. 05:40:38

Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy Limunak megköszönjem az elmúlt év díjátadós beszámolóit. Nem ismerek nálad jobbat! Mindenkinek jó éjszakát és/vagy jó munkát! Nekem ma még kijut mindkettőből bőven.

Ismeretlen_1068 2012.02.27. 05:41:11

No akkor irány az ágy!

Ismeretlen_379403 2012.02.27. 05:42:24

Vektor: Úgy legyen. Jövőre QT-tarolást akarok. :)

Lord Picard 2012.02.27. 05:42:47

Jövőre ugyanitt :) És remélem akkor a Great Hope Springs-ért negyedszer is nyer Meryl Streep :D Vagy ne legyek telhetetlen? :)) Amúgy 24-ből 14 lett meg, nagyobb Artist tarolásra számítottam.

Scal · http://www.fatumteam.com 2012.02.27. 05:43:59

ez komoly? Goodnight everybody? és csá??? valami azért még lehetett volna a végén, összességében ezt elég gyorsan ledarálták, mintha teher lett volna

Ismeretlen_59128 2012.02.27. 05:45:01

Harveyt amugy leütném! :)))

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 05:46:55

Scal: 10 perce lejárt a műsoridő, nem tököltek.

Scal · http://www.fatumteam.com 2012.02.27. 05:49:09

de még a helyszínen is, üdv, és már megy is haza mindenki, ez az Oscar se az már mint tíz éve volt egyébként csak nekem tűnt úgy, hogy az a francia csákó aki a legjobb férfi főszereplő díját nyerte még a végén vissza akart menni a mikrofonhoz, erre zeneeee

Ismeretlen_181603 2012.02.27. 05:51:17

Tanulság: A smink díj sokat jelent a színészre nézve egy szoros versenyben. Legközelebb ezt nem hagyom figyelmen kívül.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása